Altice Europe

Beleggen in aandelen beurs Amsterdam, AEX en AMX index, etc.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Banner
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1091
Lid geworden op: 19 Feb 2015 09:29
waarderingen: 601
Contact:

Re: Altice Europe

Berichtdoor Banner » 11 Aug 2018 11:04

SMA-steun voor Altice

Aan volatiliteit geen gebrek in het aandeel Altice. Regelmatig zijn er immers forse uitslagen te zien. De markt lijkt de opwaartse uitbraak na de splitsing nu te ‘normaliseren’ en noteert rond de gemiddelde lijn die alle bewegingen uit de afgelopen 55 weken glad strijkt.

Nu er in anderhalve maand zo’n 37,5% van de koers is verdampt, rijst de vraag of er al weer koopkansen liggen, of dat een verdere afdaling op de loer ligt. We bespreken derhalve de mogelijkheden aan de hand van de weekgrafiek en de Dashboard-signalen.

Explosief karakter
Na de aandelensplitsing begin mei volgde een explosieve rit richting 3,20+, waarna de markt een korte adempauze nam om vervolgens te toppen rond 3,63. Sinds zes weken is nu een correctie zichtbaar met stevige zwarte candles.

Thans is de pullback aanbeland rond de nog dalende SMA-lijn die samenvalt met het 50% Fibonacci niveau. De correctiefase wordt goed weergegeven door de indicatoren, aangezien de swingteller -6 noteert en de RSI is teruggezakt tot de 50-lijn.

Een kleine witte candle laat zien dat beleggers terugkeren en dat maakt in combinatie met de andere factoren dat een offensieve koopkans op charttechnische gronden wat ons betreft valide is.

Bodemrijp
Indien de markt inderdaad besluit dat de tijd rijp is voor een bodem, dan ligt er aan de bovenkant ruimte richting 3,63. Maar wat is het risico? Indien we het laagste punt van vorige week rond de SMA als ijkpunt nemen, dan krijgt onder circa 2,25 de daling een vervolg en ligt het eerste vangnet in de vorm van een steun pas op 1,22.

Al met al een prima koopkans ter overweging voor offensieve spelers.


Gebruikersavatar
a21
Premiummember
Premiummember
Berichten: 2782
Lid geworden op: 17 Nov 2012 12:19
Locatie: west vlaanderen
waarderingen: 1595
Contact:

Re: Altice Europe

Berichtdoor a21 » 11 Aug 2018 11:36

Banner schreef:SMA-steun voor Altice

Aan volatiliteit geen gebrek in het aandeel Altice. Regelmatig zijn er immers forse uitslagen te zien. De markt lijkt de opwaartse uitbraak na de splitsing nu te ‘normaliseren’ en noteert rond de gemiddelde lijn die alle bewegingen uit de afgelopen 55 weken glad strijkt.Al met al een prima koopkans ter overweging voor offensieve spelers.
:oops: :oops: :oops:wij zijn verdedigers
Banner liked last!