Naked Brand Group Limited (NAKD)

Beleggen in aandelen beurs New York, Dow Jones, Nasdaq-100 en S&P500
Plaats reactie


Beste broker van 2020 (volgens Beleggers Belangen)
Profiteer van voorbeurs en nabeurs handelen!
Aandelen kopen voor €3.000: €1,80 kosten (o.a. BE&NL)
Vraag het informatiepakket van MeXeM aan


jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1851
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 2394

Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door jack. »

Naked Brand Group Limited (NASDAQ: NAKD) is een toonaangevend bedrijf in intieme kleding en badmode met een diverse merkenportfolio. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt een portfolio van 8 eigen en gelicentieerde merken, gericht op een brede dwarsdoorsnede van consumenten en marktsegmenten. Merken zijn onder meer Bendon, Bendon Man, Davenport, Fayreform, Hickory, Lovable, Pleasure State en Fredericks of Hollywood.

jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1851
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 2394

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door jack. »

https://finance.yahoo.com/news/naked-br ... 00259.html

Naked Brand Group kondigt transformatief bedrijfsherstructureringsplan aan dat uitsluitend gericht is op het versnellen van het bestaande e-commerceplatform
Do 21 januari 2021, 14:45 uur
- Bouwen aan een dominante e-commerce leider gericht op de markt voor intieme kleding, groei en synergieën benutten via fusies en overnames en investeren in bestaande snelgroeiende e-commerce-activiteiten -

- Het afstoten van onrendabele fysieke activiteiten door de verkoop van Bendon-dochter om een ​​sterke balans en toegang tot kapitaalmarkten te creëren om de groeistrategie voor e-commerce uit te voeren -

SYDNEY, AUSTRALIË / ACCESSWIRE / 21 januari 2021 / Naked Brand Group Limited ( Nasdaq: NAKD ) ("Naked" of het "Bedrijf"), een wereldleider in intieme kleding en badkleding, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf van plan is een transformatieve herstructurering waarin het zijn fysieke activiteiten zal afstoten om zich uitsluitend te concentreren op de geplande snelle versnelling van zijn e-commerce-activiteiten. Naked zal proberen zijn merk en platform te benutten en eigen technologie uit te bouwen om te voldoen aan de behoeften van consumenten in de digitale wereld van vandaag.

"Consumententrends evolueren snel, weg van fysieke winkels naar online winkelen, waarbij e-commerce naar verwachting 22% van de wereldwijde detailhandelsverkopen zal vertegenwoordigen tegen 2023 of $ 6,5 biljoen, volgens eMarketer", aldus Justin Davis-Rice, voorzitter van Naked. "We hebben succes geboekt met onze e-commerce-activiteiten en zijn bereid om onze bestaande digitale voetafdruk snel uit te breiden terwijl we de ontwikkeling nastreven van een enkel technologieplatform van wereldklasse ten dienste van de intieme kledingindustrie en het kanaal voor consolidatie willen worden."

In samenhang met de strategische herstructurering heeft Naked een niet-bindende en niet-exclusieve term sheet getekend om zichzelf van haar Bendon-dochteronderneming af te stoten, waardoor Naked zich kan concentreren op haar winstgevende e-commerce-activiteiten. De afstoting van de Bendon-dochter zou worden gerealiseerd door de verkoop aan een groep bestaande uit het bestaande management van Naked, waaronder de heer Davis-Rice.

Davis-Rice vervolgde: "In de huidige omgeving is het moeilijk gebleken om onze kapitaalintensieve fysieke legacy-activiteiten vol te houden. Deze desinvestering zal ons in staat stellen om alle schulden van de groep weg te werken en over te stappen naar een pure, technologierijke -commerce platform gericht op intieme kleding met onze bestaande digitale business, FOH Online. FOH Online genereert momenteel een jaarlijkse omzet van ongeveer $ 20 miljoen in de VS. "

Onder de voorgestelde voorwaarden van de desinvestering zou de managementgroep de bestaande verplichtingen van Bendon van ongeveer NZ $ 32,5 miljoen overnemen, na terugbetaling door Naked van de senior beveiligde kredietfaciliteit van Bendon, met een contante aanpassing van de aankoopprijs op basis van een beoogd voorraadbedrag. Bovendien zou Naked het recht hebben om toekomstige betalingen te ontvangen op basis van de nettowinst van Bendon, en bij elke daaropvolgende verkoop van Bendon, gedurende bepaalde perioden na de afsluiting. Naked zou Bendon achtergestelde schuldfinanciering verstrekken en Bendon zou op grond van een beheersovereenkomst beheersdiensten aan Naked verlenen. Naked is van plan om in februari 2021 een definitieve overeenkomst te sluiten voor de verkoop, om goedkeuring van de aandeelhouders voor de transactie in maart 2021 te vragen en deze in april 2021 af te sluiten.

Naked streeft ernaar om een ​​toonaangevend e-commerceplatform te zijn in de markt voor intieme kleding en is van plan om zeer positieve acquisities te doen van bestaande e-commercemerken en om technologieën te ontwikkelen en te verwerven die een betere gebruikerservaring voor de consument creëren. Het bedrijf zal zich concentreren op technologie die het in zijn platform kan integreren om de klantervaring te verbeteren, zoals lichaamsscanning en kunstmatige intelligentie om een ​​best-in-class gepersonaliseerde winkelervaring te bieden.

"Na de desinvestering van Bendon zullen we groeikapitaal kunnen verstrekken aan onze activiteiten en operationele synergieën kunnen herkennen tussen onze overgenomen bedrijven door middel van onze technologie. We zullen investeren in de volgende generatie shoppingtools waarmee onze klanten de beste kledingopties kunnen ontdekken en selecteren. Alles bij elkaar genomen, zijn we verheugd om aan deze transformatie van ons bedrijf te beginnen en zijn we ervan overtuigd dat onze aandeelhouders de waarde en het groeipotentieel op lange termijn die het mogelijk maakt, beter zullen waarderen. Davis-Rice.

Layzie19
Forum actieveling
Forum actieveling
Berichten: 475
Lid geworden op: 08 jun 2014 13:23
waarderingen: 174

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door Layzie19 »

Ook handig dat het reddit leger ze getarget heeft :D gisteren gekocht aan 0,78

Gebruikersavatar
Sebbie
Premiummember
Premiummember
Berichten: 79
Lid geworden op: 07 feb 2012 16:49
waarderingen: 29

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door Sebbie »

In alle commotie zou je nog vergeten dat er echt nieuws was. Ze halen 50 milj dollar op aan 1,70

https://www.nasdaq.com/press-release/na ... ing-priced
neku liked last!
"Everyone has the brainpower to make money in stocks. Not everyone has the stomach.”

jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1851
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 2394

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door jack. »

https://finance.yahoo.com/news/levi-kor ... 00032.html

Levi & Korsinsky LLP, National Class Action Law Firm, kondigt class action-onderzoek aan tegen Robinhood en andere makelaars namens investeerders in Naked Brand Group Limited (NASDAQ: NAKD)

New York, New York - (Newsfile Corp. - 28 januari 2021) - Levi & Korsinsky, LLP, een nationaal effectenadvocatenkantoor dat honderden miljoenen dollars heeft teruggevorderd voor investeerders, kondigt aan dat het een onderzoek is begonnen naar Robinhood, Interactive Brokers en andere populaire handelsplatforms voor de detailhandel namens investeerders van Naked Brand Group Limited (NASDAQ: NAKD) die schade hebben geleden als gevolg van handelsverboden of gedwongen liquidaties waarbij NAKD-aandelen betrokken waren.

Op 28 januari 2021 beweerden klanten van Robinhood, Interactive Brokers en andere populaire handelsplatforms dat ze werden geblokkeerd voor het kopen van aandelen van Naked Brand Group Limited (NASDAQ: NAKD) en andere effecten die door institutionele beleggers zwaar short worden gegaan.

Onlangs hebben retailbeleggers de rollen op Wall Street omgedraaid door aandelen op te kopen die zwaar short zijn gegaan door hedgefondsen zoals Melvin Capital, waardoor de volatiliteit en short-squeeze-verliezen voor deze institutionele beleggers zijn toegenomen. Echter, op 28 januari th , Robinhood, Interactive Brokers en andere handelsplatformen aangekondigd dat particuliere beleggers niet langer kon aankoop bepaalde bestanden en eisen verhoogd marge voor bepaalde effecten.

Het onvermogen om aandelen te verhandelen heeft tot verontwaardiging geleid op sociale media, omdat gebruikers Twitter gebruikten om hun frustraties te uiten en verklaarde:

"Je kunt geen GameStop-aandelen meer kopen op Robinhood. Idem Nokia, AMC en alle andere aandelen die short waren gegaan."

Een ander zei: "De vrije markt is alleen vrij totdat rijke mensen geld verliezen."

Als reactie op deze acties bracht Dave Portnoy, de oprichter van de sport- en popcultuurblog Barstool Sports, een reeks tweets uit waarin de integriteit en agenda van Robinhood in twijfel werd getrokken. Hij riep kleine beleggers op om hun posities niet te sluiten.

Rep. Alexandria Ocasio-Cortez bekritiseert ook het besluit van Robinhood, noemt het onaanvaardbaar "op Twitter en voegt eraan toe dat ze ook een congres hoorzitting zou steunen" indien nodig. "

Mark Cuban, eigenaar van Dallas Mavericks, schreef ook op Twitter: "Dus beëindigen @robinhoodapp en @IBKR de handel in #wallstreetbets-aandelen omdat ze hun kont verliezen bij deze transacties? Of misschien hebben ze niet het geld om de transacties op deze schaal mogelijk te maken. 'Heeft iemand enig inzicht in hun economie?'

Deze acties veroorzaakten een verwoesting op de markt en zadelden retailbeleggers met miljarden dollars aan verliezen op, omdat de marktbiedingen op aandelen door bepaalde beursvennootschappen werden geblokkeerd.

Voor meer informatie over dit onderzoek en uw rechten als u denkt dat u verliezen heeft geleden, gaat u naar : https://www.zlk.com/pslra-1/nakd-retail ... quest-form

Levi & Korsinsky is een landelijk erkend bedrijf met kantoren in New York, Connecticut, Californië en Washington DC advocaten van het kantoor hebben een uitgebreide expertise in het vervolgen van effecten geschillen met betrekking tot financiële fraude, wat neerkomt op beleggers door het hele land in effecten rechtszaken en hebben honderden miljoenen van teruggewonnen dollars voor benadeelde aandeelhouders . Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de onderstaande advocaten. Advocaat reclame. Eerdere resultaten garanderen geen vergelijkbare resultaten.
Beheerder liked last!

josephi
Forum elite
Forum elite
Berichten: 2087
Lid geworden op: 03 mar 2012 10:24
Locatie: Belgie
waarderingen: 181

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door josephi »

Dit heeft vandaag weer de aandacht :)

josephi
Forum elite
Forum elite
Berichten: 2087
Lid geworden op: 03 mar 2012 10:24
Locatie: Belgie
waarderingen: 181

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door josephi »

Een plukje gekocht. De gokker in mij had de overhand.

Op zich is het geen slecht bedrijf meer.
Ze zijn ondertussen schuldvrij (dankzij de redditapen) en aan de top zijn er wijzigingen gebeurd.
Ze gaan zich nu vooral op e-commerce richten.
...

Indien ik toch bagholder wordt komt het wel eens goed.
Eventuele stijging is vele hoger dan een eventuele daling.

josephi
Forum elite
Forum elite
Berichten: 2087
Lid geworden op: 03 mar 2012 10:24
Locatie: Belgie
waarderingen: 181

Re: Naked Brand Group Limited (NAKD)

Bericht door josephi »

Een horde 'Walkers' gesignaleerd.

De vorige keer ging het aandeel 30% omhoog.

Wel de exit goed in het oog houden ;)Plaats reactie