Shiba Memu stijgt naar de top van de crypto lijsten: $3,6m laat zien dat de FOMO echt is!

Shiba Memu stijgt naar de top van de crypto lijsten: ,6m laat zien dat de FOMO echt is!

Wanneer een coin consequent bovenaan de lijst met beste crypto staat, is het een teken dat je even op moet letten. Shiba Memu is een van deze coins. Het combineert geavanceerde AI met memes om iets te creëren dat de markt nog nooit eerder heeft gezien. Van de baanbrekende technologie tot het opgehaalde bedrag van $3,6m in de presale, duik verder in het project om erachter te komen waarom Shiba Memu furore maakt en waarom beleggers het zich niet kunnen veroorloven dit te missen.

Wat is Shiba Memu?

De reis van de meme coin markt was ronduit spectaculair. Het is geëvolueerd van een inside joke onder crypto investeerders in 2020 naar een serieuze mogelijkheid om in te investeren in 2023. Om enkele cijfers te geven over de groei van deze sector: het cumulatieve handelsvolume voor meme coins sinds 2020 overtrof de $36 miljard.

Deze wereld kent zware hitters als Dogecoin, Shiba Inu, Pepe en Floki Inu. Toch zijn er honderden minder bekende meme coins die allemaal moeite hebben om hun stem te laten horen. Maar Shiba Memu? Shiba Memu kiest een andere route en maakt gebruik van geavanceerde AI om zichzelf op de markt te brengen. In plaats van te vertrouwen op door mensen gestuurde marketing, kan Shiba Memu autonoom persberichten van het hoogste niveau en klikwaardige posts op sociale media opstellen en zelfs rechtstreeks met investeerders in contact komen.

Shiba Memu bezit de harige charme die bij veel meme coins hoort, maar onder de donzige oren en schattige ogen is het een ware marketingmachine. Door twee van de populairste trends op de markt te combineren – AI en meme coins – biedt het een aantrekkelijk pakket dat FOMO bij investeerders stimuleert en Shiba Memu bovenaan veel crypto lijsten plaatst.

Hoe werkt Shiba Memu?

Als je in de innerlijke werking van Shiba Memu duikt, wordt een schat aan technologie onthuld. Laten we beginnen met natuurlijke taalverwerking (NLP). NLP is als de neus van Shiba Memu; het snuift vermeldingen van zichzelf online op en analyseert forums en sociale media platforms om te achterhalen waar de gesprekken over gaan. Als er bijvoorbeeld een thread op X is waarin de beste meme coins worden besproken, zorgt NLP ervoor dat Shiba Memu erbij betrokken raakt.

Dan komt de sentimentanalyse, waarbij de stemming van het publiek wordt gemeten. Als mensen positief zijn over Shiba Memu, worden die gesprekken versterkt; als er negatief gepraat is, identificeert het manieren om het script om te draaien. Stel je voor dat je een forumpost vindt waarin wordt beweerd dat Shiba Memu gewoon weer een doorsnee meme coin is. De sentimentanalyse zou dit kunnen helpen tegengaan door feiten en cijfers vrij te geven die de unieke waarde ervan bewijzen.

Vervolgens komen voorspellende analyses in beeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van historische gegevens om te voorspellen waar Shiba Memu zijn toekomstige inspanningen op moet richten. Stel dat Shiba Memu een trend van toegenomen handel opmerkt tijdens het weekend, dan zou het bedrijf de marketing kunnen opvoeren voordat de volgende werkdag aanbreekt.

Een van de meest intrigerende functies is het AI dashboard, waar gebruikers kunnen zien hoe Shiba Memu in realtime FOMO genereert. Gebruikers kunnen zelfs hun Shiba Memu tokens inzetten en actief bijdragen aan de groei ervan door tools of middelen voor te stellen die de AI voor marketing zou kunnen gebruiken. In ruil daarvoor verdienen ze meer SHMU, waardoor een positieve cyclus ontstaat die investeerders beloont voor het helpen van SHMU bij het beklimmen van lijsten met de beste crypto.

Waarom staat Shiba Memu bovenaan de lijsten met beste crypto in de presale?

Sinds begin juli is de presale van Shiba Memu een groot succes en heeft het een duizelingwekkend bedrag van $3,6m opgebracht. De aanvankelijke presale periode van 60 dagen is met nog eens 60 dagen verlengd vanwege de overweldigende vraag vanuit de community, die wilde dat ook anderen de voordelen van de dagelijkse prijsstijgingen zouden voelen.

Dat klopt: dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225 hebben een FOMO razernij onder beleggers aangewakkerd. Deze stapsgewijze prijsverhogingen zijn bedoeld om het SHMU token gedurende de gehele duur van de presale met ongeveer 240% te verhogen. Met nog 15,02 % over 22 dagen te gaan, vertoont de hype geen tekenen van vertraging.

Het is deze combinatie van een overweldigend succesvolle presale, vroege investeringsprikkels en een disruptieve visie op AI geleide marketing die Shiba Memu naar de topposities op veel crypto lijsten heeft gestuwd. Met zijn unieke aanpak en onmiskenbare momentum wordt Shiba Memu het goud – of misschien wel de harige standaard – in de wereld van crypto.

Shiba Memu prijsvoorspelling

Op dit moment wordt Shiba Memu in de presale gewaardeerd op 0,03295 $, waarbij de prijs naar verwachting tegen het einde de prijs van $0,0379 zal bereiken. Als de explosieve reactie op de presale een indicatie is, zou de eerste vermelding van Shiba Memu op Bitmart een flinke plons kunnen maken. Het zijn niet alleen de gemiddelde Joes die enthousiast zijn; experts op het gebied van meme coins zijn extreem optimistisch over SHMU en noemen het een van de meest revolutionaire meme coins van dit moment.

Vooruitkijkend wordt verwacht dat Shiba Memu volgend jaar rond deze tijd een zelfvoorzienende, autonome marketing gigant zal zijn. Gezien het feit dat mond-tot-mondreclame zich als een lopend vuurtje zal verspreiden zodra de AI van Shiba Memu eenmaal operationeel is, zijn de voorspellingen dat SHMU binnen een jaar tussen de $0,40 en $0,60 zou kunnen stijgen. Vanaf de huidige koers zou dit een winst tussen 1113,96 % en 1720,94 % kunnen betekenen!

De FOMO is echt: Doe mee aan de Shiba Memu presale voordat het te laat is

Terwijl Shiba Memu bovenaan de lijsten met top crypto blijft staan, begint de FOMO echt te stijgen. Nu de presale omhoog schiet en SHMU alleen maar in waarde groeit, is het nu tijd om te investeren.

Stel je eens voor: over een jaar zou Shiba Memu een van de meest spraakmakende meme coins kunnen zijn, die niet alleen vraag creëert met zijn AI toolbox, maar deze ook in stand houdt. Vroege investeerders zouden de grootste winnaars kunnen zijn. Verzeker jezelf van een aandeel in deze door AI aangedreven sensatie voordat deze op Bitmart verschijnt en mogelijk een grote vlucht neemt. Mis het niet!

Je kunt nu deelnemen aan de SHMU presale.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: