WKSP

Beleggen in aandelen beurs New York, Dow Jones, Nasdaq-100 en S&P500
Plaats reactieslopsma
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 29
Lid geworden op: 29 mar 2016 10:47
waarderingen: 0

WKSP

Bericht door slopsma »

Volg dit aandeel al vanaf de OTC.
Na de uplisting en de daaraan voorafgaande R/S is het een rollercoaster geweest.
Het laatste jaar is er wat rust, en noteerd het aandeel nu $2.80
Zoals je kunt zien op de chart is er in de markt veel vertrouwen dat de reveneus nu eindelijk gaan stromen.
Dit bedrijf heeft zoveel potentie, in zowel de truckcovers die ze maken, als de groene energie producten die ze aan het ontwikkelen zijn.
Ze zijn in hetbezit van een paar mooie patenten die als ze op de markt komen een verchil kunnen gaan maken in de wereld van de electrische lichte trucks.

Vandaag zijn een paar producten getest en goed bevonden door een reseller, vandaar de stijging van 8%

WKSP; WKSPW) (het "Bedrijf" of "Worksport") is verheugd aan te kondigen dat een nationale U.S. klant en wederverkoper van accessoires voor de aftermarket voor de auto-industrie heeft de harde opvouwbare hoezen voor lichte vrachtwagens goedgekeurd die het bedrijf eerder had geleverd voor beoordeling en testen door de wederverkoper.
De klant had eerder zijn voornemen kenbaar gemaakt om Worksport-monsters te bekijken en, na goedkeuring, aanzienlijke hoeveelheden van de tonneaucovers van het bedrijf te kopen voor distributie in de Verenigde Staten. Worksport en de wederverkoper kunnen nu samenwerken om de verwachte transactie af te ronden, waarna de montage van de hoes en de verzending volgen. De afdekkingen zullen worden geassembleerd in de 220.000 vierkante meter van het bedrijf, die volledig eigendom is van het bedrijf. ft. productiefaciliteit in West Seneca, N.Y. , met veel nieuw aangeworven werknemers uit het gebied die na een grondige training aan het proces deelnemen.
"De verwachte bestelling van een grote lichte vrachtwagenoverkapping van een nationale Amerikaanse wederverkoper toont opnieuw aan dat Worksport zijn doel bereikt om een ​​langverwachte periode van inkomsten te beginnen", aldus Steven Rossi, CEO van Worksport. "We waren vereerd dat dit algemeen herkenbare nationale merk onze voorbeelden van harde vouwhoezen beoordeelde en snel goedkeurde. We verwachten het bestelproces af te ronden en verwachten binnenkort de productie van de hoezen in de VS te starten. Het is een geweldige mijlpaal voor het bedrijf en we kijken ernaar uit om investeerders te informeren en aandeelhouders over de voortgang van de bestelling."
De hard opvouwbare tonneau covers van Worksport zullen naar verwachting klaar zijn voor de markt bij productie.
“Iedereen in ons West Seneca, N.Y. productiefaciliteit heeft reikhalzend uitgekeken naar deze goedkeuring, aangezien er zoveel is getest en getraind op onze aangepaste Europese productielijn, "zei Rossi. “Management en de medewerkers hebben veel opgekropte energie en staan ​​klaar om onze hard opvouwbare tonneau covers in elkaar te zetten en af ​​te leveren bij deze klant en vele anderen. Ze zijn erg trots op de hoogwaardige producten die de lichte vrachtwagenindustrie van meerdere miljarden dollars het beste zullen dienen. We kijken ernaar uit om onze productiefaciliteit te exploiteren en de geavanceerde productiemogelijkheden ervan te demonstreren.”
Ga voor meer informatie naar Worksport's officiële website voor investeerders op investeerders.worksport.com.
Meer over deze brontekstBrontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie
Feedback sturen
Zijvensters


slopsma
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 29
Lid geworden op: 29 mar 2016 10:47
waarderingen: 0

Re: WKSP

Bericht door slopsma »

En daar is de 3 dollar break.

No brainer hier.

slopsma
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 29
Lid geworden op: 29 mar 2016 10:47
waarderingen: 0

Re: WKSP

Bericht door slopsma »

WKSP heeft even de $3.17 aangetikt, wat een 52week high was, en noteert nu $2.90Productie van de hardcovers is eindelijk gestart, mensen zijn aangenomen en getraind, producten getest door klanten en goed bevonden,dus er kan eindelijk geld verdien worden. :clap:

Plaats reactie