SEC dient bezwaar in tegen bieding Binance.US voor Voyager activa. Welke invloed heeft dit in 2023 op het ASI-token van AltSignals?

SEC dient bezwaar in tegen bieding Binance.US voor Voyager activa. Welke invloed heeft dit in 2023 op het ASI-token van AltSignals?

Nu de crypto markt het voortdurende drama rond de overname van de activa van het failliete cryptobedrijf Voyager door Binance.US nauwlettend in de gaten houdt, hebben veel investeerders aan de zijlijn gezeten. Ze wachten tot de onzekerheid over de regelgeving is verdwenen. Ondertussen zien veel investeerders de lopende ASI presale van AltSignals gezien als een sterke kanshebber voor 2023.

 

In dit artikel leer je wat er gebeurt in de Binance.US-Voyager-zaak en wat de uitkomst zou kunnen betekenen voor AltSignals.

De SEC is geen fan van het plan van Binance

Voyager heeft de afgelopen acht maanden in een moeilijke positie gezeten. Als een van de meest prominente slachtoffers van de bearmarkt van 2022 heeft de failliete crypto broker moeite om een koper voor de activa te vinden. Het terugbetalen van investeerders wordt erg moeilijk zonder een koper. Het had een deal gesloten met FTX en Sam Bankman-Fried, kort voordat FTX zelf failliet ging en Bankman-Fried werd gearresteerd op grond van meerdere aanklachten.

 

Op dit moment is de meest opvallende bieder Binance.US, de onafhankelijke Amerikaanse tak van de Binance exchange. Regelgevers hebben echter bezwaar gemaakt tegen het bod van $1 miljard om de activa van Voyager op te kopen. Volgens Reuters heeft de Securities and Exchange Commission (SEC) gezegd dat de deal een niet-geregistreerde aanbieding en verkoop van effecten kan zijn.

 

Onlangs keurde rechter Michael Wiles de deal goed nadat hij slecht bewijs had aangehaald voor de beweringen van de SEC, maar nu is zelfs het ministerie van Justitie (DoJ) betrokken bij de zaak. De DoJ zei dat de Binance.US-Voyager-deal moet worden opgeschort totdat de belangrijkste juridische bezwaren zijn weggenomen, wat op 16 maart snel werd afgewezen door een faillissementsrechter.

 

Ondanks het rommelige juridische debat over en weer, lijkt het erop dat het bod van Binance.US waarschijnlijk succesvol zal zijn. Met de rechtbanken die aan de kant van Binance lijken te staan, zou de uitkomst van deze zaak kunnen worden gezien als een stap in de goede richting met betrekking tot cryptoregulering, wat de markt een boost geeft en meer brandstof levert voor de doorlopende presale van AltSignals.

 

AltSignals (ASI) transformeert de wereld van trading signals

AltSignals is een baanbrekende aanbieder van trading signals die sinds 2017 de norm bepaalt voor hoogwaardige calls. De focus op het leveren van ongelooflijk nauwkeurige en winstgevende signalen heeft meer dan 50.000 gratis abonnees en 1.400 VIP-leden aangetrokken. Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door de geavanceerde AltAlgo™-indicator, die de crypto-, forex- en aandelenmarkten scant om real-time kansen te identificeren, waardoor investeerders en handelaren een concurrentievoordeel kunnen behalen.

 

Het indrukwekkende trackrecord van het platform omvat meer dan 1.500 trading signals met een gemiddeld winstpercentage van 64%. Alleen al in januari en februari behaalde AltSignals een ongelooflijk rendement van 4.643% over 23 Binance Futures-transacties, met een gemiddeld slagingspercentage van 91%. Dit prestatieniveau heeft AltSignals een uitstekende beoordeling van 4,9/5 sterren opgeleverd op Trustpilot uit bijna 500 positieve beoordelingen.

 

Naast het innovatieve AltAlgo™-algoritme heeft AltSignals een team van deskundige handelaren die goed thuis zijn in alle aspecten van de handel, die hun vaardigheden gebruiken om de voorspellingen van AltAlgo™ te bevestigen en markten die op het punt staan te exploderen kunnen identificeren. Nu introduceert AltSignals de volgende fase van zijn reis: het ASI-token en het ActualizeAI-algoritme.

 

Wat is het ASI-token?

Het ASI-token wordt gelanceerd om de ontwikkeling van het baanbrekende ActualizeAI-algoritme te ondersteunen. ActualizeAI maakt gebruik van de nieuwste AI-technologieën, waaronder machine learning, natuurlijke taalverwerking, voorspellende modellering en sentimentanalyse, om het trading signalsproces radicaal te veranderen. Door het bestaande AltAlgo™-algoritme te verbeteren met AI, streeft AltSignals naar een gericht gemiddeld winstpercentage van 80%+ voor alle trading signals.

 

Als cruciaal onderdeel van het AltSignals ecosysteem biedt het ASI-token investeerders exclusieve toegang tot geavanceerde AI-aangedreven trading signals, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven en hun winst kunnen maximaliseren. Als een belegger meer dan 50.000 ASI-tokens koopt, krijgt hij levenslang gratis toegang tot ActualizeAI en eventuele toekomstige updates, terwijl hij ook toegang krijgt tot de bestaande AltAlgo™-signalen.

 

ASI vasthouden geeft tevens toegang tot de AI members club, een unieke groep waar tokenhouders kunnen deelnemen aan producttesten, feedback kunnen geven en kunnen communiceren met het AltSignals-team. In ruil voor het helpen ontwikkelen en verbeteren van het ActualizeAI-algoritme, kunnen gebruikers extra ASI-tokens verdienen die kunnen worden gebruikt om hun lidmaatschap te verhogen en toegang te krijgen tot geavanceerde functies van het AI-ecosysteem of die kunnen worden verkocht voor snelle winst.

 

Hiertoe behoren de mogelijkheden tot sentimentanalyse van ActualizeAI, die investeerders zullen helpen nieuwe tokens en crypto presales te vinden die op het punt staan hard te stijgen. Andere voordelen van het houden van ASI zijn toegang tot tradingtoernooien, waar gebruikers hun winst kunnen vergroten en erkenning als tophandelaar kunnen winnen. Ook biedt het mogelijkheden om deel te nemen aan het gedecentraliseerde besluitvormingsproces van het platform.

 

Een positief resultaat kan de presale van ASI stimuleren

Als de Binance.US-Voyager-deal waarschijnlijk doorgaat, zou het vertrouwen op de crypto markt ondanks de bezwaren van de SEC een boost kunnen krijgen. Dit positieve sentiment zou zich kunnen vertalen in nog meer kopers die de lopende ASI-token presale binnenstromen, waardoor het nu een ideaal moment is om mee te doen voordat de volgende golf van investeringen arriveert. Momenteel bevindt ASI zich in de fase 1 van de presale, met een waarde van $0.015 per token, maar er wordt niet verwacht dat deze prijs lang beschikbaar zal zijn.

 

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de reis van AltSignals en te profiteren van het potentieel van het ASI-token en het ActualizeAI-algoritme. Bezoek nu de crypto presale van AltSignals en stel je positie binnen dit opwindende project veilig.

 

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: