Steeds meer beleggers gaan voordelig bij De Giro beleggen

Uit de cijfers over het eerste halfjaar blijkt dat er steeds meer beleggers bij De Giro beleggen. Naast de sterke stijging van het aantal rekeningen bij De Giro steeg ook het aantal transacties sterk. Dit geeft nogmaals de groeiende populariteit van de online broker aan. Het aantal klanten steeg met 64 procent tot meer dan 305.000. Uit de cijfers van het eerste halfjaar bleek ook dat de omzet met 41 procent toenam tot 27,2 miljoen euro. Het aantal transacties onder retailbeleggers steeg met 49 procent tot 8,7 miljoen. De eerste twee kwartalen van 2018 werden elk met winst afgesloten. Dat De Giro een serieuze broker is blijkt ook uit de verwerking van 50 miljard euro aan orders per jaar.

De populaire online broker maakte ook bekend een minieme tariefverhoging voor een aantal producten door te voeren. Dit zal plaatsvinden bij aandelentransacties en derivatentransacties. Door nieuwe Europese regels is De Giro gestopt met het onderling matchen van orders van klanten. Hierdoor zijn er extra kosten gemoeid maar ondanks deze kleine verhoging zal bij De Giro beleggen nog zeer voordelig blijven. De verhoging zal 0,018 procent per effectentransactie zijn en €0,15 op derivatentransacties.

tarieven De Giro beleggen
Klik op de afbeelding voor meer informatie

Waarom bij De Giro beleggen populair is

Dat veel beleggers bij De Giro beleggen komt met vooral door de zeer lage transactiekosten. Dit is ook de eerste ‘winst’ die een belegger kan behalen. Waarom zou u bij andere brokers vaak tot driemaal zoveel kosten kwijt moeten zijn voor dezelfde aankoop? Hieronder ziet u een overzicht van een aantal transactiekosten voor verschillende beleggingsproducten.

  • Aandelen en hefboomproducten op de Belgische of Nederlandse beurs: €2,00 +0,02%
  • Aandelen op de Amerikaanse beurs: €0,50 + $0,004 per aandeel
  • De Giro hefboomproduct kernselectie: gratis
  • De Giro trackers kernselectie: gratis
  • Opties op Euronext (België, Nederland, Frankrijk en Portugal): €0,85 per contract

Het zal u waarschijnlijk al opvallen dat deze kosten (veel) lager zijn dan bij uw huidige broker. Tenzij u al klant bent bij De Giro. Actieve beleggers kunnen jaarlijks tot honderden euro’s besparen.

Binnen 10 minuten bij De Giro beleggen

Wie ook wil profiteren van de zeer lage tarieven kan gratis, eenvoudig en vrijblijvend een rekening openen. Bij De Giro beleggen kan zelfs al binnen 10 minuten. Via onderstaande link kunt u meer informatie opvragen of direct een gratis rekening openen.

Meer informatie over beleggen bij De Giro