MeDirect, online beleggen bij de Belgische fondsenbank

MeDirect staat bekend om de fondsen waarbij beleggers in 97 procent van de fondsenselectie geen instap- of uitstapkosten betalen. Lage tarieven zijn natuurlijk de basis om uw rendement te kunnen verbeteren. Geen transactiekosten helpen uw vermogen natuurlijk nog meer. De online bank MeDirect maakt beleggen eenvoudig door een ruim aanbod aan fondsen en kant-en-klare beleggingsplannen. Zo zijn er fondsen van meer dan 60 gerenommeerde fondsenhuizen en kant-en-klare beleggingsplannen zonder instap- en uitstapkosten. Daarnaast beschikt u over een gratis beleggingsrekening en is er geen bewaarloon.

Geen in- en uitstapkosten bij 97% van de fondsen!
Meer informatie of klant worden

Beleggingsplannen van MeDirect

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van beleggingsplannen van MeDirect, voor elke belegger is er keuze.

Kapitalisatie – Dit is een beleggingsplan waarbij het mogelijke rendement wordt herbelegd met kapitaalgroei als doel. Er was 4,33 procent rendement over de laatste vijf jaar in een evenwichtig profiel. U beheert en volgt zelf uw portefeuille online.

Inkomen – Dit is een beleggingsplan met als doel het regelmatig uitkeren van een inkomen (dividend). Er was een rendement van 3,89 procent over de laatste vijf jaar in evenwichtig profiel. U beheert en volgt zelf uw portefeuille online.

Volledig beheerd – Dit is een persoonlijke, wereldwijd gediversifieerde portefeuille die volledig voor u beheerd is. Er was een rendement van 4,31 procent over de laatste vijf jaar in evenwichtig profiel. Het beheren is door de experts van MeDirect en op basis van uw beleggersprofiel.

Duurzaam MeGreen – Hiermee kunt u online beleggen in een gespreide korf van duurzame fondsen. U streeft niet alleen naar een financiële opbrengst, maar investeert ook in een betere samenleving.  Dit voldoet aan de criteria inzake milieu, maatschappij en deugdelijk bestuur (ESG). Ondersteund door NN Investment Partners, die meer dan 20 jaar ervaring heeft met duurzaam beleggen. Natuurlijk ook zonder instap- en uitstapkosten.

Meer informatie of klant worden

Wilt u zich misschien verder oriënteren naar anders brokers dan kan dat in ons brokeroverzicht.

DEEL MET VRIENDEN