Pagina 1 van 1

Belangrijk: Read me first

Geplaatst: 15 Jan 2014 20:38
door Moderator
Beste forumleden,

Tot voor kort postte iedereen er maar op los, zonder eerst te kijken of men wel in het juiste subforum aan het posten was. Met als resultaat dat sommige secties overliepen van foute topics die helemaal niet thuishoren waar ze gepost werden. Dit is nefast voor het terugvinden van informatie.

Om een beter onderscheid te maken tussen Amerikaanse Big caps enerzijds, en OTC, Small/Micaps, AMex anderzijds, hebben we een nieuw subforum aangemaakt voor alle aandelen die niet thuishoren in de Dow Jones, Nasdaq100 en/of S&P500. Wij zouden het appreciƫren dat u voortaan in het juiste subforum plaatst.

Ook het aanmaken van nieuwe topics, terwijl er al een topic voor dit aandeel bestaat zorgt voor extra werk aan ons adres. Indien er geen gehoor word gegeven aan deze oproep zullen wij eventueel genoodzaakt zijn om het aanmaken van nieuwe topics te vergrendelen.

Bij het aanmaken van een nieuw onderwerp is het gewenst om het onderwerp duidelijk te houden zonder onnodige informatie. Toevoegingen zoals "Een nieuwe parel..." of "Aandeel X is een buitenkans" worden dan ook verwijderd. De inleiding van een nieuw onderwerp nodigt ook reacties van lezers uit. Plaatst u alleen een link of erg beperkte informatie dan werkt dit averechts.

Dank voor uw begrip,

Het moderatieteam

PS: Aandelen die noteren op de beurs van Toronto horen niet thuis in de US-secties, maar bij 'overige beurzen'.

EDIT: Update 26-03-2018