Kiadis Pharma

Beleggen en aandelen kopen in Nederland, beursberichten, informatie delen, beurskoersen analyseren + AMX, ASCX, Lokaal
Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 5037
Lid geworden op: 17 nov 2012 12:19
waarderingen: 4420
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door a21 »

starkeeper schreef:Het blijft hier toch maar héél stil op het Kiadis forum. Wat is dat toch met die koers, ligt al maanden aan de ketting, is er dan zo weinig interesse? Kans op goedkeuring staat toch voor ieder moment..., kan zomaar x2 of x3 gaan
https://www.lynx.nl/kennis/artikelen/ko ... a-atir101/
Soppi liked last!



Gebruikersavatar
Banner
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1928
Lid geworden op: 19 feb 2015 09:29
waarderingen: 1140
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door Banner »

[MODBREAK: Bericht verwijderd wegens offtopic en provoceren]
a21 liked last!

Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 5037
Lid geworden op: 17 nov 2012 12:19
waarderingen: 4420
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door a21 »

ancaoli schreef:Beursblik: intrigerende deal voor Kiadis
17 april 2019 17:55 Redactie
(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma heeft met de overname van CytoSen een kleine, maar “intrigerende” overname gedaan. Dit stelde analist Philippa Gardner van Jefferies woensdag.

Met de overname krijgt Kiadis een volledig complementair celgebaseerd techplatform in handen, aldus Gardner, en een Fase II klaar product, dat in theorie kan worden gecombineerd met ATIR101 van Kiadis zelf.

Jefferies heeft een koopadvies op Kiadis met een koersdoel van 23,00 euro. Het aandeel sloot woensdag 3,4 procent hoger op 10,32 euro.

Lees meer op: https://beursig.com/beursnieuws/beursbl ... or-kiadis/
CytoSen hun pipeline , https://cytosen.com/pipeline/
Banner liked last!

Gebruikersavatar
a21
Forum elite
Forum elite
Berichten: 5037
Lid geworden op: 17 nov 2012 12:19
waarderingen: 4420
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door a21 »

https://kiadis.com/wp-content/uploads/2 ... 7May19.pdf MEI

pagina 16: Submitting answers to EMA day 180 2nd list of questions end of May

Zweden, Belgie, Duitsland, Italie en Spanje zijn landen waar ze kunnen gaan lanceren op basis van fase 2 data, bij goedkeuring

pagina 13 en 14 tonen maar weer eens de sterke resultaten van fase 2!


met dank aan Kmmr van.......
Dirk19 liked last!

starkeeper
Forum gebruiker
Forum gebruiker
Berichten: 214
Lid geworden op: 28 aug 2015 15:26
waarderingen: 62
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door starkeeper »

Be The Match BioTherapies® en Kiadis Pharma kondigen strategische samenwerking aan om de toegang van patiënten tot haploidentieke stamceltherapie te versnellen

Samenwerking ondersteunt Fase III klinische studie van celtherapieproduct ATIR101 (TM) voor bloedkanker

MINNEAPOLIS & AMSTERDAM, 22 mei 2019 - Be The Match BioTherapies®, een organisatie die oplossingen aanbiedt voor bedrijven die cel- en gentherapieën ontwikkelen en commercialiseren, en Kiadis Pharma NV ("Kiadis") (Euronext Amsterdam en Brussel: KDS), een klinisch stadium biofarmaceutisch bedrijf, heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd ter ondersteuning van klinische evaluatie van een innovatief celtherapieproduct met potentieel om haploidentieke hematopoietische stamceltransplantaties (HSCT) veiliger en effectiever voor patiënten te maken.

Volgens de voorwaarden van de samenwerkingsovereenkomst zullen Be The Match BioTherapies logistieke en technologische oplossingen bieden ter ondersteuning van Kiadis 'Fase III klinische studie voor ATIR101, een aanvullend immunotherapeuticum dat is ontworpen om de belangrijkste risico's en beperkingen van HSCT bij de behandeling van bloedkanker aan te pakken.

Kiadis 'multinationale Fase III klinische studie evalueert de veiligheid en werkzaamheid van ATIR101 als een aanvullende behandeling voor HSCT van een half-overeenkomende (haploidentieke) gezinsdonor in vergelijking met post-transplantaat cyclofosfamide (PTCy of "Baltimore" -protocol) bij volwassen patiënten met bloed. kankers. De Fase III-studie is momenteel bezig met het inschrijven van patiënten in de EU, Canada, Israël en de VS

De samenwerking maakt gebruik van de toonaangevende expertise van Be The Match BioTherapies op het gebied van logistiek voor mobiele levering en supply chain case management, inclusief de MatchSource® end-to-end supply chain managementsoftware van MatchSource® voor het beheer van het transport en de verwerking van mobiele producten voor gebruik bij Kiadis 'klinische proeflocaties in de VS en Canada.

"De zoektocht van Kiadis naar betere behandelresultaten voor patiënten die stamceltransplantaties ondergaan, is er een die we diep delen, gezien de fundamentele rol die ons moederbedrijf, het National Marrow Donor Program® / Be The Match®, heeft gespeeld bij het verbeteren van stamceltransplantatie voor meer dan drie decennia, "zei Chris McClain, vice-president van Sales en New Business Development, Be The Match BioTherapies. "We kijken er naar uit onze expertise op het gebied van celtherapie te gebruiken om Kiadis 'belangrijke werk vooruit te helpen."

"We zijn verheugd om samen te werken met Be The Match BioTherapies om ons klinische onderzoek naar ATIR101 voort te zetten en om de beschikbaarheid ervan voor patiënten te bespoedigen," zei Andrew Sandler, chief medical officer van Kiadis Pharma. "Wij geloven dat deze therapeutische benadering familieleden zou kunnen toelaten om als stamceldonor te dienen voor die patiënten die anders geen passende donor zouden vinden op tijd en uiteindelijk levens zullen redden."

Media contacten:

Be The Match BioTherapies:
jack. liked last!

Stofke
Premiummember
Premiummember
Berichten: 910
Lid geworden op: 13 okt 2017 16:18
waarderingen: 549
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door Stofke »

Kiadis Submits Response to the European Medicines Agency's Day 180 Second List of Outstanding Issues

https://www.globenewswire.com/news-rele ... mw.twitter
Soppi liked last!

Gebruikersavatar
jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1524
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 1734
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door jack. »

Stofke schreef:Kiadis Submits Response to the European Medicines Agency's Day 180 Second List of Outstanding Issues

https://www.globenewswire.com/news-rele ... mw.twitter
Kiadis geeft antwoord op dag 180 van de Europese Medicijnenagentschap Tweede lijst van openstaande punten
E-mail Print vriendelijk Delen
22 mei 2019 14:10 ET | Bron: Kiadis Pharma NV
Amsterdam, 22 mei 2019 - Kiadis Pharma NV ("Kiadis Pharma" of de "Vennootschap") (Euronext Amsterdam en Brussel: KDS), een biofarmaceutisch bedrijf in klinische fase, heeft vandaag aangekondigd een reactie te hebben ingediend op de Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) tweede dag 180 lijst van openstaande kwesties voor ATIR101. Kiadis heeft in 2017 een aanvraag voor een vergunning voor het in de handel brengen (MAA) bij de EMA ingediend met het verzoek om goedkeuring van ATIR101 als aanvullende immunotherapie voor hematopoëtische stamceltransplantatie (HSCT) bij volwassenen met late stadium van bloedkanker.

De tweede Dag 180 Lijst van problemen was gericht op één resterende belangrijke observatie. Bij het opstellen van de reactie van het bedrijf heeft Kiadis deze observatie grondig geanalyseerd en meerdere analyses van bestaande klinische gegevens gemaakt om deze waarneming aan te pakken, inclusief analyses van verschillende (gepoolde) ATIR en historische controlegegevens.

"We ontvingen de dag 180 seconden van de EMA-lijst met openstaande problemen in het vierde kwartaal van 2018 en hebben de afgelopen maanden de aanvullende analyse van bestaande gegevens uitgevoerd om onze reactie te ondersteunen", aldus Arthur Lahr, CEO van Kiadis Pharma. "Met deze indiening voltooid, proberen we een advies te ontvangen van het Comité voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik (CHMP) in 2019. Als het advies van het CHMP positief is, zou het ons in staat stellen om een ​​voorwaardelijke marketinggoedkeuring van de Europese Commissie te ontvangen, gevolgd door commercieel gebruik van ATIR101 bij een eerste patiënt in een Europees land aan het einde van 2019. "
a21 liked last!

