Barco

Beleggen, aandelen kopen in België, informatie, koersen en analysesGebruikersavatar
blotte marc
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1173
Lid geworden op: 11 apr 2012 10:01
waarderingen: 836

Re: Barco

Bericht door blotte marc »

Het beurshuis Berenberg maakte een uitgebreide analyse van de Europese midcaps. Eén Belgische speler haalt het Europese 'all stars'-lijstje van Berenberg: Barco
'De Belgische beeldvormingsgroep heeft een turnaround gerealiseerd sinds de managementwissel in 2016', klinkt het. 'Barco boekt nu significant betere marges en heeft aangeknoopt met omzetgroei.'

Als Barco een voetballer was, dan zou het Kevin De Bruyne zijn: een multi-getalenteerde middenvelder.

De coronapandemie had echter een aanzienlijke impact op de vraag in de divisies Entertainment en Enterprises. Bioscoop- en evenementenbedrijven schroefden hun investeringen in nieuwe beeldtechnologie terug. 'Wij denken dat die koerszwakte een interessant instapmoment biedt', klinkt het bij Berenberg.

En dan begint de lofzang pas echt: 'Als Barco een voetballer was, dan zou het Kevin De Bruyne zijn: een multi-getalenteerde middenvelder. Maar terwijl De Bruyne al wordt erkend als één van de beste spelers ter wereld, denken wij dat de markt bij Barco nog niet inziet dat de vooruitzichten vandaag beter zijn dan vóór de coronacrisis, gezien de achterblijvende aandelenkoers.' Berenberg hanteert een koopadvies en koersdoel van 30 euro.

Bron De Tijd
Wimpie85 liked last!
Van winst nemen is nog nooit iemand armer geworden...


Gebruikersavatar
Richs
Premiummember
Premiummember
Berichten: 101
Lid geworden op: 19 jun 2018 13:34
waarderingen: 70

Re: Barco

Bericht door Richs »

Vanaf maandag 20 maart 2023 promoveert Barco opnieuw naar de hoogste Belgische aandelendivisie, de BEL 20.

Een mooie beloning voor het Kortrijkse hightechbedrijf waarvan verschillende divisies tijdens de coronapandemie zwarte sneeuw zagen. Welke bioscoop kocht er een projector wanneer het licht in de filmzaal verplicht uitbleef? Welk ziekenhuis dacht aan investeren in de operatiekamers wanneer het bedden tekort kwam om patiënten op te vangen? Welk bedrijf wenste zijn vergaderzaal te voorzien van de nieuwste technologieën, terwijl de werknemers thuis hun kelder als werkplek inrichtten? Ook de BEL 20 was genadeloos en kickte Barco buiten in maart 2021.

Aandeel in de kijker van Bolero
https://www.bolero.be/uploads/media/641 ... &utm_term=

Plaats reactie