Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!

Geen beurs berichten, jezelf voorstellen (geen privégegevens!) en prijsvragenGebruikersavatar
Founder
Beheerder
Beheerder
Berichten: 7610
Lid geworden op: 01 jan 2012 20:51
waarderingen: 5796
Contacteer:

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!

Bericht door Founder »

christmas_PNG17215.png

Beste forumleden en lezers,

Bij deze wensen wij jullie en jullie naasten fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021. Dit jaar heeft nog maar eens duidelijk gemaakt hoe belangrijk gezondheid is en dat zoiets als de beurs dan maar een bijzaak is.

Naast de beste wensen is er ook een bedankje naar al jullie gedeelde kennis, vragen en discussies. Zonder jullie is er niet een goed lopend forum en van onze kant is ingrijpen ook relatief weinig nodig. Zet dit vooral ook in 2021 voort ;)

Mede door de uitbraak van het coronavirus en de crash in maart kwamen er veel nieuwe beleggers en ook bezoekers bij. Over het hele jaar gezien waren er bijna 38% meer bezoekers dan in 2019. Deze groei geeft ook de nodige problemen waardoor wij op dit moment in gesprek zijn met andere hostingbedrijven die wel een goede bereikbaarheid kunnen leveren.

Achter de schermen blijven er nog genoeg uitdagingen en de laatste weken zijn er ook wat testen gedaan voor de premiumaccounts en exclusieve content. Dit is iets dat in 2021 meer aandacht gaat krijgen.

Hopelijk zal 2021 het jaar worden dat de maatschappij weer terug naar 'normaal' kan gaan.

Groeten,

Roger, moderators, Forumhulp en tekstschrijvers
Wimpie85 liked last!
Bulls Make Money, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered

[Dit account modereert niet meer]


Plaats reactie