WKSP

Bespreek hier de kleinere aandelen van de beurs in New Yorkslopsma
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 29
Lid geworden op: 29 mar 2016 10:47
waarderingen: 0

Re: WKSP

Bericht door slopsma »

Richmond Hill, Ontario, Canada, 20 juni 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Worksport Ltd. (Nasdaq: WKSP; WKSPW) (het "Bedrijf" of "Worksport") is verheugd aan te kondigen dat het van plan is om een ISO 9000-certificering aan te vragen , een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, voor de 20.000 vierkante meter grote productiefaciliteit in Western N.Y., volledig in eigendom. Met een nieuwe productielijn in de test- en trainingsfase, verwacht het bedrijf binnenkort zijn innovatieve, toonaangevende tonneau covers voor lichte vrachtwagens te leveren en later zijn baanbrekende SOLIS solar tonneau covers te produceren, ontworpen om te werken met COR, Worksport's onlangs verbeterde hot-swap batterij systeem.

Worksport gelooft dat het in aanmerking kan komen voor ISO 9000-certificering op basis van zijn strikte kwaliteitsbeleid, gedefinieerd door de CEO van het bedrijf, Steven Rossi. "Bij Worksport streven we ernaar om op lange termijn positieve klantervaringen rond onze producten en diensten op te bouwen", zei Rossi. "We streven ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen en streven voortdurend naar perfectie, terwijl we een zero-defects-mentaliteit hanteren."

Het behalen van een ISO 9000-certificering is moeilijk en op zich al een belangrijke prestatie. Voor de certificering wordt een beoordeling uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie die de conformiteit met de ISO-eisen beoordeelt. ISO-inspecteurs zullen de belangrijkste procedures van Worksport onderzoeken, zoals beheer, ontwerp, kwaliteit, productie en leverancierscontrole. De nieuwste ISO-norm legt ook de nadruk op management en besluitvorming op basis van risico's, kansen en het gebruik van een procesbenadering bij het toezicht op haar activiteiten.

"Kwaliteit is altijd een managementobsessie geweest bij Worksport," zei Rossi. “Sinds de oprichting is ons doel altijd geweest om producten van de hoogste kwaliteit te produceren, met duidelijke, effectieve processen en gedefinieerde rollen en verantwoordelijkheden voor alle medewerkers. Onze toewijding aan het hebben en handhaven van hoge normen is efficiënt geweest, waardoor het bedrijf over de juiste systemen en middelen beschikt om snel op de behoeften van onze klanten te reageren.”


slopsma
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 29
Lid geworden op: 29 mar 2016 10:47
waarderingen: 0

Re: WKSP

Bericht door slopsma »

We zitten onderhand op de $3.71 en gaan lekker omhoog. er zijn mooie orders binnengesleept en de eerste productielijn draait al.
Orders kunnen gevuld worden met de oude voorraad, dus die revs zijn zo binnen.
Er moeten nog 4 productielijnen afgebouwd worden, daar zijn ze druk mee bezig.
Mensen zijn aangenomen en geschoold.

Het ziet er allemaal goed uit voor de nabije toelomst.

Plaats reactie