Hoe kan ik cryptovaluta staken en waar?

Wilt u een start maken aan het staken van crypto? Heeft u geen idee hoe u dat voor elkaar kunt krijgen? Dan is dit artikel het lezen waard. Er zal in dit artikel toegelicht worden hoe crypto gestaked wordt en waar er crypto gestaked kan worden. 

Cryptocurrency staking 

Voordat we ingaan op hoe crypto gestaked kan worden zullen we eerst toelichten wat crypto staken precies is. Crypto staken is een manier om een passief inkomen te genereren. Met crypto staken wordt bedoeld het vasthouden van cryptomunten voor het verbeteren of versterken van het netwerk. Wanneer er crypto wordt vastgehouden worden er cashbacks gegeven. Deze cashbacks worden meestal in de vorm van rente uitgegeven. Dit rentepercentage kan oplopen tot wel 10 procent per jaar. 

Crypto account aanmaken 

Nu dat we weten wat er met crypto staken bedoeld wordt zullen we toelichten hoe er crypto gestaked kan worden. Allereerst is het van belang dat er een account wordt aangemaakt bij een crypto exchange of een crypto staking platform. Bij het aanmaken van de account zal je enkele vragen moeten beantwoorden. Een account kun je aanmaken bij een crypto exchange of een crypto staking platform. In het account moet er altcoins beschikbaar zijn om vast te houden. Bij sommige exchanges betaalt u een kleine vergoeding voor het aanmaken van de account. 

Inloggen op het account 

Nadat het account is aangemaakt logt u in en mag u kiezen voor de optie crypto staken. De munten zullen dan automatisch vastgehouden worden in de wallet. U ontvangt een jaarlijkse vergoeding in de vorm van rente. Hoe meer munten er wordt vastgehouden, hoe meer rente er wordt uitgegeven. Als het risico groot is zal het rendement ook groot zijn. Is het risico klein, dan zal het rendement ook klein zijn. Als u nog meer informatie wilt over de beloning van het stakingsproces kun je klikken op https://cryptostakingrewards.nl/