Schiesser herenondergoed + Winactie

De herfst-/wintercollectie 2016 van Schiesser Heren staat in het teken van vitaliteit. Er zijn twee series ontwikkeld met elk een eigen signatuur: Scotland Yard en Bavarian Roots.

Scotland Yard

De nieuwe herenshorts Scotland Yard uit de 95/5 lijn van Schiesser is voorzien van een stoere, klassieke ruit. De stof heeft een natuurlijke glans, voelt zeer zacht aan, is soepel en biedt een hoog draagcomfort. Echt een hele mooie kwaliteit. Schiesser 95/5 herenshorts is verkrijgbaar in diverse kleuren. De naam 95/5 verwijst naar de samenstelling van de stof die voor 95% bestaat uit zijdezacht en matglanzend Pima katoen en voor 5% uit elastan. 

Schiesser herenondergoed

Pima katoen, die met name in de USA, Peru en Australië wordt verbouwd, wordt gekenmerkt door een extra lange, bijzonder fijnmazige en gelijkmatige vezel. De grote dichtheid van de luxe garens staat garant voor zeer grote degelijkheid, vormvastheid en kleurechtheid. Ondergoed van Pima katoen gaat langer mee en blijft mooi. 

Bavarian Roots

Schiesser Personal Fit Herenshorts is een heerlijk lichte en comfortabele basic. De lijn Bavarian Roots in donker oranje is zacht en fijn om iedere dag te dragen; tijdens het sporten of in je vrije tijd. De super-elastische single jersey past als een tweede huid om je lichaam. Het is zacht, vormvast en zorgt voor een optimale vochtregulatie. Deze herenshorts dragen erg comfortabel. Precies goed.

Schiesser herenondergoed

Over Schiesser herenondergoed

Al meer dan 135 jaar kunnen mensen vertrouwen op het merk Schiesser. Als grootste Duitse ondergoedspecialist levert de onderneming hoge kwaliteit in materiaal en afwerking wat gewaardeerd wordt door jong en oud. Schiesser staat voor kwaliteit, natuurlijkheid, innovatie en tijdgeest.

Winactie

In samenwerking met Schiesser mag Beursig 4 x een 2-pack comfortabele boxershorts in de kleuren grijs en zwart (maat M) weggeven! Meedoen is eenvoudig, like onze Facebookpagina (klik op de link en like of kijk linksboven op deze pagina) en op de volgende dagen verloten wij onder de likes een 2-pack boxershorts:

  • Woensdag 21 december
  • Zondag 25 december
  • Woensdag 28 december
  • Zondag 1 januari

Nadat er een winnaar is geloot zal er persoonlijk contact op worden genomen en heeft u 48 uur de tijd om gegevens naar ons te mailen. Doet u dit niet of te laat dan loten wij een nieuwe winnaar. Veel succes!

Schiesser herenondergoed

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking