Pixelworks

Beleggen in aandelen beurs New York, Dow Jones, Nasdaq-100 en S&P500
Plaats reactieGebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3688
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3855

Pixelworks

Bericht door vogelspotter »

Deze oude bekende terug opgepikt.

In a report released today, Aaron Spychalla from Craig-Hallum reiterated a Buy rating on Pixelworks, with a price target of $25.00. The companyā€™s shares closed last Tuesday at $1.28.

According to TipRanks.com, Spychalla is a 1-star analyst with an average return of -5.8% and a 57.5% success rate. Spychalla covers the Industrial Goods sector, focusing on stocks such as Bowman Consulting Group, Ceco Environmental, and Lsi Industries.

Pixelworks has an analyst consensus of Moderate Buy, with a price target consensus of $25.00.
Beursig.com liked last!
In port:Avantium,CARNIVAL CORP, LUFTHANSA,Deceun,inbev
EVS,Ontex Weight Watchers, X-Fab, Greenya , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ekopak , Biotalys,Quantumscape ,ROBINHOOD INC -A , Tui ,Pixelworks .

cash :10%


Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3688
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3855

Re: Pixelworks

Bericht door vogelspotter »

Pixelworks presenteert op aankomende investeerdersconferenties
do, januari 4, 2024 op 10:05 PM GMT+1

PORTLAND, Oregon, 4 januari 2024 /PRNewswire/ -- Pixelworks, Inc. (NASDAQ: PXLW), een toonaangevende leverancier van innovatieve video- en displayverwerkingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf virtuele vergaderingen zal presenteren en hosten op de volgende aankomende investeerdersconferenties:

iAccess Alpha Tax Loss Recovery Summit virtuele conferentie
Presentatie: dinsdag 9 januari 2024 om 1:00 uur ET
1x1 vergaderingen: woensdag 10
januariEen live webcast van de presentatie van het bedrijf is toegankelijk via de volgende directe link

26ƞ Jaarlijkse Needham Growth Conference
Fireside Chat: dinsdag 16 januari 2024 om 11:00 uur ET
Management organiseert op dezelfde dag 1x1-vergaderingen met geregistreerde deelnemers. Een live webcast van de chat bij het haardvuur van het bedrijf is toegankelijk via de volgende directe link

Portefeuillebeheerders en analisten kunnen een virtuele ontmoeting met het management van Pixelworks aanvragen door contact op te nemen met de respectievelijke hostingbedrijven. Daarnaast zullen live en gearchiveerde herhalingen van de presentatie van het bedrijf en de chat bij het haardvuur ook beschikbaar worden gesteld in het gedeelte Investeerders van de Pixelworks-website.

Over Pixelworks
Pixelworks biedt toonaangevende oplossingen en technologie voor het maken van content, het leveren van video's en displayverwerking die zeer authentieke kijkervaringen mogelijk maken met een superieure visuele kwaliteit, op alle schermen - van bioscoop tot smartphone en meer. Het bedrijf heeft een geschiedenis van 20 jaar in het leveren van innovatie op het gebied van beeldverwerking aan toonaangevende leveranciers van consumentenelektronica, professionele beeldschermen en videostreamingdiensten. Ga voor meer informatie naar de website van het bedrijf op www.pixelworks.com.

Opmerking: Pixelworks en het Pixelworks-logo zijn handelsmerken van Pixelworks, Inc.
In port:Avantium,CARNIVAL CORP, LUFTHANSA,Deceun,inbev
EVS,Ontex Weight Watchers, X-Fab, Greenya , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ekopak , Biotalys,Quantumscape ,ROBINHOOD INC -A , Tui ,Pixelworks .

cash :10%

Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3688
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3855

Re: Pixelworks

Bericht door vogelspotter »

Pixelworks werkt samen met OnePlus om een ongeƫvenaarde game-ervaring te bieden op de wereldwijde versie van OnePlus 12

di 23 januari 2024 om 16:00 GMT+1
In dit artikel

Volglijst
Aanbeveling Beoordeling
Kopen
Beschikt over een ultravloeiende IRX-game-ervaring met een hoge framesnelheid van 120 fps en een superresolutie van 2K

SHANGHAI, 23 januari 2024 /PRNewswire/ -- Pixelworks, Inc. (NASDAQ: PXLW), een toonaangevende leverancier van visuele verwerkingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de wereldwijd gelanceerde OnePlus 12 de onafhankelijke visuele processor Pixelworks X7 bevat om zijn eindgebruikers een ongeƫvenaarde IRX-game-ervaring te bieden. Het merk Pixelworks IRX-game-ervaring vertegenwoordigt een nieuwe ervaring die verder gaat dan de mogelijkheden van traditionele mobiele renderingoplossingen, met zijdezachte bewegingen, high-fidelity visuele effecten en aanhoudende koele bediening tijdens mobiel gamen. Als een belangrijke enabler van OnePlus' interne grafische verwerkingsalgoritmen, levert de samenwerking ongekende weergavemogelijkheden en verbluffende visuele kwaliteit op die de game-ervaring op de OnePlus 12 ongelooflijk realistischer, boeiender en vloeiender maken.

De OnePlus 12 wordt aangedreven door het SnapdragonĀ® 8 Gen 3 mobiele platform van Qualcomm Technologies, Inc. Het wordt geleverd met een 2K 120Hz ProXDR-scherm met LTPO en kan een piekhelderheid van 4,500 nits bereiken. Wat de game-ervaring betreft, biedt de opname van Pixelworks' MotionEngine-technologieĀ® met ultralage latentie, energiezuinige superresolutie en kleurkalibratietechnologieĆ«n met meerdere helderheid OnePlus 12-gebruikers een soepelere en stabielere 120 fps, ultraheldere visuele ervaring.

Gedistribueerde renderingarchitectuur levert een ongekende vloeiendheid van 120 fps en een uitstekende helderheid van 2K superresolutie.

Met de toepassing van de gedistribueerde renderingarchitectuur van Pixelworks, de ingebouwde MotionEngine-technologieĀ® met ultralage latentie en de energiezuinige superresolutietechnologie van de visuele X7-processor wordt intensieve beeldweergave van de GPU ontlast. Hierdoor kan de GPU slechts 1/3 van de framesnelheid en 1/4 van de resolutie van een game renderen, waarbij de processor van Pixelworks de resterende beeldweergave voltooit om inhoud te bereiken die wordt weergegeven met 120 fps en een resolutie van 2K. Als gevolg hiervan genieten eindgebruikers van uniek meeslepende gaming met hoge framesnelheid met ingewikkelde schermdetails, terwijl ze ook een lager stroomverbruik en een lagere apparaattemperatuur behouden, evenals een langere speeltijd. Deze energiezuinige gedistribueerde rendering-architectuur is aangepast aan verschillende populaire mobiele games, waaronder King of Glory, Game for Peace, League of Legends, Genshin Impact, QQ Speed en Crossfire.

Om de authentieke weergave van kleuren in verschillende kijkscenario's te garanderen, maakt de OnePlus 12 ook gebruik van de kleurkalibratieoplossing met meerdere helderheid van Pixelworks, die de kleurverzadiging in verschillende kleurmodi en lichtomstandigheden compenseert. Door gebruik te maken van de 3D LUT-methode, bevat deze technologie geavanceerde kleurkalibratie om tal van weergavekenmerken, waaronder tint, verzadiging en helderheid, begrijpelijk en nauwkeurig te beheren, waardoor de kleur die op het scherm wordt weergegeven er net zo levendig uitziet als wat het menselijk oog in de echte wereld detecteert.

IRX Gaming Experience belichaamt de kunst van het balanceren tussen prestaties, stroomverbruik en het afstemmen van de beeldkwaliteit voor mobiel gamen.

Games worden beschouwd als een combinatie van innovatieve technologieƫn en beeldende kunst. Het bereiken van de optimale balans tussen prestaties, stroomverbruik en beeldkwaliteit in verschillende visuele scenario's vereist een multidimensionale aanpak en toegewijde afstemmingsinspanningen. In tegenstelling tot traditionele mobiele oplossingen die uitsluitend afhankelijk zijn van de renderingcapaciteit van de applicatieprocessor, heeft Pixelworks een innovatieve en eenvoudig te integreren IRX Rendering Acceleration-oplossing ontwikkeld. Naast het ontlasten van de weergavedruk van de applicatieprocessor, maakt het gebruik van geavanceerde weergavemogelijkheden en expertise op het gebied van beeldkwaliteitsoptimalisatie die zijn opgenomen in de X7 visuele processor van Pixelworks, waardoor de OnePlus 12 een meeslepende IRX-game-ervaring kan leveren met ultrahoge framesnelheid, kristalheldere beeldkwaliteit en relatief laag stroomverbruik van het systeem. Gebruikers kunnen genieten van deze artistieke balans tussen prestaties, stroomverbruik en afstemming van de beeldkwaliteit, mogelijk gemaakt door de IRX-game-ervaring van Pixelworks op een groeiend aantal mobiele games van topklasse.

"Het is een genoegen om samen te werken met Pixelworks om de X7 onafhankelijke visuele processor naar de OnePlus 12 te brengen." zei Kinder Liu, President en COO van OnePlus. "De OnePlus 12 viert een decennium OnePlus en wordt de vlaggenschip-smartphone van het jaar met uitmuntendheid in elk kernaspect. In termen van game-ervaring is onderdompeling de belangrijkste factor voor een ultieme gebruikerservaring. Daarom hebben we samengewerkt met Pixelworks om de gedistribueerde renderingarchitectuur en IRX-game-ervaring op de OnePlus 12 naar voren te brengen. Met zijn krachtige renderingmogelijkheden en ongeƫvenaarde game-ervaring, geloven we dat de OnePlus 12 indruk zal maken op de markt met zijn ongeƫvenaarde prestaties en buitengewone beeldkwaliteit. We kijken uit naar verdere mogelijkheden om de mobiele game-ervaring met Pixelworks voor onze gebruikers naar een hoger niveau te tillen."

"OnePlus houdt vast aan zijn gedurfde Never Settle-mantra en creƫert consequent premium apparaten en software die de best mogelijke gebruikerservaring bieden", aldus Ting Xiong, President van Pixelworks China. "Het is een grote eer om samen te werken met OnePlus om gebruikers over de hele wereld volledig meeslepende beelden te bieden via een best-in-class display. Als IRX-gecertificeerd apparaat belichaamt de OnePlus 12 de voordelen van Pixelworks' professionele visuele verwerkingstechnologieƫn, diepgaande mobiele gamingprestaties en expertise op het gebied van beeldkwaliteit. We waarderen de openheid van OnePlus om nieuwe technologieƫn en oplossingen te omarmen, evenals zijn toewijding om eindgebruikers de beste allround ervaring te bieden. We hopen dat onze twee bedrijven de grenzen van de visuele ervaring voor consumenten kunnen blijven verleggen met innovatieve visuele verwerkingsoplossingen en premium displaykwaliteit."

Over OnePlus
OnePlus is een baanbrekend en prestatiegericht merk onder OPPO. Het bedrijf brengt een groep ingenieurs samen die de grenzen van de industrie durven uit te dagen, geavanceerde technologieƫn nastreven en aandacht besteden aan kwaliteitsdetails. OnePlus houdt vast aan zijn "Never Settle"-mantra en biedt technologieliefhebbers prachtig ontworpen apparaten met ultieme prestaties, speciaal ontworpen textuur en vlaggenschipgebruikerservaring.

Over Pixelworks
Pixelworks biedt toonaangevende oplossingen en technologie voor het maken van content, het leveren van video's en displayverwerking die zeer authentieke kijkervaringen mogelijk maken met een superieure visuele kwaliteit, op alle schermen - van bioscoop tot smartphone en meer. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van innovatie op het gebied van beeldverwerking aan toonaangevende leveranciers van consumentenelektronica, professionele beeldschermen en videostreamingdiensten.

In juli 2023 kondigde Pixelworks zijn nieuwe IRX-merk voor game-ervaringen aan. Als merk gericht op smartphonegebruikers is IRX gebaseerd op de diepgaande visuele verwerkings- en weergavetechnologieƫn van Pixelworks, gekoppeld aan diepgaande afstemmingsdiensten met aandacht voor de kenmerken van games. Deze combinatie maakt gebruik van de expertise van Pixelworks om de prestaties en weergavekwaliteit voor verschillende mobiele games te optimaliseren, waardoor eindgebruikers ongeƫvenaarde mobiele game-ervaringen krijgen.

