Lynx beleggen informatiepakket

Gratis LYNX informatiepakket, beleggen met lage tarieven

Wilt u meer weten over beleggen bij LYNX?

Een aantal redenen om voor LYNX te kiezen zijn de zeer lage transactiekosten, het stabiele en betrouwbare handelsplatform en het educatieprogramma. Het platform van LYNX werd door Beleggers Belangen in 2020 uitgeroepen tot beste broker. Naast Beleggers Belangen heeft ook de Vereniging van Effectenbezitters in de afgelopen jaren het platform meerdere keren bekroond als beste broker. Voor een vergelijking van tarieven met andere brokers kunt u onderaan deze pagina kijken.

Beste broker 2020!

Beleggers Belangen heeft in een groot brokeronderzoek Lynx wederom verkozen tot de beste broker. Op het onderdeel ‘kosten’ bleek het de op twee na goedkoopste broker en bij de onderdelen ‘handelsmogelijkheden’ en ‘service en gebruiksgemak’ kwam Lynx als beste broker naar voren.

Informatiemap per mail

Als u onderstaand formulier verzend ontvangt u in uw mailbox de LYNX informatiemap met alle informatie. Gratis en vrijblijvend. Gegevens worden alleen met LYNX gedeeld en nooit met andere partijen.

Brokers NederlandKomt u uit België? Bezoek dan de pagina met informatie voor Belgische beleggers.

  ManVrouw
  Welk getal is even, 3 of 8?

  Uw gegevens correct ingevuld?

  “Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat LYNX uw gegevens opslaat en u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via [email protected]

  DEEL MET VRIENDEN


  Voordelig en compleet beleggen bij LYNX

  Een belangrijk onderdeel van het rendement van een belegger is het beperken van de transactiekosten. Hiermee blinkt LYNX uit en dit is te zien in onderstaand overzicht. Naast het beperken van de transactiekosten wilt u natuurlijk niet onnodige extra kosten en wilt u een compleet aanbod aan mogelijkheden. In de onderstaande tabel staan ook een aantal extra’s die voor beleggers van belang zijn. Tarieven en mogelijkheden zijn vergeleken met andere gangbare brokers.

   LYNXBinckBank ActiveABN Amro Bank
  Shell à €6.000€6,00€9,00€12,50
  Apple à $10.000$5,00€24,50€24,50
  National Bank of Canada à $4.000CAD5,00€15,50$15,50
  Extra kosten transactie in $Geen extra kostenWel extra kostenWel extra kosten
  1 indexoptie AEX (Euronext)€0,99€1,95€2,90
  1 future AEX€2,50€2,95n.v.t.
  Service fee of bewaarloonNeeJaJa
  Gratis telefonisch orderJaNeeNee
  EducatieprogrammaJaJaJa
  App mobiel/tabletJaJaJa

  Terug naar aanvraagformulier