Ablynx

Beleggen in aandelen beurs Brussel, BEL 20, lokale fondsen, etc.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3204
Lid geworden op: 17 Nov 2012 12:19
Locatie: west vlaanderen
waarderingen: 2066
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor a21 » 13 Apr 2018 11:26

Tomasz007 schreef:
14-11-2014 schreef:
Ondertussen toch al een bericht gekregen van DeGiro :-) (10 april)

Ik nog niet of nog niet gezien. Ik zit op skivakantie en heb enkel de mobile app.

10 april is opvallend laat. Ik heb even ingezoomd, maar er stond echt geen komma tussen de 1 en de 0... ;)

Het is een openbaar bod voor iedereen, dus openbare documenten (persberichten, websites, prospectus) kunnen alvast worden bekeken. Wacht alleen niet letterlijk tot de laatste dag(en) met vragen en aanmelden, maar u heeft nog ruim de tijd. In een alles samenvattend berichtje zal weinig verrassend nieuws staan. In openbare documenten ook niet.

Een concreet risico bij sloomheid, ook bij 10 april, is wel dat een ontbindende voorwaarde door Sanofi op 9 april had kunnen worden gebruikt. Zit u nog te wachten op versimpelde informatie over het hoe en wat, gaat het hele verhaal niet door. Zie een bericht per e-mail of brief wel als "service"; mij heeft zoiets nooit per aangetekende post met ontvangstbevestiging bereikt.


Bestaat er een ontbindende voorwaarde? Kan er ergens vooruitgang opgevolgd worden? Maw: is er een manier om in te schatten hoeveel aandelen nu al naar Sanofi zullen vloeien?

Tomasz007 ,je moet een persoonlijk bericht zenden naar QuentinB die weet daar alles van.'kzou graag willen helpen maar volgens meneer QuentinB moet ik stoppen met domme artikels te posten, sorryGebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3204
Lid geworden op: 17 Nov 2012 12:19
Locatie: west vlaanderen
waarderingen: 2066
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor a21 » 13 Apr 2018 11:43

sorry QuentinB post al voor de 2de maal

ABLYNX (Brussel): Openbaar aankoopbod

04-04-2018

ABLYNX (Brussel): Openbaar aankoopbod
Deelnemen is mogelijk via het online formulier tot 02/05/2018 om 23:59
_________________________________________

Geachte cliënt,

Sanofi lanceert een openbaar aankoopbod op de aandelen ABLYNX. In het kader van deze overname kunnen aandeelhouders van ABLYNX de voorwaarden ervan aanvaarden en hun aandelen aanbieden tegen de prijs van 45 EUR per aandeel.

_________________________________________
Markt: Brussel
Symbool van het aandeel ABLYNX (BE0003877942): ABLX
_________________________________________

KENMERKEN VAN HET AANKOOPBOD

• Bieder: Sanofi

• Biedingsprijs: 45 EUR per aandeel ABLYNX (ABLX)

• Ingaan op het bod is mogelijk via het online formulier tot 02/05/2018 om 23:59

• Betaaldatum: ten vroegste op 18/05/2018

• Voor alle officiële informatie: http://www.ablynx.com/

• Transactiekost van toepassing: 5,- EUR
_________________________________________

HOE KAN U UW AANDELEN AANBIEDEN?

Om in te gaan op het openbaar aankoopbod en uw aandelen ABLYNX aan te bieden, dient u het online formulier als volgt in te vullen vóór 02/05/2018 om 23:59:

- Klik op de volgende link: Deelname aankoopbod – ABLYNX om toegang te krijgen tot het onlineformulier.
- Duid in het voorziene vakje aan hoeveel aandelen u wenst aan te bieden.
- Kijk alle gegevens na en valideer uw instructie.

Uw instructie is terug te vinden in uw portefeuille als wachtend deelnameorder. Het vermelde aantal komt overeen met het aantal aandelen dat u heeft aangeboden. Op het einde van de keuzeperiode worden uw aandelen definitief geblokkeerd onder ‘andere markten’ in afwachting van de betaaldatum.
_________________________________________

WAT ALS U NIET WIL INGAAN OP HET BOD?

Als u uw aandelen ABLYNX (ABLX) niet wenst aan te bieden in het kader van het overnamebod door Sanofi hoeft u niets te ondernemen.

_________________________________________

ALGEMENE INFORMATIE

- Laattijdige instructies of deelnames per e-mail of per fax worden niet aanvaard. Zonder geldige instructie ondernemen wij niets voor uw rekening.
- Deze communicatie is enkel bedoeld om u te informeren. De verstrekte informatie kan noch als beleggingsadvies noch als beleggingsaanbeveling worden beschouwd. Het bericht werd met zorg samengesteld. Ondanks deze zorg kunnen wij niet voor de juistheid en volledigheid van deze informatie instaan.


Met vriendelijke groeten,

Keytrade Bank | Corporate Actions

back_for_more
Forum newbie
Forum newbie
Berichten: 12
Lid geworden op: 21 Sep 2012 21:24
waarderingen: 6
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor back_for_more » 13 Apr 2018 13:04

Goede middag,

Onderstaande info ontvangen via Binck in kader van de afhandeling van turbo's Ablynx.
Excuses indien dit reeds vermeld werd ergens vele pagina's terug:

Hartelijk dank voor uw e-mail betreffende uw Ablynx speeders.
U hebt een CommerzBank turbo long in portefeuille.

Deze producten worden door Binck aangeboden, maar de uitgever hiervan is een externe partij, namelijk Commerzbank.
Wij zijn dan ook aan hen gaan vragen hoe de concrete afhandeling gebeurt. Onderstaand hun mail.
Wat betreft de beurstaks: Er gaat wel degelijk beurstaks en transactiekosten worden aangerekend op de verkoop van deze producten.

Vooralsnog blijven de Turbo’s van Commerzbank op Ablynx gewoon verhandelbaar. Nadat de overname is geaccepteerd, worden de aandelen van de beleggers die hebben ingetekend van de beurs gehaald. In principe blijven onze Turbo’s verder noteren op de resterende aandelen die blijven noteren, en dit tot deze laatste stukken van de beurs worden gehaald, de zogenaamde “squeeze out”. De exacte procedure wordt gepubliceerd op de website van Euronext.com: https://derivatives.euronext.com/nl/tra ... te-actions

De finale delisting van het aandeel kan even in beslag nemen. In tussentijd kunt u uw positie indien gewenst verkopen tegen de bied-koers van Commerzbank, die real-time wordt aangepast aan de koers van het onderliggende aandeel.

Na de zogenaamde “squeeze out”, wordt de intrinsieke waarde van de Turbo uitgekeerd. Hiervoor wordt de onderliggende koers van het aandeel gebruikt. In theorie zou deze dicht tegen de overname prijs moeten aanleunen. Indien de liquiditeit van het aandeel onvoldoende wordt, kan Commerzbank ook beslissen om de Turbo vroegtijdig te beëindigingen. Opnieuw wordt de intrinsieke waarde hierbij automatisch uitgekeerd.

Meer informatie over de verwerking van corporate actions:

https://www.beurs.commerzbank.com/beurs ... ate-action
14-11-2014 liked last!

14-11-2014
Forum elite
Forum elite
Berichten: 2062
Lid geworden op: 29 Dec 2017 16:39
waarderingen: 593

Re: Ablynx

Berichtdoor 14-11-2014 » 13 Apr 2018 17:11

Excuses indien dit reeds vermeld werd ergens vele pagina's terug:

Oké, bij deze mijn excuses.

Ook maar even een antwoord herhalen, omdat de bancken u maar wat graag zo lang mogelijk laten betalen voor be1eggen met voor u geleend geld, en u mogelijk ook nog de kosten van de begrafenis van het struisvogelvriendelijke product mag betalen.

Kort samengevat: neem er minimaal afscheid van wanneer de kosten hoger worden van de verwachte opbrengst, wat kan blijken uit een dalende biedkoers. Wacht, misschien in tegenstellng tot dit soort commerciële "adviezen", niet tot en met het bittere einde. Uw lening loopt al die tijd door, de markt en het rendement vallen waarschijnlijk weg, en u betaalt mogelijk mee aan de begrafenis. Zie eventueel ook de prductvoorwaarden van uw complexe product, zonder dat een Bink die voorwaarden voor u gaat interpreteren en voorlezen... :P

Kan en zal aan mij liggen, maar het kost mij moeite om te wennen aan een slaafse helpdesk die vragen aan concurrenten beantwoordt, en niet ingaat op meer rente betalen dan het rendement dat de klant redelijkerwijs nog ontvangt.

Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3204
Lid geworden op: 17 Nov 2012 12:19
Locatie: west vlaanderen
waarderingen: 2066
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor a21 » 17 Apr 2018 07:12

OPENBAARMAKING IN OVEREENSTEMMING MET ARTIKEL 14 VAN DE BELGISCHE WET VAN 2 MEI 2007 BETREFFENDE DE OPENBAARMAKING VAN BELANGRIJKE DEELNEMINGEN (DE "TRANSPARANTIEWET")

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE

GENT, België, 17 april 2018 - Ablynx [Euronext Brussels en Nasdaq: ABLX] maakte vandaag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt (de "Transparantiewet"), dat zij op 11 en 13 april 2018 kennisgevingen van deelneming heeft ontvangen van BlackRock, Inc.

BlackRock, Inc. (rekening houdend met de deelnemingen van haar dochterondernemingen) heeft Ablynx bericht dat het de drempel van 3% van de stemrechten gelinkt aan aandelen voor BlackRock, Inc. heeft overschreden op 9 april 2018 en terug onderschreden op 12 april 2018.

BlackRock, Inc. bezit nu in totaal 3.862.445 stemrechtverlenende effecten van Ablynx, wat 5,13% van de huidige 75.253.667 uitstaande Ablynx stemrechten vertegenwoordigt (tegenover 5,27% meegedeeld op 10 april 2018).

De meet recente kennisgeving bevat de volgende informatie:

Reden van de kennisgeving: verwerving of vervreemding stemrechtverlenende effecten of stemrechten
Kennisgeving door: een moederonderneming of een controlerende persoon
Kennisgevingsplichtige personen:

Volledige keten van gecontroleerde ondernemingen via dewelke de deelneming daadwerkelijk wordt gehouden: Gelieve de transparantiekennisgeving te raadplegen voor de volledige keten van gecontroleerde ondernemingen.
Bijkomende informatie: Er is een meldingsplicht omdat de stemrechten gelinkt aan aandelen voor BlackRock, Inc. de 3% drempel heeft boven- en onderschreden
http://hugin.info/137912/R/2184600/844037.pdf

Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3204
Lid geworden op: 17 Nov 2012 12:19
Locatie: west vlaanderen
waarderingen: 2066
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor a21 » 19 Apr 2018 07:03

OPENBAARMAKING IN OVEREENSTEMMING MET ARTIKEL 14 VAN DE BELGISCHE WET VAN 2 MEI 2007 BETREFFENDE DE OPENBAARMAKING VAN BELANGRIJKE DEELNEMINGEN (DE "TRANSPARANTIEWET")


GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE
GENT, België, 19 april 2018 - Ablynx [Euronext Brussels en Nasdaq: ABLX] maakte vandaag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt (de "Transparantiewet"), dat zij op 16 april 2018 een kennisgeving van deelneming heeft ontvangen van BlackRock, Inc.

BlackRock, Inc. (rekening houdend met de deelnemingen van haar dochterondernemingen) heeft Ablynx bericht dat het de drempel van 3% van de stemrechten gelinkt aan aandelen voor BlackRock, Inc. heeft overschreden op 13 april 2018.

BlackRock, Inc. bezit nu in totaal 4.174.087 stemrechtverlenende effecten van Ablynx, wat 5,55% van de huidige 75.253.667 uitstaande Ablynx stemrechten vertegenwoordigt (tegenover 5,13% meegedeeld op 13 april 2018).

De kennisgeving bevat de volgende informatie:

Reden van de kennisgeving: verwerving of vervreemding stemrechtverlenende effecten of stemrechten
Kennisgeving door: een moederonderneming of een controlerende persoon
Kennisgevingsplichtige personen:

http://hugin.info/137912/R/2185191/844375.pdf

Gentse strop
Forum actieveling
Forum actieveling
Berichten: 448
Lid geworden op: 06 Jun 2012 16:57
waarderingen: 183
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor Gentse strop » 19 Apr 2018 07:06

Ben eens benieuwd aan hoeveel % Sanofi zal zitten na de eerste ronde. Ik denk wel ruim boven de 75%. Iedereen al aangemeld hier?

Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3204
Lid geworden op: 17 Nov 2012 12:19
Locatie: west vlaanderen
waarderingen: 2066
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor a21 » 19 Apr 2018 07:32

OPENBAARMAKING IN OVEREENSTEMMING MET ARTIKEL 14 VAN DE BELGISCHE WET VAN 2 MEI 2007 BETREFFENDE DE OPENBAARMAKING VAN BELANGRIJKE DEELNEMINGEN (DE "TRANSPARANTIEWET")

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE

GENT, België, 19 april 2018 - Ablynx [Euronext Brussels en Nasdaq: ABLX] maakte vandaag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt (de "Transparantiewet"), dat zij op 16 april 2018 een kennisgeving van deelneming heeft ontvangen van Bank of America Corporation.

Bank of America Corporation (rekening houdend met de deelnemingen van haar dochterondernemingen) heeft Ablynx bericht dat het de drempel van 3% van het totaal aantal stemrechtverlenende effecten van Ablynx heeft onderschreden op 10 april 2018.

De kennisgeving bevat de volgende informatie:

Reden van de kennisgeving:
verwerving of vervreemding van financiële instrumenten die als stemrechtverlenende effecten worden behandeld
onderschrijding van de laagste drempel
Kennisgeving door: een moederonderneming of een controlerende persoon
Kennisgevingsplichtige personen: Bank of America Corporation, Wilmington, DE, VS
Transactiedatum: 10 april 2018
Onderschreden drempel: 3%
Noemer: 75.253.667
Details van de kennisgeving: geen details vereist bij het onderschrijden van de laagste drempel
Volledige keten van gecontroleerde ondernemingen via dewelke de deelneming daadwerkelijk wordt gehouden: Bank of America, National Association, Merrill Lynch Professional Clearing Corporation en Merrill Lynch Pierce, Fenner & Smith Incorporated worden gecontroleerd door Bank of America Corporation. Bank of America Corporation is geen gecontroleerde entiteit.

Meer informatie is beschikbaar in de transparantiekennisgeving. De volledige versies van de transparantiekennisgevingen zijn beschikbaar op de website van Ablynx onder de rubriek Investeerders.

http://hugin.info/137912/R/2185203/844386.pdf

WeQu
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 95
Lid geworden op: 10 Aug 2016 22:36
waarderingen: 38
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor WeQu » 19 Apr 2018 08:18

Gentse strop schreef:Ben eens benieuwd aan hoeveel % Sanofi zal zitten na de eerste ronde. Ik denk wel ruim boven de 75%. Iedereen al aangemeld hier?


Nog niet. Maar ik ga niet te lang meer wachten nu. Zie dat ik het nog vergeet met dat terrasjes-weer :-)
ABI | AGS | ARGX | BESI | ECONB | ENGI | EURN | GIMB | GLPG | HOMI | MELE | PROX | QFG | RDSA | REC | SOB | TINC | UMI

mongoose
Forum gebruiker
Forum gebruiker
Berichten: 205
Lid geworden op: 22 Nov 2016 15:01
waarderingen: 81
Contact:

Re: Ablynx

Berichtdoor mongoose » 19 Apr 2018 08:57

hier wel aangemeld