Ga voor meer informatie naar de website van het bedrijf op www.pixelworks.com.

Opmerking: Pixelworks, MotionEngine, IRX en het Pixelworks-logo zijn handelsmerken van Pixelworks, Inc. Qualcomm en Snapdragon zijn handelsmerken van Qualcomm Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden:https://www.prnewswire.com/news-release ... 41909.html

BRON Pixelworks, Inc.
sjos liked last!
In port:Avantium,CARNIVAL CORP, LUFTHANSA,Deceun,inbev
EVS,Ontex Weight Watchers, X-Fab, Greenya , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ekopak , Biotalys,Quantumscape ,ROBINHOOD INC -A , Tui ,Pixelworks .

cash :10%

Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3688
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3855

Re: Pixelworks

Bericht door vogelspotter »

PR Nieuwslijn
Walt Disney Studios en Pixelworks gaan een eerste meerjarige overeenkomst in zijn soort aan om het bereik van TrueCut Motion-technologie uit te breiden

di 30 januari 2024 om 14:00 GMT+1
In dit artikel
Disney zal pionieren met motion grading op geselecteerde titels, zodat het afspelen overeenkomt met de creatieve intentie van de filmmaker

BURBANK, Californiƫ, 30 januari 2024 /PRNewswire/ -- In een nieuwe overeenkomst zullen Walt Disney Studios en Pixelworks een collectie TrueCut Motion uitbrengenTM beoordeelde titels om home-entertainmentapparaten te selecteren. Deze titels behouden een nieuw niveau van echte creatieve intentie van filmmakers door afwijkingen bij het afspelen van beweging te elimineren, terwijl de gewenste helderheidsniveaus behouden blijven; En dat alles met behoud van de authentieke filmische bewegingslook en -feel van de bron.

"Bij Disney zijn we altijd op zoek naar manieren om de kijkervaring te verbeteren", zegt Rachel Hutter, Head of Operations, Disney Studios. "TrueCut Motion-technologie brengt een nieuw niveau van creatief bereik voor onze filmmakers als nooit tevoren."

De revolutionaire en bekroonde TrueCut Motion-technologie biedt filmmakers shot-voor-shot motion grading-tools, waardoor nieuwe looks voor het vertellen van verhalen mogelijk worden en verschillende bewegingsafwijkingen worden gecorrigeerd die de nieuwste schermen met hoog contrast en zeer heldere consumentenapparaten hebben geteisterd. TrueCut Motion-technologie zorgt er vervolgens voor dat deze creatieve keuzes nauwkeurig worden verwerkt in het bronmateriaal, waardoor inhoud met een ongeƫvenaarde kwaliteit wordt geleverd aan apparaatschermen.

"Disney verlegt opnieuw de grenzen van de thuisbioscoopervaring en stelt zijn filmmakers in staat om hun publiek te verrassen, en we zijn er trots op er deel van uit te maken", aldus Richard Miller, GM van TrueCut Motion bij Pixelworks.

Pixelworks en TrueCut Motion zijn gedeponeerde handelsmerken van Pixelworks, Inc.

Over Walt Disney Studios
Al 100 jaar is The Walt Disney Studios het fundament waarop The Walt Disney Company is gebouwd. Tegenwoordig brengt het kwaliteitsfilms, episodische verhalen en toneelstukken naar consumenten over de hele wereld. De Walt Disney Studios omvat een verzameling gerespecteerde filmstudio's, waaronder Disney, Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Lucasfilm, Marvel Studios, Searchlight Pictures en 20th Century Studios. Het is ook de thuisbasis van Disney Theatrical Group, producent van shows van wereldklasse, evenals Disney Music Group.

Over Pixelworks
Pixelworks, Inc. (Nasdaq: PXLW) biedt toonaangevende oplossingen en technologie voor contentcreatie, videolevering en displayverwerking die zeer authentieke kijkervaringen mogelijk maken met superieure visuele kwaliteit, op alle schermen - van bioscoop tot smartphone en daarbuiten. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van innovatie op het gebied van beeldverwerking aan toonaangevende leveranciers van consumentenelektronica, professionele beeldschermen en videostreamingdiensten. Het TrueCut Motion-ecosysteem van Pixelworks stelt filmmakers in staat om visueel verbluffende bewegingen te creĆ«ren, scĆØne voor scĆØne, terwijl ze ervoor zorgen dat de intentie van de regisseur precies wordt weergegeven in bioscopen of thuisbioscopen.
Ga voor meer informatie over Pixelworks naar: www.pixelworks.com

Ga voor meer informatie over TrueCut Motion naar: www.pixelworks.com/truecut
In port:Avantium,CARNIVAL CORP, LUFTHANSA,Deceun,inbev
EVS,Ontex Weight Watchers, X-Fab, Greenya , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ekopak , Biotalys,Quantumscape ,ROBINHOOD INC -A , Tui ,Pixelworks .

cash :10%

sjos
Forum elite
Forum elite
Berichten: 5172
Lid geworden op: 20 jan 2012 11:51
waarderingen: 870

Re: Pixelworks

Bericht door sjos »

vogelspotter schreef: ā†‘
24 nov 2023 17:48
Deze oude bekende terug opgepikt.

In a report released today, Aaron Spychalla from Craig-Hallum reiterated a Buy rating on Pixelworks, with a price target of $25.00. The companyā€™s shares closed last Tuesday at $1.28.

According to TipRanks.com, Spychalla is a 1-star analyst with an average return of -5.8% and a 57.5% success rate. Spychalla covers the Industrial Goods sector, focusing on stocks such as Bowman Consulting Group, Ceco Environmental, and Lsi Industries.

Pixelworks has an analyst consensus of Moderate Buy, with a price target consensus of $25.00.
Bedankt om ons op de hoogte te houden over pixelworks. Hoewel een "moderate" buy van twintig maal de lopende koerswaarde tenminste opmerkelijk is.
vogelspotter liked last!
Buy and Hold blijft mijn strategie, tenzij een aandeel 20 percent gestegen is in een periode van enkele weken/maanden na aankoop.

Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3688
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3855

Re: Pixelworks

Bericht door vogelspotter »

"Argylle" wordt de eerste nieuwe film die wereldwijd wordt vertoond in TrueCut Motion, het filmische formaat met hoge framesnelheid van Pixelworks
do, februari 1, 2024 op 2:00 PM GMT+1
In dit artikel:

Premiumschermen wereldwijd profiteren van baanbrekende motion grading-technologie

LOS ANGELES, 1 februari 2024 /PRNewswire/ -- Pixelworks heeft vandaag aangekondigd dat de fenomenale nieuwe Matthew Vaughn-film Argylle in geselecteerde theaters over de hele wereld zal worden gepresenteerd in de bekroonde TrueCut Motionā„¢ formaat, waardoor de verbluffende visuele beelden van de vlijmscherpe, realiteitsbuigende, wereldomringende spionagethriller naar premium theatrale schermen worden gebracht in filmische hoge framesnelheid; Ontgrendel kristalheldere bewegingsweergave op de helderste, uitzonderlijk hoog contrast en hoge kwaliteit schermen die geliefd zijn bij het publiek overal ter wereld.

TrueCut Motion is een bekroonde technologische doorbraak die filmmakers een uitgebreid palet aan bewegingslooks biedt dat nog nooit eerder mogelijk was. Het krachtige TrueCut Motion-platform stelt filmmakers in staat om de bewegingslook van alle actie, shot voor shot, in de postproductie te verfijnen of te verbeteren, terwijl de beoogde filmische look en feel intact blijven. Het TrueCut Motion-platform zorgt er vervolgens voor dat deze creatieve keuzes consistent worden geleverd op elk scherm, geoptimaliseerd op elk weergaveapparaat, of het nu in het theater, televisies, mobiele telefoons of headsets van de volgende generatie is.

Pixelworks en TrueCut Motion zijn handelsmerken van Pixelworks, Inc.
In port:Avantium,CARNIVAL CORP, LUFTHANSA,Deceun,inbev
EVS,Ontex Weight Watchers, X-Fab, Greenya , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ekopak , Biotalys,Quantumscape ,ROBINHOOD INC -A , Tui ,Pixelworks .

cash :10%

Plaats reactie