ING

Beleggen, aandelen kopen in Nederland, informatie, koersen en analysesritchie
Forum actieveling
Forum actieveling
Berichten: 251
Lid geworden op: 12 nov 2018 10:55
waarderingen: 152

Re: ING

Bericht door ritchie »

JPMorgan vergroot belang in ING

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Chase & Co heeft een groter belang in ING gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 24 april 2023.

JPMorgan meldde een kapitaalbelang van 3,51 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 15 augustus 2022 meldde JPMorgan nog een kapitaalbelang van 1,30 procent met een dito stemrecht.
Aegon ,Ageas ,ING ,VGP ,Cofinimmo ,NIO ,


Hendrick
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 72
Lid geworden op: 04 apr 2023 13:38
waarderingen: 21

Re: ING

Bericht door Hendrick »

Morgan Stanley verhoogt koersdoel ING


(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft vrijdag het koersdoel voor ING verhoogd van 16,00 naar 17,00 euro met handhaving van het Overwogen advies.

De verhoging van het koersdoel van ING komt na de sterke eerste kwartaalcijfers van de bank. De analisten van Morgan Stanley verwachten nu iets hogere inkomsten in 2023 dan aanvankelijk voorzien, in combinatie met iets lagere voorzieningen voor 2023 én 2024.

Al met al verwacht Morgan Stanley dat de winst per aandeel in 2023 9 procent hoger zal uitkomen dan eerder verwacht. En voor 2042 en 2025 verhoogde de bank de winsttaxaties met 2 tot 3 procent.

Er wordt verder rekening gehouden met de aankondiging van nog een aandeleninkoopprogramma ter waarde van 1,5 miljard euro in het derde kwartaal van dit jaar, aldus Morgan Stanley.

Het aandeel ING noteerde vrijdag op een koers van 11,99 euro, een daling van 0,9 procent.

Bron: ABM Financial News

kapster
Forum newbie
Forum newbie
Berichten: 6
Lid geworden op: 23 jun 2023 11:55
waarderingen: 3

Re: ING

Bericht door kapster »

Jefferies rekent op nieuwe aandeleninkoop ING
Maandag 11 September 2023 | Bron: ABM Financial News
(ABM FN-Dow Jones) ING zal naar verwachting bij de derdekwartaalcijfers een nieuwe aandeleninkoopprogramma van 2,5 miljard euro starten, die tot na het nieuwe jaar zal doorlopen. Dat stelde Jefferies maandag in een rapport.

ING is een van de Europese banken die bijna klaar is met zijn huidige aandeleninkoop, met 88 procent van het programma afgerond, en zal binnen twee maanden klaar zijn, terwijl bijvoorbeeld KBC nog maar net begonnen is, met 6 procent van zijn programma voltooid, aldus Jefferies.

Gemiddeld kopen banken 15 procent van het dagelijks verhandelde volume op. Dat zal naar verwachting tot het einde van het jaar doorgaan bij BNP Paribas, KBC en Standard Chartered, terwijl ING eind oktober waarschijnlijk al klaar zal zijn, volgens het rapport.

Aandeleninkopen zijn een belangrijke aanjager voor de aandelenkoers. Daarom gaf Jefferies een update over de stand van zaken op dat vlak bij Europese banken. Gemiddeld deden banken met een aandeleninkoop het 2 procent beter op de beurs dan sectorgenoten sinds de start van hun inkoopprogramma.

Plaats reactie