Sorrento therapeutics

Beleggen in aandelen beurs New York, Dow Jones, Nasdaq-100 en S&P500Mookos
Forum newbie
Forum newbie
Berichten: 5
Lid geworden op: 18 mei 2018 11:48
waarderingen: 2

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door Mookos »

Hallo,
kan iemand mij uitleggen wat er precies aan de hand is met Sorrento en vanaf wanneer we deze aandelen (en van Scilex) terug kunnen verhandelen?

Alvast bedankt!


robbery
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 19
Lid geworden op: 26 jun 2017 10:29
waarderingen: 2

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door robbery »

Hi Mookos,

Sorrento staat onder curatele omdat zij een rechtzaak hebben verloren. Omdat zij niet voldoende cash hebben, hebben zij zichzelf gemeld bij de curator omdat ze op deze manier hun reguliere onderzoeken kunnen laten doorlopen. Dit is de Chapter 11 procedure waar je veel over leest. De curator heeft vervolgens gezocht naar de beste oplossing en heeft verzocht dat Sorrento zijn aandeel in Scilex verkoopt om zo voldoende liquiditeit te verkrijgen en onder een faillissement uit komt. Voor deze transactie is er een koper, namelijk Oramed. Op 31 augustus heeft de curator de opdracht gegeven om de transactie naar Oramed goed te keuren.

Verder is het voor mij heel erg gissen naar de toekomst. Het is mij ook niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de "dividenden" die Sorrento heeft uitbetaald in Scilex aandelen en die nog altijd in onze traders staan. Ik vermoed dat we hier naar kunnen fluiten.

Verder is het belangrijk om te weten dat zolang Sorrento geen notering heeft aan de Nasdaq, het niet meer mogelijk is om te handelen middels Degiro of Bolero.

Groeten,
Roy
Ben.CC liked last!

Mookos
Forum newbie
Forum newbie
Berichten: 5
Lid geworden op: 18 mei 2018 11:48
waarderingen: 2

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door Mookos »

Bedankt Roy voor de uitleg! Ik was ongeveer mee alleen wat er met de scilex aandelen zal gebeuren leek me niet duidelijk ... Afwachten dus of Sorrento het haalt met 1 of ander wondermiddel en terug op Nasdaq noteert...

Plaats reactie