Order €1.000 aandelen ING = €2,30 bij DEGIRO
Beleg met zeer lage tarieven, meer informatie

Enwave corporation

Beleggen in aandelen beurs China Shanghai Composite, Toronto, etc.

Josken
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 55
Lid geworden op: 12 jul 2019 20:01
waarderingen: 35
Contacteer:

Re: Enwave corporation

Bericht door Josken »

Kleine nuance ivm de 14 dagen oude info uit BT: het is niet omdat er info in BT komt dat dit ónmiddellijk common knowledge is in de brede markt. Daar gaat wel wat tijd over...
Lidmaatschap is namelijk betalend en niet goedkoop. Naast mezelf zie ik maar weinig mensen info delen waarvoor ze zelf betaald hebben.
Nonetheless ben ik het eens dat de weg omhoog nog bumpy kan en zal worden. Geduld is de boodschap, er gelukkig komen er eindelijk terug green sprouts naar boven maar de weg is nog lang...
marcator liked last!

Volg Beursig.com op Twitter en Facebook

     


Dromers
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 40
Lid geworden op: 07 feb 2019 15:19
waarderingen: 3
Contacteer:

Re: Enwave corporation

Bericht door Dromers »

Health Canada keurt licentie voor cannabisonderzoek goed voor het Canadese hoofdkantoor van EnWave
VANCOUVER, British Columbia, 27 juli 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - EnWave Corporation (TSX-V: ENW | FSE: E4U) ("EnWave" of het "bedrijf") heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een onderzoekslicentie heeft verkregen van Health Canada onder de Cannabis Act voor haar in Vancouver gevestigde faciliteiten (de "Licentie").

Met een proeffabriek die nu is goedgekeurd voor onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling voor cannabisproducten, heeft EnWave de mogelijkheid om procesontwikkeling en data-analyse voor het vasthouden van terpeen en cannabinoïden te versnellen, samen met andere kritische eigenschappen van cannabis. Deze strategie is ontworpen om de waardepropositie van de bedrijfseigen, vacuüm-microgolf-droogtechnologie verder te demonstreren. Eerdere proeven bij de faciliteiten van onze gelicentieerde partners leverden zeer positieve resultaten op. Met een Health Canada-licentie kan dit waardevolle interne onderzoek de adoptiebeslissingen van Canadese en internationale cannabisproducenten die hun droogactiviteiten na de oogst willen opwaarderen, verder vergemakkelijken. Het stelt EnWave ook in staat om het onderzoeksproces beter te bevorderen, door onafhankelijk en in samenwerking met cannabisbedrijven te werken aan de on-site faciliteiten. Door zijn nieuwe gelicentieerde mogelijkheden, intensiveert EnWave haar inspanningen om producenten met een licentie te ondersteunen die hun droogprocessen willen verbeteren.

EnWave's gepatenteerde Radiant Energy Vacuum ("REV ™") droogtechnologie biedt cannabisproducenten een sneldrogende oplossing die cannabisproducten van hoge kwaliteit creëert voor zowel extractie als verbranding, terwijl bottlenecks bij de verwerking worden verminderd tegen lagere bedrijfskosten. Het REV ™ -proces vermindert ook aanzienlijk de biologische belasting in het product en vermindert het gewasverlies als gevolg van microben en andere kwaliteitsproblemen. REV ™ is al gebruikt door verschillende erkende cannabis- en hennepproducenten in Canada, Zwitserland, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten van Amerika.

Nu EnWave ter plaatse proeven uitvoert met een verscheidenheid aan cannabissoorten, wordt verwacht dat het waargenomen technologierisico aanzienlijk zal worden verlaagd voor potentiële licentiehouders en is het gericht op het stimuleren van nieuwe licenties en de verkoop van REV ™ -apparatuur in de sector.
marcator liked last!

Deelnemen aan het forum + meer functies?

Discussieer met duizenden beleggers, minder
advertenties, ideaal voor smartphone, betere
gebruikservaring en gratis abonneren op favoriete
onderwerpen. Registreer binnen 1 minuut!


Plaats reactie