Hoe kun jij het beste besparen met jouw huishouden?

gratis 1 Amerikaanse Dollarbiljet Stockfoto

Sinds de corona tijden en de oorlog In Oekraïne, zijn er de afgelopen maanden heel erg veel vaste lasten gestegen. Dit is uiteraard heel vervelend want daar tegenover zijn de lonen bijna niet gestegen. dit betekent dus dat onze koopkracht toch wel een stuk gedaald is. Maar welke dingen zijn nu eigenlijk allemaal duurder geworden? Een van de ergst gestegen prijzen zijn namelijk die van gas. De gasprijzen zijn namelijk de afgelopen paar maanden zeer fors gestegen, waardoor het  voor heel veel mensen, dus bijna onbetaalbaar is geworden. Daarentegen zijn de elektriciteitsprijzen en de prijzen voor water ook nog eens gestegen, als laatste moeten we uiteraard ook natuurlijk de boodschappen niet vergeten. Maar hoe kun je nou eigenlijk het beste besparen op verlichting bijvoorbeeld?

Dit zijn de beste manieren om geld te besparen.

Als je natuurlijk graag geld wilt besparen, omdat alles duurder is geworden dan is dit uiteraard zeer logisch. Er zijn natuurlijk makkelijk manieren om wat euro’s te kunnen besparen in uw huishouden. Daarentegen is besparen op verlichting een heel stuk makkelijker dan besparen op gas, vooral In de winter.  In de winter kan het namelijk zeer koud worden en dan bent u dus eerder geneigd om de verwarming aan te zetten. Dit kost uiteraard veel gas en aangezien de prijzen daarvan flink gestegen zijn is dat dus ook een stuk duurder voor uw portemonnee. Het makkelijkste om te kunnen besparen op uw verlichting is natuurlijk om altijd de lichten uit te maken als u uit huis gaat.

Besparen op gas, hoe doe je dat?

Besparen op gas is uiteraard in feit waar de meeste Nederlanders waarschijnlijk veel te maken mee gaan hebben. Aangezien de gasprijzen namelijk heel erg gestegen zijn zullen er zeker mensen zijn in Nederland die niet altijd hun verwarmingsketel durven aan te zetten. Mocht u zelf daar wat geld op willen besparen, dan is het zeker geen slecht idee om goede kwaliteit dikke truien aan te doen In de winter, hierdoor hoeft u  waarschijnlijk dan minder snel de verwarming aan te zetten. Tevens zou je ook nog gebruik kunnen maken van dikke dekens die kunnen echt namelijk ook voor zorgen dat u goed warm blijft met het koude weer buiten.

Nog een kleine tip voor verlichting

Als u dan nog een paar extra centjes zou willen besparen op uw verlichting, dan is het zeker geen slecht idee om even een kijkje te nemen naar alle lampen in uw huis. het zou namelijk zo kunnen zijn dat niet alle lampen in uw huis van ledverlichting is. Ledverlichting verbruikt namelijk over het algemeen minder stroom dan de oude soorten lampen bollen. 

 

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: