Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van een Crypto creditcard

Tegenwoordig is het mogelijk om aankopen te doen met digitale valuta’s, oftewel cryptocurrency. Door de ontwikkeling van de technologie kun je nu ook eenvoudig betalen met een crypto creditcard. Het is een creditcard die je in staat stelt om betalingen te doen met je digitale valuta’s. De ontvanger zal hierbij geen digitale valuta ontvangen, maar het zal omgezet worden in lokale valuta’s zoals Euro’s of Dollars.  

Betrouwbaarheid centraal stellen 

Op cryptocreditcard.nl kun je enkele crypto creditcards bezichtigen. Er zijn verschillende soorten crypto creditcards in omloop van verschillende bedrijven. Maar uiteindelijk worden alle crypto creditcards ondersteund door de twee grote creditcard bedrijven: Visa en Mastercard. Mocht het zijn dat je een crypto creditcard bezit die geen samenwerking heeft met Visa of Mastercard is het waarschijnlijk niet betrouwbaar. Het is namelijk al eens voorgekomen dat er een crypto creditcard was ontwikkeld, waarbij de ontwikkelaar er frauduleuze bedoelingen ermee had. 

Hoe werkt het? 

Nu dat we weten wat een crypto creditcard is zullen we een kijkje nemen naar de werkwijze van crypto creditcards. Om gebruik te kunnen maken van een crypto creditcard is het van belang dat je eerst een account aanmaakt waar je bitcoins kunt kopen. Hierbij heb je ook een wallet nodig. Een account maak je aan bij een platform zoals Bitvavo of Coinbase. Bij Coinbase moet je je eerst registreren en je identiteit verifiëren. Daarna zul je de creditcard toevoegen en de gegevens van de kaart invullen. Vervolgens moet je Bitcoins kopen die verwerkt zullen worden in uw wallet.  

Het is dus eenvoudig om betalingen te doen met de crypto betaalkaarten. Bij een crypto creditcard zijn de transactiekosten wel hoger dan bij een normale creditcard. Sommige crypto creditcards kun je kosteloos aanschaffen bij een crypto exchange. Beschik jij nog niet over een crypto creditcard? Dan is het tijd om een aan te schaffen.  

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: