ING besparingen op rug cliënt

Algemene en actuele onderwerpen kunnen hier worden geplaatst
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Lukang
Forum veteraan
Forum veteraan
Berichten: 1632
Lid geworden op: 18 Feb 2012 17:18
waarderingen: 491
Contact:

ING besparingen op rug cliënt

Berichtdoor Lukang » 21 Sep 2017 13:31

Hierbij de brief die ik geschreven heb aan ING n.a.v. recente berichten die ik van hun heb ontvangen. Ik zou graag hierover jullie mening kennen en weten of dit ook bij jullie bank het geval is.

Geachte,
ING is zijn dienstverlening aan het cliënteel volledig aan het afschaffen.

Eerst kreeg ik een tijdje geleden de melding dat het niet meer mogelijk zal zijn om effecten in buitenlandse valuta uit te keren als volgt: kapitaal in vreemde valuta het dividend in euro. GEDAAN. Het heeft gekund maar nu niet meer. Beiden ofwel in vreemde munt ofwel alles in euro.

Nu krijg ik de melding dat men bij betaling van een dividend betaalbaar in cash of betaalbaar in aandelen men hiervoor éénmalig de keuze moet maken. Ofwel altijd in cash of altijd in aandelen. Dit hangt toch af van welk aandeel het betreft en van de situatie van het aandeel op dat ogenblik. Neen nu kiezen voor alle betalingen in de toekomst cash of aandelen voor om het even welk aandeel. Duidelijk kostenbesparing op de rug van de cliênt,want men moet niet telkens een briefje schrijven met de vraag hoe men zijn uitbetaling wil ontvangen. Zoals in het verleden gebeurde.

Het is duidelijk, “cliënt loop naar de maan!”.
charel01 liked last!
port. Bekaert Proximus Nyrstar Elia Agfa Tess. Zetes Socfinasia Ahold engie Enel Telecom Italia Pfizer tinc Solvay Telenet kbc ablynx euronav Xior Sofina ab inbev gimv en fondsen