Enwave corporation

Beleggen in aandelen beurs China Shanghai Composite, Toronto, etc.marcator
Forum actieveling
Forum actieveling
Berichten: 698
Lid geworden op: 17 okt 2014 16:37
waarderingen: 534

Re: Enwave corporation

Bericht door marcator »

De rechtszaak tegen de voormalige CEO Durance en zijn bedrijven komt voor 17-18 januari.
Tot dan blijft er een verbod (injunction) voor die bedrijven om hun technologie te verkopen.

Brent Charleton gaf wel in het interview met Radius Research aan dat er andere bedrijven zijn die ook vacuum droogtechnologie ontwikkelen en aanbieden, dus er is wel degelijk concurrentie op dit segment van de vriesdroog markt, maar de techniek en de kwaliteit is minder goed dan de REV technologie (die ook microgolven gebruikt om het water los te trillen), dus de concurrentie is inferieur qua processing capaciteit, consistentie/maturiteit en kwaliteit van de producten.

Over het inkoopprogramma gaf de financiele man wel aan dat er bepaalde freeze periodes zijn (wellicht de periodes voor de Q-publikaties) waarin ze geen inkopen mogen doen. Charleton blijft zich verbazen over de lage koers enerzijds, en blijft zeer bullish over de groei van Enwave in 2020 2nderzijds , dus als hij logisch is dan zal dat aankoopprogramma binnenkort terug opstarten. Er is 10 MCad cash in stock om zowel de lopende projecten te financieren (bvb afwerken revworks) , en een deel zal dus ook aangewend worden voor ondersteuning van de koers.
William Wallace liked last!
Buy low, Sell high.


Dromers
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 82
Lid geworden op: 07 feb 2019 15:19
waarderingen: 19

Re: Enwave corporation

Bericht door Dromers »

EnWave tekent tweede aankoopovereenkomst voor apparatuur met in Illinois gevestigde Cannabis Royalty-partner voor nog een 120 kW REV(TM) uitdrogingsmachine
GlobeNewswire 30 december 2021 09:00 EST
VANCOUVER, British Columbia, 30 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- EnWave Corporation (TSX-V:ENW | FSE:E4U) ("EnWave", of het "Bedrijf") kondigt vandaag aan dat het een tweede aankoop van apparatuur heeft ondertekend overeenkomst om een ​​tweede 120kW Radiant Energy Vacuum (“REV™”) uitdrogingsmachine te verkopen aan een toonaangevend cannabisbedrijf in Illinois (de “MSO”) dat actief is in meerdere Amerikaanse staten. De MSO tekende een royaltydragende commerciële licentieovereenkomst (de "licentie") met EnWave en kocht zijn eerste 120 kW REV™-machine in maart 2021.

Sinds de toepassing van REV™-technologie voor het drogen van premium cannabis, gebruikt de MSO EnWave's eigen Terpene Max™-droogprotocol, dat een snelle, zachte droogmethode biedt die het vocht homogeen uit cannabis verwijdert. EnWave's Terpene Max™-programma zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling van het cannabismateriaal bij lage temperaturen onder het punt van decarboxylering. In vergelijking met andere droogmethoden kunnen REV™-protocollen worden aangepast om de terpeenretentie te verbeteren met behoud van gelijkwaardige of hogere cannabinoïden. Cannabisbloemen gedroogd met het Terpene Max™-programma leveren gemiddeld 10% meer vastgehouden terpenen op dan kamer- of rekgedroogde bloemen. Biobelasting wordt ook aanzienlijk verminderd bij gebruik van REV™-droogprotocollen. REV™-technologie zorgt ervoor dat cannabisproductie de droogtijd van meerdere dagen tot minder dan twee uur kan verkorten, terwijl de kwaliteit van de bloem behouden blijft.

De MSO produceert sinds september 2021 REV™-gedroogde premium cannabisbloem op zijn eerste 120kW REV™-systeem. Met de aankoop van dit tweede 120kW REV™-systeem verdubbelt de MSO zijn royaltydragende droogcapaciteit van premium, rookbaar cannabisproduct . Volgens de voorwaarden van de licentie zal de MSO EnWave een royalty betalen op basis van het uiteindelijke gewicht van gedroogde cannabis die is verwerkt met behulp van de geïnstalleerde REV™-systemen. Een enkele 120 kW REV™-machine kan ongeveer 200 pond natte cannabisbiomassa per uur verwerken, wat ongeveer 45 pond van het gedroogde eindproduct oplevert. Dat komt neer op meer dan 200.000 pond gedroogde cannabis die per jaar wordt geproduceerd. EnWave's REV™-apparatuur kan op verzoek worden vervaardigd voor GACP-conformiteit en GMP.
William Wallace liked last!

Josken
Forum gebruiker
Forum gebruiker
Berichten: 116
Lid geworden op: 12 jul 2019 20:01
waarderingen: 81

Re: Enwave corporation

Bericht door Josken »

Repeat buyer zou Cresco Labs uit Illinois zijn.
Beursgenoteerd bedrijf met een 475mio (!) USD omzet. Vertikaal geïntegreerd, multi state presence, met eigen retail shops (voor medical en 'adult' use); in dit segment één van de grootste spelers in de markt.
Toch een grote en solide bevestiging van de relevantie van Enwave in de cannabis space (pun intended).

Happy 2022!
marcator liked last!

Steven1979
Forum newbie
Forum newbie
Berichten: 14
Lid geworden op: 07 feb 2019 09:12
waarderingen: 1

Re: Enwave corporation

Bericht door Steven1979 »

Iemand die weet waarom we nu terug 10% lager gaan?

DeusEM
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 22
Lid geworden op: 05 jan 2021 14:29
waarderingen: 4

Re: Enwave corporation

Bericht door DeusEM »

Steven1979 schreef:
15 jan 2022 11:59
Iemand die weet waarom we nu terug 10% lager gaan?
Geen verklaring voor. Lage volumes de laatste tijd, weinig kopers en wellicht 1 partij die eieren voor zijn geld kiest in aanloop naar de rechtszaak later deze maand? Dan kan het snel bergaf bij een illiquide aandeel als Enwave.
Steven1979 liked last!

Plaats reactie