Theta kondigt nieuwe release aan

(ABM-Crypto) Theta heeft op 19 februari de release aangekondigd van de Alpha Preview versie van de Theta EdgeStore. 

Het doel van het EdgeStore netwerk is om een append-only, content-addressing, gedecentraliseerd key/value opslagnetwerk voor het permanente web te zijn. 

De EdgeStore implementeert een techniek die flexible sharding wordt genoemd en die een probabilistische uitbreiding is van het Chord protocol voor gedistribueerde hashtabellen. 

Een EdgeStore knooppunt slaat niet alleen de permanente datashards op die zijn toegewezen, maar slaat ook de inhoud lokaal op in een cache. Het netwerk biedt dus niet alleen opslagcapaciteit, maar fungeert ook als een gedecentraliseerd content delivery network (dCDN) voor elk type bestand.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

Theta kondigt nieuwe release aan© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.