Sorrento therapeutics

Beleggen in aandelen beurs New York, Dow Jones, Nasdaq-100 en S&P500sepan
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1830
Lid geworden op: 08 aug 2012 08:08
waarderingen: 328

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door sepan »

Scilex Holding Company kondigt volledige inschrijving aan van een fase 2-onderzoek om de veiligheid en werkzaamheid van SP-103 (lidocaĆÆne actueel...
Scilex Holding Company kondigt volledige inschrijving aan van een fase 2-onderzoek ter evaluatie van de veiligheid en werkzaamheid van SP-103 (lidocaĆÆne-topisch systeem) 5,4%, formulering met drievoudige sterkte van ZTlidoĀ®, voor de behandeling van acute lage rugpijn
04 mei 2023 09:00 ET | Bron: Scilex Holdingmaatschappij
add_box
...
Scilex Holding Company, een innovatief inkomstengenererend bedrijf dat zich richt op het verwerven, ontwikkelen en commercialiseren van niet-opioĆÆde pijnbeheersingsproducten voor de behandeling van acute en chronische pijn, kondigde de volledige inschrijving aan van zijn SP-103 Fase 2-onderzoek om de veiligheid en werkzaamheid te evalueren in patiĆ«nten met acute lage rugpijn. De belangrijkste gegevens van de fase 2-studie worden verwacht in het derde kwartaal van 2023.
De fase 2, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde, parallelle groep, multicenter studie zal de veiligheid en werkzaamheid van SP-103 (lidocaĆÆne topisch systeem) 5,4% evalueren bij proefpersonen met matige tot ernstige acute lage rugpijn (LBP). De proef is om ongeveer 80 patiĆ«nten op 10 locaties in de VS met acute lage rugpijn in te schrijven.
SP-103 ontving in september 2022 de Fast Track-status van de FDA.
SP-103 is een farmacologisch gevalideerde kandidaat-geneesmiddel en heeft het potentieel als leidend middel voor de behandeling van lage rugpijn zonder de beperkingen van de huidige therapieĆ«n, inclusief het verslavende potentieel van opioĆÆden.
Naar schatting 65 miljoen volwassenen in de VS, of 25% van de volwassenen in de VS, lijdt aan acute LBP 1 met een totale potentiƫle wereldwijde marktkans van ongeveer $ 10,0 miljard in 2026 (Brand Essence Research 2020).
PALO ALTO, CaliforniĆ«, 04 mei 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Scilex Holding Company (Nasdaq: SCLX, "Scilex"), een dochteronderneming met een meerderheidsbelang van Sorrento Therapeutics, Inc. (OTC: SRNEQ), een innovatieve omzet- genererend bedrijf dat zich richt op het verwerven, ontwikkelen en commercialiseren van niet-opioĆÆde pijnbeheersingsproducten voor de behandeling van acute en chronische pijn, kondigde volledige deelname aan een fase 2, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde, parallelle groep, multicenter studie aan om de veiligheid en werkzaamheid van SP-103 (topisch lidocaĆÆne-systeem) 5,4% formulering met drievoudige sterkte voor ZTlido Ā®, bij proefpersonen met acute LBP.

"We zijn erg blij dat we deze belangrijke mijlpaal hebben bereikt en willen de ervaren onderzoekers en adviseurs van de SP-103-studie complimenteren voor hun volharding en toewijding bij het inschrijven van deze patiĆ«nten. SP-103 heeft het potentieel om te voldoen aan ons kerndoel, namelijk het ontwikkelen van toonaangevende pijnbeheersingstherapieĆ«n om het leven van patiĆ«nten met acute lage-rugpijn die op zoek zijn naar nieuwe effectieve behandelingen aanzienlijk te verbeterenā€, aldus Jaisim Shah, Chief Executive Officer en President van Scilex.

ā€œWe kijken ernaar uit om de gegevens te analyseren en verdere beslissingen te nemen met betrekking tot de mogelijke fase 3-programmaplannen. Wij zijn van mening dat Scilex het enige bedrijf is met de technologie die een veel hogere lidocaĆÆneconcentratie mogelijk maakt dan andere plaatselijke lidocaĆÆnebehandelingen. Een hogere concentratie van een medicijn per bedekt huidgebied is belangrijk voor het bereiken van een therapeutische respons. We zijn erg enthousiast over het potentieel van SP-103ā€, zegt Dmitri Lissin, MD, Chief Medical Officer van Scilex.

Scilex ontwikkelt SP-103 als een drievoudig krachtig, niet-waterig lidocaĆÆne-topisch systeem voor de behandeling van acute lage rugpijn. Acute LBP kan in intensiteit variĆ«ren van een doffe, constante pijn tot een plotseling, scherp gevoel dat de persoon arbeidsongeschikt maakt. Naar schatting lijden ongeveer 65 miljoen volwassenen in de VS, of 25% van de volwassenen in de VS, aan acute LBP 1 met een totale potentiĆ«le wereldwijde marktkans van ongeveer $ 10,0 miljard in 2026.

Meer dan 60% van de opioĆÆdenrecepten in de VS is bedoeld voor de behandeling van chronische lage-rugpijn (CLRP) 2 ondanks het feit dat opioĆÆden gepaard gaan met ernstige en mogelijk levensbedreigende bijwerkingen en waarvan de werkzaamheid bij de behandeling van CLRP niet is aangetoond. 3 , 4 , 5 Voorlopige gegevens van CDC's National Center for Health Statistics geven aan dat er in 2021 naar schatting 107.622 sterfgevallen door een overdosis drugs waren in de Verenigde Staten, een stijging van bijna 15% ten opzichte van de 93.655 sterfgevallen die in 2020 werden geschat. 6 De nieuwe gegevens tonen een overdosis het aantal sterfgevallen waarbij opioĆÆden betrokken waren, steeg van naar schatting 70.029 in 2020 tot 80.816 in 2021.6

Er zijn momenteel geen goedgekeurde niet-NSAID (niet-steroĆÆde anti-inflammatoire geneesmiddelen) farmaceutische behandelingen die specifiek geĆÆndiceerd zijn voor de behandeling van acute lage rugpijn. De markt die we willen aanpakken met SP-103, indien goedgekeurd, omvat etiologieĆ«n die momenteel worden behandeld met niet-procedurele of niet-chirurgische ingrepen, en waar beschikbare behandelingen onvoldoende pijnverlichting bieden of resulteren in onaanvaardbare nadelige effecten. Deze behandelingen kunnen NSAID's, antidepressiva en opioĆÆden omvatten, evenals off-label lidocaĆÆne-pleisters.

De veilige en effectieve behandeling van acute lage rugpijn vertegenwoordigt een grote onvervulde behoefte en creĆ«ert een grote marktkans. LBP is een van de duurste goedaardige aandoeningen in geĆÆndustrialiseerde landen. Deskundigen hebben geschat dat ongeveer 80% van de Amerikanen tijdens hun leven LRP zal ervaren. De jaarlijkse prevalentie van LBP is 15% tot 45% met een puntprevalentie van ongeveer 30% in de Verenigde Staten. Zestig procent van degenen die aan acute lage rugpijn lijden, herstelt binnen zes weken en tot 80-90% herstelt binnen 12 weken 7 . Het herstel van de overige patiĆ«nten met lrp is echter minder zeker. LBP is goed voor 19% van alle schadeclaims van werknemers in de Verenigde Staten. Amerikanen gaven in 2016 minstens 135 miljard dollar uit aan de behandeling van lage rug- en nekpijn, de hoogste uitgave van 154 aandoeningen. 8

SP-103 bouwt voort op de lessen van ZTlido, omdat beide producten dezelfde receptuur en productietechnologie voor adhesieve medicijnafgifte delen. Indien goedgekeurd, geloven we dat SP-103 het toonaangevende lidocaĆÆne-topische product zou kunnen worden voor acute LBP-indicaties. Alle huidige toepassingen van actuele lidocaĆÆneproducten voor acute LBP zijn off-label. SP-103 heeft drie keer de medicijnbelasting van ZTlido (108 mg versus 36 mg) in hetzelfde kleefsysteem om mogelijk driemaal het niveau van het medicijn af te leveren binnen een doelgebied, nog steeds met het gemak van een enkel topisch systeem. Bovendien is SP-103 ontworpen om een ā€‹ā€‹gelokaliseerde dosis lidocaĆÆne af te geven die drie keer groter is dan elk actueel lidocaĆÆneproduct waarvan we weten dat het op de markt is of in ontwikkeling is. Indien goedgekeurd, wij denken dat SP-103 mogelijk de beperkingen van voorgeschreven lidocaĆÆne-pleisters bij de behandeling van acute lage rugpijn kan aanpakken door een hogere dosis lidocaĆÆne op de toedieningsplaats af te geven. Als onderdeel van het levenscyclusbeheer zal Scilex zich ook richten op gelokaliseerde musculoskeletale pijn, acute en chronische pijnaandoeningen, en postoperatieve pijnbeheersing om zich te concentreren op het ontwikkelen en commercialiseren van niet-opioĆÆde therapieĆ«n voor patiĆ«nten met acute en chronische pijn. Scilex verwacht in het derde kwartaal van 2023 topline-gegevens te ontvangen. De uitkomst van de fase 2-studie zou het mogelijk moeten maken om een ā€‹ā€‹volgende cruciale fase 3-studie te plannen. en postoperatief pijnbeheer om zich te concentreren op het ontwikkelen en commercialiseren van niet-opioĆÆde therapieĆ«n voor patiĆ«nten met acute en chronische pijn. Scilex verwacht in het derde kwartaal van 2023 topline-gegevens te ontvangen. De uitkomst van de fase 2-studie zou het mogelijk moeten maken om een ā€‹ā€‹volgende cruciale fase 3-studie te plannen. en postoperatief pijnbeheer om zich te concentreren op het ontwikkelen en commercialiseren van niet-opioĆÆde therapieĆ«n voor patiĆ«nten met acute en chronische pijn. Scilex verwacht in het derde kwartaal van 2023 topline-gegevens te ontvangen. De uitkomst van de fase 2-studie zou het mogelijk moeten maken om een ā€‹ā€‹volgende cruciale fase 3-studie te plannen.
Ben.CC liked last!


sepan
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1830
Lid geworden op: 08 aug 2012 08:08
waarderingen: 328

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door sepan »

De faillissementsrechtbank van Sorrento Therapeutics, Inc. beveelt beursvennootschappen om dividenden van Scilex-aandelen bij te schrijven op de rekeningen van klanten en Sorrento adviseert houders van dividenden van Scilex-aandelen om contact op te nemen met beursvennootschappen om de aandelen op individuele rekeningen te leveren
NIEUWS VERZORGD DOOR

Sorrento Therapeutics, Inc.
14 mei 2023, 15:00 ET

DEEL DIT ARTIKEL

SAN DIEGO , 14 mei 2023 /PRNewswire/ -- Sorrento Therapeutics, Inc. (OTC: SRNEQ, "Sorrento"), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van levensreddende therapieĆ«n voor de behandeling van kanker, hardnekkige pijn en infectieziekten, heeft vandaag aangekondigd dat, in verband met de lopende Chapter 11-zaak, de Amerikaanse faillissementsrechtbank voor het zuidelijke district van Texas (de "faillissementsrechtbank") een bevel heeft uitgevaardigd dat bepaalde beursvennootschappen dwingt om (op of vĆ³Ć³r 23 mei 2023 ) alle gewone aandelen van Scilex Holding Company (Nasdaq: SCLX ) die Sorrento op of rond 19 januari 2023 aan haar aandeelhouders heeft uitgedeeld(de "Verdeelde Scilex-aandelen") naar de rekeningen van hun klanten.

Bovendien beval de faillissementsrechtbank de beursvennootschappen om een ā€‹ā€‹rapport in te dienen bij de faillissementsrechtbank met details over de rekening van elke klant, op anonieme basis, het aantal gecrediteerde aandelen van Dividended Scilex Stock en de genoteerde prijs van dergelijke aandelen op een gemarkeerde op marktbasis. De beursvennootschappen moeten ook een rapport invullen en indienen bij de faillissementsrechtbank over hun naleving van het bevel van de rechtbank.

Het bevel van de faillissementsrechtbank keurt een motie goed die is ingediend door het Official Committee of Equity Security Holders in de Chapter 11-zaak van Sorrento, die om vrijstelling had verzocht. Het comitƩ van houders van aandelen werd in de zaak aangesteld om op te treden als fiduciair voor en de belangen te behartigen van alle aandeelhouders van Sorrento. Een kopie van de bestelling is via nachtelijke post en e-mail aan de beursvennootschappen betekend.

WAT MOETEN HOUDERS VAN VERDEELDE SCILEX-AANVRAGEN VERDER DOEN?

Sorrento dringt er bij alle houders van Dividended Scilex Stock sterk op aan contact op te nemen met hun individuele makelaars om het volgende te eisen:

Dat uw aandelen Dividended Scilex Stock worden gedistribueerd naar uw individuele effectenrekening.
Dat uw makelaar real-time koersen op het Dividended Scilex-aandeel op uw individuele effectenrekening geeft.
Dat uw makelaar aan de Faillissementsrechtbank verklaart dat deze makelaar voldoet aan Verordening SHO en 17 CFR Ā§ 240.15c3-3.

Als houders van Dividended Scilex-aandelen hun makelaars niet kunnen bereiken en hun aandelen van Dividended Scilex-aandelen niet op hun individuele rekeningen en/of real-time koersen op dergelijke aandelen op hun individuele rekeningen kunnen krijgen, dringt Sorrento er bij dergelijke houders sterk op aan om Sorrento op de hoogte te stellen, en Sorrento zal op zijn beurt de faillissementsrechtbank op de hoogte stellen van een dergelijke situatie. Dergelijke houders kunnen een kennisgeving indienen bij Sorrento via [email protected] .

Zoals eerder aangekondigd , heeft de faillissementsrechtbank op 25 april 2023 een bevel uitgevaardigd waarbij het verstrijken van de beperkingen op de overdracht van de Dividended Scilex-aandelen wordt verlengd van 11 mei 2023 tot 1 september 2023 (of een andere nader te bepalen datum, zoals vermeld in de bestelling).

dochter123
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1337
Lid geworden op: 18 apr 2012 10:16
waarderingen: 565

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door dochter123 »

@ allen:
de laatste alinea van het bericht geplaatst door sepan zegt het volgende:

"Zoals eerder aangekondigd , heeft de faillissementsrechtbank op 25 april 2023 een bevel uitgevaardigd waarbij het verstrijken van de beperkingen op de overdracht van de Dividended Scilex-aandelen wordt verlengd van 11 mei 2023 tot 1 september 2023 (of een andere nader te bepalen datum, zoals vermeld in de bestelling).

Lees meer op: posting.php?f=5&mode=reply&t=4139&sid=f ... b427c6fabf voor meer informatie"

Ik heb gisteren telefonisch contact gehad met BNP aangaande het deblokkeren van de aandelen SCLX. Vanuit BNP wist men men idd te vertellen dat de blokkade vanuit de USA nog niet was opgeheven. Men kan niet anders dan een positief bericht betreffende het opheffen van de blokkade afwachten.

believer
Forum elite
Forum elite
Berichten: 6452
Lid geworden op: 14 jan 2015 17:30
waarderingen: 4669

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door believer »

Iemand die meer weet hoe je die Scilex aandelen kan verkopen?

alwaysright
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1268
Lid geworden op: 10 mei 2013 19:25
waarderingen: 634

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door alwaysright »

believer schreef: ā†‘
25 mei 2023 15:24
Iemand die meer weet hoe je die Scilex aandelen kan verkopen?
Voorlopig wachten tot 1 september.....

Hendrick
waarderingen: 3

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door Hendrick »

Gisterenavond is er een iets minder belangrijke horing geweest, die trouwens in het voordeel van sorrento is uitgesproken.

Het volgende heb ik nog niet kunnen verifieren. Maar het ik heb het op 2 verschillende boards tegen gekomen van posters die wel betrouwbare informatie plaatsen :

One important note to the Chen/Miao Movants Hearing just held. During the witness testimony by Mr. Mohsin Meghji {CRO over the BK process}, June 15 is going to be a very important date.

De heer Meghji gaf aan dat de huidige DIP-financiering was begroot om de BK tot en met 30 juni te nemen, maar de gebudgetteerde $$$ liep op dit moment ERG krap. Vervolgens verklaarde hij dat de DIP-financiering tot 30 juli kon worden verlengd met een aanvullende financiering van $ 20 miljoen ... OP voorwaarde dat ... debiteuren een goedkeurbaar BK Emergence Plan konden tonen dat klaar was voor gebruik op 15 juni. Ik vond die verklaring interessant sinds de definitieve biedingsdeadline voor

activa Verkoopopties is 29 juni. Alle andere deadlines voor het definitieve bod eindigen op 15 juni. Om

een ā€‹ā€‹lang verhaal kort te maken, we zullen zeker IETS weten tegen 15 juni. Als de debiteuren op of voor 15 juni een verlenging van de DIP-financiering aanvragen, weten we dat ze een goedkeurbare BK hebben. Op dat moment is het noodplan van kracht.

Hendrick
waarderingen: 3

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door Hendrick »

Hieronder weer 2 documenten die gisteren door sorrento zijn ingediend.

De eerste is een vraag om kleinere assets, minder dan 10M in waarde te kunnen verkopen zonder nog toestemming te vragen aan de rechtbank. Maar wel met goedkeuring van het schuldeiserscomitee en de vertegenwordiging van de aandeelhouders.
Ik denk dat dit te maken heeft met dat hun DIP lening begint op te geraken en zo ofwel 20 miljoen moeten bijlenen aan hogere interesten of een kleine asset verkopen.

https://cases.stretto.com/public/x228/1 ... 000185.pdf


Ook de 2de aanvraag lijkt hiermee te maken hebben.
Vragen ze een uitstel van 59 dagen om langer in CH11 te blijven?
Eerst zeggen ze dat ze de 2de helft van juni een plan gaan voorleggen?

https://cases.stretto.com/public/x228/1 ... 000221.pdf

Met deze motie verzoeken de schuldenaars om invoer van een bevelschrift (het "bevel"), grotendeels in
de vorm die hieraan is gehecht, met 59 dagen, (i) de periode waarin de Debiteuren het
exclusieve recht hebben om een ā€‹ā€‹hoofdstuk 11-plan in te dienen (de "Exclusieve indieningsperiode") tot en met
11 augustus 2023 en (ii) de periode waarin de Debiteuren het exclusieve recht hebben om een
ā€‹ā€‹plan aan te vragen (de "Exclusieve Aanvraagperiode" en, samen met de Exclusieve Aanvraagperiode, de "Exclusieve Perioden") tot en met 10 oktober 2023.
De initiƫle Exclusieve Aanvraagperiode en de Exclusieve Aanvraagperiode van de Debiteur lopen momenteel af op respectievelijk 13 juni 2023 en
12 augustus 2023.Enkele redenen die sorrento aanhaalt om het uitstel te krijgen ;

In het document wordt onder andere verwezen dat ze een settlement hebben met hun grootste schuldeiser, de 175M aan nantpharm en dat dus het grootste probleem eigenlijk al opgelost is.

Scilex wordt even aangeraakt :
the Debtorsā€™ chapter 11 cases are complex, involving unique facts and circumstances. Among other things, one such unique complexity is the fact that one of the Debtorsā€™ primary assets is its stock ownership in a public subsidiary (Scilex Holding Company),
which the Debtors were restricted from selling until May 11, 2023.

Ook zeggen ze dat ze verscheidene biedingen binnen hebben :
Bovendien hebben de Debiteuren, in overeenstemming met het Bid Procedures Order, een dualtrack (i) financieringsproces uitgevoerd voor het mogelijk aantrekken van schulden, eigen vermogen of hybride financiering of voltooiing van een herstructureringstransactie door middel van een hoofdstuk 11 reorganisatieplan
en
( ii) marketingproces voor de verkoop of vervreemding van alle of een deel van de activa van de Debiteuren. Dat
proces is aan de gang en heeft ertoe geleid dat de Debiteuren tot nu toe verschillende biedingen hebben ontvangen. Als gevolg van
het voorgaande hebben de Debiteuren een redelijk vooruitzicht op het indienen van een levensvatbaar plan.

de debiteuren hebben de extra tijd nodig om verder te onderhandelen en een
hoofdstuk 11-plan en aanverwante materialen te documenteren. Zonder verlenging lopen de Debiteuren mogelijk extra vertraging op,
disruption, and costs as they would have to allocate time, effort, and money to addressing
potentially competing chapter 11 plans.
Stihanz liked last!

Hendrick
waarderingen: 3

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door Hendrick »

20 jun 2023

Als de agenda van de rechtbank het besluit, kan er voor deze week al een informatieve sessie plaatsvinden, voor de echte horing op 27 juni.

Het Hof, de landgoederen en hun belanghebbenden verdienen het om de waarheid te weten. Was er naakte
short-selling? Stoten de gedaagden toe dat de beperkte Scilex-aandelen werden gebruikt voor short-selling? Het
lijkt erop dat Gedaagden deze vragen liever niet willen beantwoorden omdat zij
voor uitleg contact zouden hebben opgenomen met de Equity Committee. Dat ze daarin niet slagen, spreekt boekdelen.
Dit is al maanden een sluimerend geschil in deze Chapter 11-zaken. Het Equity
Committee is bereid een statusconferentie met de Rekenkamer te houden zodra de Rekenkamer beschikbaar is
om te bespreken hoe de rechtbank op 27 juni verder wil gaan. Er is geen dwingende reden (behalve
het tijdschema van de rechtbank) om meer dan een week te wachten met het inwinnen van advies van de rechtbank over de volgende stappen.
CONCLUSIE
DAAROM verzoekt het Equity Committee de Rechtbank respectvol om de
motie van de gedaagden op te schorten en in plaats daarvan een statusconferentie te plannen zodra de Rechtbank
beschikbaar is

sepan
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1830
Lid geworden op: 08 aug 2012 08:08
waarderingen: 328

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door sepan »

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/06/26/2694495/0/en/Sorrento-Announces-the-Full-Enrollment-of-the-Pivotal-Phase-3-Trial-with-Olgotrelvir-OVYDSOTM-STI-1558-a-Second-Generation-Oral-Mpro-Inhibitor-as-a-Standalone-Treatment-for-COVID-1.html

Sorrento kondigt de volledige deelname aan van de cruciale fase 3-studie met Olgotrelvir (OVYDSOTM) (STI-1558), een orale Mpro-remmer van de tweede generatie, als op zichzelf staande behandeling voor COVID-19
26 juni 2023 09:00 ET
| Bron: Sorrento Therapeutics, Inc.
add_box
...
De fase 3-studie van Ovydso is in februari 2023 in China gestart en heeft 1.200 COVID-19-patiƫnten (1:1, actief:placebo) op 25 locaties in China ingeschreven en gedoseerd.
Tijdens het onderzoek heeft Ovydso een uitstekend veiligheidsprofiel behouden en zijn er geen graad 3-toxiciteiten gemeld.
We verwachten omzetcijfers in het derde kwartaal van dit jaar.
Als het onderzoek aan de eindpunten voldoet, hebben we overeenkomsten met de Chinese gezondheidsautoriteit (National Medical Products Administration of NMPA) voor een snelle beoordeling van de aanvraag op basis van dit fase 3-onderzoek.
Mocht de fase 3-studie succesvol zijn, dan zijn we van plan een dialoog aan te gaan met regelgevende instanties over de hele wereld om wegen naar goedkeuring te bespreken.
SAN DIEGO, 26 juni 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Sorrento Therapeutics, Inc. (OTC: SRNEQ) kondigde vandaag de volledige inschrijving aan in een cruciale fase 3-studie van Sorrento's orale M pro-remmer, Ovydso (STI-1558), bij milde of volwassenen met matige symptomen die besmet zijn met SARS-CoV-2 of COVID-19.

De fase 3-studie (MPR-COV-301CN) heeft als titel: ā€œEen multicenter, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde, fase III-studie ter evaluatie van de werkzaamheid en veiligheid van soa-1558 bij volwassen proefpersonen met milde of matige (COVID- 19)". In de fase 3-studie zijn 1.200 patiĆ«nten met COVID-19 opgenomen. Na communicatie met de NMPA werd overeenstemming bereikt over het primaire eindpunt en het belangrijkste secundaire eindpunt, respectievelijk de tijd tot herstel voor 11 belangrijke COVID-19-symptomen en de vermindering van de virale RNA-kopieerbelasting in vergelijking met de basislijn. De studie werd uitgevoerd op 25 locaties in China, geleid door Dr. Hongzhou Lu, Fellow van de American Society for Microbiology, professor en decaan van het Shenzhen Third Hospital en mede geleid door Dr. Ronmeng Jiang, professor en plaatsvervangend decaan van het Beijing DiTan Hospital. .

Aangezien de dosering van de laatste patiƫnt is voltooid en vanwege de aard van de proef (5 dagen behandeling), heeft Sorrento de database gedurende de hele duur van de proef opgeschoond en verwacht de database in augustus 2023 volledig te hebben opgeschoond en vergrendeld. Sorrento verwacht de belangrijkste gegevens van de studie in het derde kwartaal van dit jaar.

Met de voltooiing van de inschrijving voor dit onderzoek heeft Sorrento bijna 1.450 vrijwilligers en patiƫnten behandeld. Zodra de gegevens definitief zijn, is Sorrento van plan om besprekingen te openen met regelgevende instanties over de hele wereld om te bespreken welke weg elke specifieke instantie nodig heeft voor een volledige goedkeuring van Ovydso.

ā€œWe zijn verheugd te zien dat Ovydso zich snel heeft ingeschreven voor een succesvolle afronding van de inschrijving voor de fase 3-hoofdstudie in China. We kijken uit naar de definitieve gegevens en naar een nauwe samenwerking met de NMPA tijdens de beoordeling om dit zo snel mogelijk te evalueren als een mogelijke op zichzelf staande behandeling voor COVID-19-patiĆ«ntenā€, aldus Henry Ji, Ph.D., voorzitter en CEO van Sorrento.

sepan
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1830
Lid geworden op: 08 aug 2012 08:08
waarderingen: 328

Re: Sorrento therapeutics

Bericht door sepan »

Sorrento geeft een "FAQ" uit als reactie op een groot aantal dringende verzoeken van Scilex Dividend Short Holders en/of Record Holders

27 juli 2023 - 9:00 uur
SAN DIEGO, 27 juli 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Sorrento Therapeutics, Inc. (OTC: SRNEQ, "Sorrento"), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van levensreddende therapieƫn voor de behandeling van kanker, hardnekkige pijn en infectieziekten , heeft vandaag aangekondigd dat het, in verband met zijn lopende Chapter 11-zaak, een document met "Frequently Asked Questions" (FAQ) heeft geplaatst als antwoord op een aantal verzoeken van partijen die short-belangen hebben in beperkte aandelen (de "Dividend Short Holders" ) van Scilex Holding Company (Nasdaq: SCLX, "Scilex") met betrekking tot haar eerder aangekondigde keuzeaanbod van beperkte aandelen van Scilex (het "Aanbod").

Het document met veelgestelde vragen zal worden geplaatst onder het gedeelte "Investeerders" van zijn website op www.sorrentotherapeutics.com . De veelgestelde vragen behandelen vragen met betrekking tot het proces en de verwachte mechanismen waarmee de Dividend Short Holders de Scilex-aandelen kunnen kopen in open marktaankopen of in privƩ, secundaire transacties met Sorrento.


Het document met veelgestelde vragen is opgenomen in dit persbericht en Sorrento zal de veelgestelde vragen op of rond 27 juli 2023 ook per e-mail en per post verzenden naar Scilex-recordhouders en naar beursvennootschappen, banken, dealers en soortgelijke organisaties.

VEEL GESTELDE VRAGEN

PROCES VOOR AANKOOP VAN AANDELEN OP DE OPEN MARKT

1. Zodra Scilex Dividend Short Holders (de ā€œ Koper ā€) gewone aandelen van Scilex Holding Company (ā€œ Scilex ā€) verwerven op de open markt, zal de Koper een overeenkomst aangaan met Scilex om de lock-upbeperking op te leggen die op 1 september afloopt. , 2023 (de ā€œ Lockup ā€) op de gekochte aandelen.

De overeenkomst zal een korte briefovereenkomst zijn, op grond waarvan de Koper akkoord gaat met het opleggen van de Lockup-legenda (tot 1 september 2023) op zijn aandelen en Scilex akkoord gaat met de afstandsverklaring onder #4 hieronder.
Na de aankopen op de open markt kan de koper contact opnemen met Stephen Ma van Scilex Holding Company, Inc. ([email protected]) om een ā€‹ā€‹kopie van de overeenkomst ter uitvoering te verkrijgen.
De overeenkomst zal worden uitgevoerd door Scilex en de Koper of recordhouder van de verworven aandelen.
Als een houder van een shortpositie al onbeperkte aandelen van gewone Scilex-aandelen bezit, kan een dergelijke houder dergelijke aandelen omzetten in beperkte aandelen onderworpen aan de Lockup via hetzelfde proces als hier beschreven voor Kopers.
2. Scilex en Koper zullen gezamenlijk Continental Stock Transfer & Trust Company, de transferagent van Scilex (" Continental "), opdracht geven om de Lockup op de aandelen op te leggen.

3. Als de Koper de gekochte aandelen gebruikt om alle of een deel van een uitstaande shortpositie in Scilex-aandelen te dekken, zal de Koper de overdrachtsagent van Scilex instrueren om de aandelen over te dragen aan de uitlener van de shortpositie.

Koper kan als houder van de aandelen rechtstreeks verzoeken aan Continental om de aandelen over te dragen. Continental zal de Koper de nodige documentatie bezorgen.
Omdat de aandelen een Lockup zullen hebben, zal Continental afzonderlijk contact opnemen met Scilex voor een instructie om de overdracht toe te staan ā€‹ā€‹(zie #4 hieronder).
Hetzelfde proces is van toepassing als de uitlener ook een lener is van Scilex-aandelen (dwz short) en op zijn beurt de geleende aandelen van de uitlener teruggeeft aan een stroomafwaartse uitlener.
4. Scilex zal Continental instrueren om "af te zien" van toepassing van de Lockup, uitsluitend met het doel dat de Koper aandelen overdraagt ā€‹ā€‹aan de uitlener. De Lockup blijft van toepassing op de ingeleverde aandelen op naam van de uitlener. Hetzelfde proces is van toepassing als de uitlener ook een lener is van Scilex-aandelen (dwz short) en op zijn beurt de geleende aandelen van de uitlener teruggeeft aan een stroomafwaartse uitlener.

PROCES VOOR AANKOOP VAN AANDELEN VAN SORRENTO THERAPEUTICS, INC.

Sorrento Therapeutics, Inc. (" Sorrento ") en Scilex Holding Company (" Scilex ") zullen samenwerken met Continental Stock Transfer & Trust Company, de transferagent van Scilex (" Continental "), om de lock-upbeperking op te leggen die op 1 september 2023 afloopt. (de " Lockup " ) op de gewone aandelen Scilex die worden gehouden door Sorrento.
Sorrento, Scilex en Scilex Dividend Short Holders (" Koper ") zullen een aandelenkoopovereenkomst sluiten die voorziet in de verkoop van gewone aandelen Sorrento door Sorrento aan de Koper (de " Koopovereenkomst "). De aandelen zullen worden verkocht overeenkomstig de registratieverklaring op formulier S-1 (dossiernr. 333-268603) ingediend door Scilex bij de SEC op 30 november 2022 en van kracht verklaard door de SEC op 27 december 2022 (het " formulier S-1 ").
Sorrento zal de overdrachtsagent van Scilex opdracht geven om de aandelen aan de koper over te dragen. De aandelen zullen door Continental worden geregistreerd in giraal formaat.
Zoals uiteengezet in de Koopovereenkomst, zal Scilex Continental instrueren om "af te zien" van toepassing van de Lockup, uitsluitend met het oog op de verkoop van de aandelen door Sorrento aan de Koper. De Lockup blijft van toepassing op de ingeleverde aandelen op naam van de Koper.
Als de Koper de aandelen gebruikt om alle of een deel van een uitstaande shortpositie in Scilex-aandelen te dekken, zal de Koper de overdrachtsagent van Scilex instrueren om de aandelen over te dragen aan de uitlener van de shortpositie. Hetzelfde proces is van toepassing als de uitlener ook een lener is van Scilex-aandelen (dwz short) en op zijn beurt de geleende aandelen van de uitlener teruggeeft aan een stroomafwaartse uitlener.
Scilex zal zijn overdrachtsagent verder instrueren om af te zien van toepassing van de Lockup, uitsluitend met het doel dat de Koper aandelen overdraagt ā€‹ā€‹aan de uitlener. De Lockup blijft van toepassing op de ingeleverde aandelen op naam van de uitlener. Hetzelfde proces is van toepassing als de uitlener ook een lener is van Scilex-aandelen (dwz short) en op zijn beurt de geleende aandelen van de uitlener teruggeeft aan een stroomafwaartse uitlener.
Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de verwachte mechanismen voor het kopen van aandelen van Sorrento vermeld op pag. 5, sectie ā€œProcesā€ optie ii

Hoe wordt van klanten verwacht dat ze Sorrento betalen voor Scilex- aandelen?
Ja, kopers mogen verwachten dat ze geld overmaken naar Sorrento. Bedradingsinstructies worden verstrekt in de Koopovereenkomst.
Hoe worden de aandelen ontvangen ? dwz DWAC in DTC op CUSIP 80880W106 of boekinvoer bij Continental?
Aandelen zullen in girale vorm worden gehouden bij Continental.
2. Met betrekking tot aandelen die rechtstreeks van het bedrijf zijn gekocht , welke beperkingen worden er eventueel toegepast?

Als er beperkingen van toepassing zijn, gaan deze dan verder dan de oorspronkelijke spin-offbeperking, aangezien ze rechtstreeks van het bedrijf worden gekocht?

De aandelen zullen door Sorrento aan de koper worden verkocht overeenkomstig de registratieverklaring op formulier S-1 (dossiernr . 333-268603) ingediend door Scilex bij de SEC op 30 november 2022 en van kracht verklaard door de SEC op 27 december 2022. , en zal daarom door Sorrento worden overgedragen in een geregistreerde transactie. De aandelen zullen echter onderworpen zijn aan een lock-up tot 1 september 2023 en zijn daarom "beperkt" vanuit het oogpunt van overdracht gedurende de lock-upperiode zonder een afstandsverklaring van Scilex. Na het verstrijken van de lock-up op 1-9-23 (tenzij anders verlengd door de Faillissementsrechtbank ), zal Scilex haar transferagent opdracht geven om de lock-up per 2-9-23 op te heffen .
Over Sorrento Therapeutics, Inc.

Sorrento is een biofarmaceutisch bedrijf in de klinische en commerciĆ«le fase dat nieuwe therapieĆ«n ontwikkelt voor de behandeling van kanker, pijn (behandelingen zonder opioĆÆden), auto-immuunziekten en COVID-19. Sorrento's multimodale, veelzijdige benadering van kankerbestrijding wordt mogelijk gemaakt door de uitgebreide immuno-oncologieplatforms, waaronder belangrijke middelen zoals tyrosinekinaseremmers van de volgende generatie ("TKI's"), volledig menselijke antilichamen ("G-MABā„¢-bibliotheek"), immunologische - cellulaire therapieĆ«n ("DAR-Tā„¢"), antilichaam-geneesmiddelconjugaten ("ADC's") en oncolytisch virus ("Seprehvecā„¢"). Sorrento ontwikkelt ook potentiĆ«le antivirale therapieĆ«n en vaccins tegen coronavirussen, waaronder STI-1558 en COVI-MSCā„¢, en diagnostische testoplossingen, waaronder COVIMARKā„¢.

Sorrento's toewijding aan levensverbeterende therapieĆ«n voor patiĆ«nten wordt ook aangetoond door onze inspanningen om een ā€‹ā€‹TRPV1-agonist, niet-opioĆÆde pijnbestrijding klein molecuul, resiniferatoxine ("RTX") en SP-102 (10 mg, dexamethason natriumfosfaat viskeuze gel) te ontwikkelen. (SEMDEXAā„¢), een nieuwe, stroperige gelformulering van een veelgebruikte corticosteroĆÆde voor epidurale injecties om lumbosacrale radiculaire pijn of ischias te behandelen en om ZTlido Ā® op de markt te brengen(lidocaĆÆne actueel systeem) 1,8% voor de behandeling van postherpetische neuralgie (PHN). RTX is goedgekeurd voor een Fase II-studie voor hardnekkige pijn geassocieerd met kanker en een Fase II-studie bij artrosepatiĆ«nten. Positieve eindresultaten van het Fase III Pivotal Trial CLEAR-programma voor SEMDEXAā„¢, het nieuwe, niet-opioĆÆde product voor de behandeling van lumbosacrale radiculaire pijn (ischias), werden aangekondigd in maart 2022. ZTlido Ā® werd op 28 februari goedgekeurd door de FDA . 2018.

Ga voor meer informatie naar www.sorrentotherapeutics.com
Stefkamielkafkajr liked last!

Plaats reactie