Hoe crypto kopen met geld van je paypal portemonnee

In deze tijd lijkt het alsof iedereen investeert in cryptocurrencies. Als jij een van de vele mensen bent die nieuwsgierig zijn naar crypto, maar niet weet hoe je moet beginnen, lees dan verder! In deze gids voor beginners laat ik je zien hoe je crypto kunt kopen met geld van je PayPal-rekening. Het is een snel en eenvoudig proces, dus laten we beginnen.

Waarom investeren in cryptocurrencies

Cryptocurrencies hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, omdat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn geraakt in het potentieel van deze digitale activa. Cryptocurrencies worden vaak gezien als een veilige investering, omdat ze niet onderhevig zijn aan dezelfde volatiliteit als traditionele markten. Bovendien bieden cryptocurrencies het potentieel voor hoge rendementen, omdat hun prijzen zeer snel kunnen stijgen. Bovendien is beleggen in cryptocurrencies een manier om iemands portefeuille te diversifiëren, omdat ze niet gecorreleerd zijn met andere activaklassen.

Ten slotte beleggen veel mensen in cryptocurrencies omdat ze geloven in de onderliggende technologie, die het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de financiële sector. Er zijn dus talloze redenen waarom beleggen in cryptocurrencies een goed idee kan zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze activa nog steeds erg volatiel zijn, en men moet altijd een financieel adviseur raadplegen voordat men gaat beleggen. Weer je meer weten? Lees hier meer!

Hoe maak je een PayPal-rekening aan

PayPal is een van de populairste betalingsverwerkers op internet, waarmee gebruikers gemakkelijk geld kunnen versturen en ontvangen. Het aanmaken van een PayPal-rekening is snel en gemakkelijk, en kan in een paar eenvoudige stappen. Ga eerst naar de website van PayPal en klik op de knop “Aanmelden”. Vul vervolgens je e-mailadres in en kies een wachtwoord.

Vervolgens wordt je gevraagd om wat persoonlijke gegevens op te geven, zoals je naam en adres. Als je alle benodigde informatie hebt ingevuld, wordt je gevraagd een bankrekening of creditcard aan je PayPal-rekening te koppelen. Nadat je deze stappen hebt doorlopen, ben je klaar om PayPal te gaan gebruiken.

Hoe crypto te kopen met geld van je PayPal-rekening

Als je wilt investeren in cryptocurrency, is een optie om het te kopen met geld van je PayPal-rekening. Hier is een stap-voor-stap gids over hoe je dit kunt doen:

1. Eerst moet je een cryptocurrency wallet aanmaken. Hierin sla je je digitale valuta op. Er zijn veel verschillende portemonnees beschikbaar, dus doe wat onderzoek om er een te vinden die het beste bij je behoeften past.

2. Als je eenmaal een portemonnee hebt aangemaakt, moet je die koppelen aan je PayPal-rekening. Dit kun je doen door het adres van je portemonnee aan PayPal door te geven.

3. Nu je portemonnee en PayPal gekoppeld zijn, ben je klaar om cryptocurrency te kopen. Ga daarvoor gewoon naar de koop/verkooppagina van je gekozen exchange en selecteer PayPal als betalingsmethode. Voer vervolgens de hoeveelheid cryptocurrency in die je wilt kopen en bevestig de transactie.

4. Dat is het! Zodra de transactie is voltooid, wordt de cryptocurrency in je portemonnee gestort. Je kunt het nu vasthouden of verhandelen zoals je wilt.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: