Like & win: Beleggen voor Dummies (3e editie)

De naam doet vermoeden dat dit bekende boek onder beleggers alleen voor beginners is weggelegd maar dit is niet waar. Ook de meer ervaren belegger kan hier nog kennis opdoen en voor iemand die de eerste stappen op de beurs wilt zetten is het zeker de moeite om te lezen. Wilt u kans maken om dit boek te winnen? Dat is eenvoudig, klik hier links op ‘pagina leuk vinden’ of op het forum rechts bovenaan op ‘vind ik leuk’. U kunt direct zien of het gelukt is wanneer het getal met één toeneemt.

LET OP! Onderstaande winactie is op 1 februari 2016 gestopt.

Onder alle ‘vind ik leuk’s’ verloten wij bij elke 25 ‘vind ik leuk’s’ één exemplaar van Beleggen voor Dummies (3e editie) ter waarde van €20,95. Wint u bij deze actie niks dan blijft u wel op de hoogte van nieuwe berichten op onze Facebook pagina en maakt u in de toekomst automatisch weer kans op nieuwe prijzen.

  • 250 likes: boek verloot aan dhr. L. Deconinck

Beleggen voor Dummies (3e editie)

De 3e editie van Beleggen voor Dummies laat zien dat de beurs nog steeds een waardevolle plek is om je geld voor je te laten werken. Een plek waar je met discipline, geduld en een plan je rendementskansen vergroot en op verantwoorde wijze je doel kunt bereiken.

Naast uitleg over de belangrijkste beleggingscategorieën – zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en trackers – en de toepassingen in de praktijk, leren Hans Oudshoorn en Peter Siks hoe je een goede analyse maakt en je geld kunt laten groeien. Bovendien geven de auteurs bruikbare strategieën voor verschillende marktsituaties en geven ze waardevolle tips voor extra achtergrondinformatie. Uiteraard blijven veelvoorkomende gevaren niet onbesproken.

Hans Oudshoorn is hoofddocent aan de Alex Academy, het opleidingsinstituut van de online effectenbank. Hij levert geregeld bijdragen over beleggen aan verschillende media. Peter Siks is beleggingstrainer bij Alex Vermogensbank. In die functie weet hij als geen ander wat de valkuilen voor (beginnende) beleggers zijn.

Niet geïnteresseerd in deze winactie maar wel in andere beleggingsboeken?

Neem dan hier een kijkje (klik hier)