Lavide Holding NV verbreedt haar blik

In juni publiceerde het bestuur van Lavide dat zij verwachtte spoedig tot een letter of intent te zullen komen met een serieuze partij. De besprekingen daarover lopen nog steeds. Inmiddels hebben ook andere serieuze partijen interesse getoond voor een substantiële inbreng van assets en / of middelen en zijn er meerdere NDA’s getekend. Met drie van die partijen hebben de afgelopen weken goede gesprekken plaatsgehad. Lavide verwacht binnen afzienbare tijd met meer informatie te komen.

23 November 2020

Einde persbericht

Over Lavide (voorheen Qurius)

Uw bedrijf groeit – Uw onderneming bestaat minstens drie jaar en groeit. U ervaart dan ongetwijfeld dat het nog steeds lastig(er) is om uw bedrijfsgroei extern te financieren op basis van uw winstcijfers.

U zoekt een financieringspartner – U zoekt naar een sterke financieringspartner. Een partner die wil investeren in uw onderneming, daar de middelen, snelheid en expertise voor heeft.

Lavide Holding N.V. (het voormalige Qurius N.V.) sinds 1998 genoteerd aan effectenbeurs Euronext Amsterdam. Na overdracht van haar werkmaatschappijen in december 2012 is Lavide Holding N.V. een vennootschap zonder operationele activiteiten.

Nu: Lavide Holding N.V. investeert in groeiondernemingen en komt graag in contact met bestaande ondernemers die op zoek zijn naar groeifinanciering en -mogelijkheden.

Meer informatie over Lavide op Euronext.com

Ticker: LVIDE

ISIN: NL0010545679

Lees meer op het Lavide forum

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: