Bekaert

Beleggen, aandelen kopen in België, informatie, koersen en analyses

Hoebeet
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3668
Lid geworden op: 14 jun 2013 11:28
waarderingen: 1708

Re: Bekaert

Bericht door Hoebeet »

Ik volg het aandeel nog slechts zijdelings. De omvang van de lijst met verkopende bestuurders doet in
ieder geval niet onder voor die van Gala in z'n beste tijden.
https://www.fsma.be/nl/transaction-sear ... %5Bmax%5D=
blotte marc liked last!

Gebruikersavatar
Tommie
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 19
Lid geworden op: 25 jun 2023 11:27
waarderingen: 15

Re: Bekaert

Bericht door Tommie »

Door GlobeNewswire op 29 september 2023 08:15

Update over het Inkoopprogramma van Eigen Aandelen

Periode van 21 september 2023 tot 27 september 2023

https://www.debeurs.nl/persberichten/78 ... delen.aspx

Gebruikersavatar
Tommie
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 19
Lid geworden op: 25 jun 2023 11:27
waarderingen: 15

Re: Bekaert

Bericht door Tommie »

Bekaert en Toshiba ondertekenen Memorandum of Understanding om een ​​wereldwijd partnerschap rond MEA voor PEM-elektrolyse te ontwikkelen

10-okt-2023

persbericht
Samenvatting en downloaden

Bekaert en Toshiba ondertekenen Memorandum of Understanding om een ​​wereldwijd partnerschap rond MEA voor PEM-elektrolyse te ontwikkelen

Bekaert
Toshiba Energy Systems and Solutions Corporation
Toshiba Corporation

Gedreven door de kansen die voortvloeien uit de energietransitie en de decarbonisatietrends, versnellen Bekaert en de energietak van Toshiba Corporation, Toshiba Energy Systems & Solutions Corporation (Toshiba ESS), hun groeistrategieën in de markten voor hernieuwbare energie, vooral in de groene waterstofproductie met behulp van waterstofproductietechnologie. met Reduced Iridium ontwikkeld door Toshiba.

Onlangs verwelkomde Yves Kerstens, CEO van Bekaert, Taro Shimada, President en CEO van Toshiba op het Bekaert-hoofdkwartier in Zwevegem, België, en bespraken zij samenwerkingsmogelijkheden in groene waterstofelektrolysetechnologieën. Bekaert en Toshiba ESS ondertekenden een Memorandum of Understanding om hun engagement om een ​​partnerschap uit te bouwen tegen eind dit jaar te formaliseren.

Bekaert heeft een leidende marktpositie in Porous Transport Layers (PTL), een sleutelcomponent in de MEA (Membrane Electrode Assembly) van waterelektrolyzers, en heeft een mondiaal commercieel en productienetwerk uitgebouwd.

Toshiba ESS ontwikkelt MEA's voor krachtige PEM-waterelektrolyzers met grote capaciteit. Toshiba ESS is trots op zijn iridiumbesparende technologie, die de hoeveelheid iridium, een duur en zeldzaam edelmetaal, essentieel voor MEA-apparaten, tot een tiende reduceert, terwijl hoge waterelektrolyseprestaties en duurzaamheid worden bereikt.

Bekaert en Toshiba ESS zijn overeengekomen om de mogelijkheid te bestuderen van een mondiaal partnerschap om gezamenlijk de productie en verkoop van MEA's te ontwikkelen door gebruik te maken van hun technologische, productie- en commerciële netwerksterkten.

Yves Kerstens, CEO van Bekaert, licht toe: “Bekaert heeft de afgelopen jaren met succes nieuwe technologieën op de groene waterstofmarkt gebracht en heeft een duidelijke groeistrategie voor de komende jaren om aan de wereldwijde vraag te voldoen. We zijn verheugd om samen te werken met Toshiba, een prestigieuze naam in veel industrieën, ook op het gebied van hernieuwbare energie, en samen het gebruik van groene waterstof te versnellen om industrieën wereldwijd koolstofvrij te maken.”

Taro Shimada, president en CEO van Toshiba, zegt hierover: “Toshiba is al jaren toonaangevend op het gebied van waterstofproductietechnologieën. De snelgroeiende, mondiale behoefte aan groene waterstof is duidelijk en we zijn daarom verheugd om samen te werken met Bekaert, een technologieleider in PTL, om onze gesprekken over de gezamenlijke ontwikkeling en verkoop van elektrolysecomponenten te versnellen.”

Bijlage

https://ml-eu.globenewswire.com/Resourc ... 80d256cae4

https://www.bekaert.com/en/about-us/news-room/news

Jean-Luc
waarderingen: 4

Re: Bekaert

Bericht door Jean-Luc »

Degroof Petercam herhaalt advies voor Bekaert
Gepubliceerd door Trivano.com op 17 november 2023 om 12:33
Degroof Petercam heeft de aandelen van Bekaert vrijdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van Degroof Petercam herhaalden het advies kopen voor de aandelen van Bekaert.

Ook het koersdoel van 52,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Bekaert met 34% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 38,86 EUR.
Wimpies liked last!

Phillipe
Forum gebruiker
Forum gebruiker
Berichten: 153
Lid geworden op: 01 aug 2023 11:11
waarderingen: 30

Re: Bekaert

Bericht door Phillipe »

https://www.trivano.com/persbericht/bek ... 45990.html

Gepubliceerd op 23 februari 2024 om 08:15

Update over het Inkoopprogramma van Eigen Aandelen

Periode van 15 februari 2024 tot 21 februari 2024

Plaats reactie