Gebruikersavatar
jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1524
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 1734
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door jack. »

Kiadis start samenwerking met Be The Match BioTherapies
22 mei 2019 18:42 Redactie

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma start een strategische samenwerking met Be The Match BioTherapies ter ondersteuning van de klinische evaluatie van zijn ATIR101 therapie. Dit meldden de twee bedrijven woensdag nabeurs.

Be The Match BioTherapies zal logistieke en technologische oplossingen leveren om de Fase 3 onderzoeksstudie van Kiadis immuuntherapie te ondersteunen.

ATIR101, een supplementaire behandeling die is bedoeld om de risico’s van stamceltransplantaties bij bloedkankers te beperken, zal worden getest op veiligheid en werkzaamheid. Momenteel werft Kiadis patiënten in De Verenigde Staten, Canada, de Europese Unie en Israël.

Be The Match stelt onder meer zijn MatchSource software beschikbaar voor het transporteren en verwerken van de cellulaire bestanddelen die worden gebruikt op de klinische onderzoekssites van Kiadis in de VS en Canada.

Het aandeel Kiadis Pharma sloot woensdag vlak op 9,07 euro.

Lees meer op: https://beursig.com/beursnieuws/kiadis- ... therapies/
a21 liked last!

Gebruikersavatar
jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1524
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 1734
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door jack. »

20:22 (22/05) - Bron: De Tijd

Biotech-brief
Het in Brussel genoteerde Nederlandse biotechbedrijf Kiadis Pharmaliet 's avonds laat nog weten dat het de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA een brief had gestuurd. Die diende als antwoord op de opmerkingen die EMA eind vorig jaar gaf voor het toestaat dat de stamceltherapie van de Nederlanders mag verkocht worden in Europa.

Dat was destijds goed voor een stevige dreun voor het aandeel, dat sindsdien niet meer boven de intekenprijs van de beursgang in 2015 geraakte. Als de extra data die Kiadis opdiepte uit patiëntenproeven de EMA kan overtuigen, verwacht het bedrijf nog dit jaar te kunnen starten met de verkoop van ATIR101. Dat middel doorstond alle klinische testfases en dient om de slaagkans van stamceltransplantaties te verhogen.

In een apart persbericht eerder op de avond gaf Kiadis aan dat het zal samenwerken met een Amerikaanse partner genaamd Be The Match Therapies. Die heeft ervaring met het ontwikkelen en ook het commercialiseren van stamceltherapieën. Het bedrijf was al voor de eeuwwisseling bezig met beenmergtransplantaties en stamceloperaties. Het persbericht vermeldt geen mijlpaalbetalingen of kostenverdelingen tussen Kiadis en Be The Match.
a21 liked last!

Gebruikersavatar
jack.
Premiummember
Premiummember
Berichten: 1524
Lid geworden op: 14 sep 2017 11:17
waarderingen: 1734
Contacteer:

Re: Kiadis Pharma

Bericht door jack. »

Beursblik: welkome boodschap Kiadis
23 mei 2019 08:39 Redactie

(ABM FN-Dow Jones) Het is geen verrassing dat Kiadis Pharma antwoorden heeft ingeleverd bij het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA op uitstaande vragen met betrekking tot zijn immuuntherapie ATIR101, maar toch is het een welkome boodschap. Dit zei analist Philippa Gardner van Jefferies donderdag.

“Een positieve terugkoppeling medio 2019 zou de weg openen voor een formele goedkeuring en lancering van ATIR101 tegen het jaareinde, in lijn met onze verwachtingen”, aldus Gardner.

ATIR101 is een behandeling om de risico’s van stamceltransplantaties bij leukemiepatiënten te beperken. Goedkeuring werd aanvankelijk voor eind vorig jaar verwacht, maar de Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) van de EMA had aanvullende vragen.

“Wanneer de beoordeling van CHMP positief is, dan kunnen we daarmee een aanvullende marktgoedkeuring krijgen van de Europese Commissie en kan AIT101 eind 2019 voor het eerst bij een patiënt worden toegediend”, aldus Kiadis.

Jefferies heeft een koopadvies op Kiadis met een koersdoel van 16,00 euro.

Lees meer op: https://beursig.com/beursnieuws/beursbl ... ap-kiadis/
raco liked last!

Deelnemen aan het forum + meer functies?

Discussieer met duizenden beleggers, minder
advertenties, ideaal voor smartphone, betere
gebruikservaring en gratis abonneren op favoriete
onderwerpen.


Plaats reactie