Het ASI crypto token van AltSignals zal naar verwachting in 2023 een leider worden. Maar kan het concurreren met de prijsvoorspellingen van Bitcoin (BTC)?

Terwijl Bitcoin in 2023 de krantenkoppen blijft domineren, trekt de rijzende ster AltSignals de aandacht met innovatieve plannen om het bestaande aanbod naar een hoger niveau te tillen. Maar kan dit baanbrekende crypto token de marktleider overtreffen? In dit artikel lees je waar experts hun Bitcoin prijsvoorspellingen voor dit jaar plaatsen en waarom het ASI-token van AltSignals een veel winstgevendere investering zou kunnen zijn.

Bitcoin (BTC) heeft te maken met concurrentie, maar domineert nog steeds

Met 2023 in volle gang lijkt de positie van Bitcoin als de koning van de crypto onwrikbaar. Het heeft momenteel een marktkapitalisatie van meer dan een half biljoen dollar, meer dan het dubbele van de $200 miljard van Ethereum. Hoewel Bitcoin behoorlijk wat ups en downs heeft gekend, hebben de veerkracht en aanpassingsvermogen ervoor gezorgd dat het voorop loopt in het cryptolandschap.

Institutionele acceptatie, groeiende publieke belangstelling en de toenemende perceptie van Bitcoin als waardevast – vooral in de turbulente markten van vandaag – hebben allemaal bijgedragen aan de aanhoudende populariteit onder crypto investeerders. Er ontstaan ​​echter nieuwe innovatieve projecten die unieke oplossingen en functies bieden en tegelijkertijd enkele van de beperkingen van Bitcoin aanpakken. Denk daarbij aan schaalbaarheid, transactiekosten en energieverbruik. Deze projecten zouden de dominantie van Bitcoin kunnen bedreigen.

Ondanks deze constante nieuwe concurrentie heeft Bitcoin de afgelopen weken moeiteloos bullish prijsacties geplaatst, en sommige crypto investeerders hebben voor de rest van 2023 grote prijsvoorspellingen gedaan voor de leidende crypto op de markt. Het is tijd om erachter te komen waar experts dit jaar hun Bitcoin prijsvoorspellingen plaatsen.

Bitcoin (BTC) prijsvoorspelling

Op dit moment is Bitcoin volatiel rond het prijsniveau van $26.500, maar er zijn voorspellingen gedaan dat BTC tegen het einde van het jaar $47.000 zal bereiken. Afgezien daarvan zeggen meer ambitieuze Bitcoin prijsvoorspellingen dat het ongeveer $60.000 zal bereiken, wat mogelijk ongeveer 2,25x winst oplevert in de markt van 2024.

AltSignals (ASI) heeft de norm bepaald voor de markt voor trading signals

Hoewel deze Bitcoin prijsvoorspellingen niet verkeerd zijn, is er een nieuw crypto token op de markt dat volgens velen veel meer winstpotentieel heeft in 2023. Het heet ASI en de recente presale van crypto tokens heeft veel investeerders en aandacht van de pers aangetrokken. Dus wat is ASI en zijn platform AltSignals? Het is een van de meest winstgevende aanbieders van trading signals, met meer dan 1.500 calls sinds 2017 met een gemiddeld winstpercentage van 64%.

De resultaten van AltSignals waren niets dan buitengewoon. Het platform genereerde in februari een rendement van 2.163% over 10 Binance Futures-signalen met een nauwkeurigheid van 90%. De maand ervoor boekte het een winst van 2.480% met een winstpercentage van 92%! Als deze resultaten te mooi klinken om waar te zijn, neem dan een kijkje op de Trustpilot pagina van het platform. Het project kreeg een beoordeling van 4,9/5 sterren op basis van bijna 500 positieve recensies, van wie velen momenteel de 50.000 gratis abonnees en 1.400 VIP-leden vormen.

AltSignals bereikt dit door zijn eigen AltAlgo™-algoritme dat samenwerkt met een team van deskundige handelaren die de markt voortdurend in de gaten houden voor kansen. De lancering van het ASI-token staat echter op het punt om het succes van AltSignals nog verder te vergroten door de ontwikkeling van het baanbrekende ActualizeAI-algoritme te ondersteunen.

ActualizeAI en het ASI crypto token

ActualizeAI zal AltAlgo™ naar een hoger niveau tillen, met behulp van geavanceerde AI-technologie zoals machine learning, voorspellende modellering en natuurlijke taalverwerking om nog nauwkeurigere trading signals te leveren. Deze AI-integratie op het volgende niveau heeft tot doel het winstpercentage boven de 80% te brengen en nog meer winst te genereren voor de gebruikers van AltSignals.

Dus waarom zijn beleggers zo hyped over ASI? Een van de belangrijkste redenen is dat het bezit van ASI-tokens exclusieve en vroege toegang geeft tot het ActualizeAI-algoritme wanneer het live gaat. Dit betekent dat houders van ASI-crypto tokens als een van de eersten realtime trading signals van hoge kwaliteit zullen ontvangen, mogelijk gemaakt door geavanceerde AI-technologie. Beleggers die 50.000 tokens of meer kopen, krijgen levenslange toegang tot het ActualizeAI-systeem, evenals gratis toegang tot de bestaande AltAlgo™ signal service.

Bovendien komen ASI-token houders in aanmerking om lid te worden van de unieke AI Members Club. In deze club kunnen leden actief deelnemen aan het testen van producten, feedback geven over nieuwe updates en zelfs innovatieve ideeën voorstellen in ruil voor ASI-crypto tokenbeloningen. Deze extra tokens kunnen worden gebruikt om nog meer geavanceerde functies van het AI-ecosysteem van het platform te ontgrendelen.

Ten slotte zal ASI op een dag fungeren als een governance token voor het platform, om ervoor te zorgen dat de toekomstige richting van AltSignals aansluit bij de wensen en behoeften van de gebruikers. Er is ook een deflatoir terugkoop- en verbrandingsplan dat de komende 3-5 jaar zal plaatsvinden, waardoor het token aanbod afneemt en mogelijk kan leiden tot prijsstijgingen op de lange termijn.

AltSignals (ASI) prijsvoorspelling

Marktanalisten zijn veel optimistischer over de ASI crypto token prijsvoorspelling in vergelijking met BTC. Hoewel de presale zal eindigen op $0,02274 per token, denken velen dat veel investeerders zich zullen haasten om de signalen van ActualizeAI in handen te krijgen zodra het bekend wordt. Als gevolg hiervan zien verschillende prijsvoorspellingen van AltSignals het oplopen tot $0,45 per token – mogelijk met bijna 20x winst in minder dan een jaar, zelfs voor investeerders die te laat zijn voor de presale.

AltSignals (ASI) lijkt een veel betere investering

Gelukkig kunnen deze winsten worden vermenigvuldigd door zo snel mogelijk te handelen. Dat komt omdat AltSignals nog steeds in fase 1 van de vijf zit, met het token momenteel geprijsd op $0,015. Verschillende experts hebben deze prijs uitzonderlijk ondergewaardeerd genoemd, gezien de bewezen staat van dienst van het platform en de aanstaande lancering van het ActualizeAI algoritme.

Hoewel Bitcoin natuurlijk een solide investeringskeuze is, is het moeilijk te negeren dat het ASI-token in 2023 uitstekende rendementen kan opleveren. AltSignals onderscheidt zich als een unieke investeringsmogelijkheid die je zeker niet mag missen. Onderneem actie en bekijk vandaag nog de AltSignals crypto token presale!

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: