Redactie

De website en het forum van Beursig.com wordt redactioneel onderhouden door een team van enthousiaste mensen met een passie voor de beurs en beleggen. Sinds 1 januari 2012 zorgt dit team (in soms een wisselende samenstelling) voor artikelen, onderhoud en moderatie voor de website en het forum.

Regelmatig zijn er ook enthousiaste gastschrijvers die een bijdrage leveren aan Beursig.com. Heeft u een tip voor de redactie of wilt u een bijdrage leveren als gastschrijver? Stuur ons een bericht via de contactpagina.

Heeft u een persbericht gerelateerd aan de beurs of beleggen? Verstuur deze dan naar info@beursig.com .

Ook voor onafhankelijk commentaar over de beurs en nieuws over beleggen staan wij journalisten en media (online, radio, tv) te woord. Neem contact op.

Bent u geïnteresseerd in adverteren op Beursig.com? Lees meer informatie over de mogelijkheden >

foto RGRForum-hulp-logo
Roger | info @ beursig.comForumhulp.com | Forumhulp.com
Eigenaar en eindredacteurTechnische ondersteuning
Roger is de eigenaar van Beursig.com. Naast de dagelijkse zaken om de website en het forum in orde te houden schrijft hij ook artikelen op Beursig.com.Forumhulp.com zorgt voor de technische ondersteuning en vormgeving van het forum. Naast de technische ondersteuning verzorgen zij ook de hosting van Beursig.com.

Auteursrechten

Artikelen op de website van Beursig.com mogen niet worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming. Wilt u een artikel gebruiken of een passage citeren dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruikt u een artikel op Beursig.com als inspiratie dan zouden wij het erg op prijs stellen om ons als bron te vernoemen, inclusief een link naar de betreffende pagina.

Mocht u schending van privacy, auteursrechten, etc. op het forum willen melden dan kunt u contact met ons opnemen. Wij streven naar een spoedige reactie en oplossing.

Beursig.com is een onderdeel van Forums4U