Saxo Bank ervaringen en reviews van klanten die van BinckBank komen

Zoals u waarschijnlijk al weet of heeft ondervonden gaan klanten stapsgewijs over naar het platform van Saxo Bank. BinckBank werd in augustus 2019 overgenomen door het Deense Saxo Bank en op 1 juli 2021 zal de naam BinckBank verdwijnen. Dit roept natuurlijk vragen op van klanten die het vertrouwde platform van BinckBank gewend zijn en nu te maken krijgen met een ander platform. De Saxo Bank ervaringen en reviews kwamen de afgelopen weken in grote getalen binnen op het beursforum, lees ook op nieuws en ervaringen over Saxo Bank.


Saxo Bank ervaringen en reviews van klanten die van BinckBank komen

Saxo Bank ervaringen en reviews

Natuurlijk zijn er veel vragen over wat de overgang naar Saxo betekent voor de klant. Een aantal vragen staan op de website van Saxo Bank maar waar onduidelijkheid over is kan worden gevraagd of worden gedeeld op het Saxo Bank forum. Een aantal belangrijke onderwerpen zijn:

  • Wanneer is de overstap? Klanten krijgen ruim van te voren een e-mail wanneer de rekening wordt overgezet naar het platform van Saxo Bank. Hierbij is ook een stappenplan en meer informatie om de overgang soepel te laten verlopen.
  • Uw tegoeden bij Saxo Bank blijven vallen onder het in Nederland geldende en op Europese afspraken gebaseerde depositogarantiestelsel.
  • Geen zorgen over de klantenservice want wat u van BinckBank was gewend willen zij natuurlijk ook voortzetten onder de naam Saxo Bank waarbij het nieuwe platform geen invloed gaat hebben op de klantenservice.

Meer vragen over bijvoorbeeld inloggen, ontvangen van dividend en de tarieven kunt u lezen en delen op het Saxo Bank forum.

Laten beleggen en zelf beleggen

Net als bij BinckBank kunt u bij Saxo Bank ook kiezen tussen zelf beleggen of laten beleggen. Met zelf beleggen kunt u eenvoudig uw eigen portefeuille samenstellen maar daarbij wel hulp krijgen van gebruiksvriendelijke tools en beleggingsinspiratie van experts. In combinatie met ons brede aanbod van producten en beurzen heeft u alle vrijheid om te beleggen zoals u dat wilt. Beleggen kan dan nog steeds in de vertrouwde producten zoals aandelen, ETF’s, obligaties, beleggingsfondsen, turbo’s, grondstoffen, futures, valutaopties, beursgenoteerde opties en warrants.

Op korte termijn zal Saxo Bank een gloednieuwe oplossing lanceren voor uw vermogensbeheer: Saxo WealthCare. Met behulp van Saxo Bank wordt er een beleggingsplan gemaakt dat aansluit bij uw persoonlijk situatie. Hierbij kunt u uw doel, gewenst risico, directe en/of periodieke inleg en looptijd vaststellen. Saxo Bank zal hierna uw geld voor u laten werken tegen lagere kosten dan bij traditioneel vermogensbeheer.

Lees meer op het Saxo Bank forum

DEEL MET VRIENDEN