HYDROGEN-REFUELING-SOLUTIONS SA

Beleggen in aandelenbeurzen Europa: DAX, FTSE 100, CAC40, etc.
Plaats reactie



Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3229
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3657

HYDROGEN-REFUELING-SOLUTIONS SA

Bericht door vogelspotter »

HRS ontvangt order van TOTAL voor een waterstoftankstation van de nieuwste generatie

Champ-sur-Drac, 11 maart 2021 - HRS, Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations,kondigt aan dat het een order heeft ontvangen van Total Marketing France, een dochteronderneming van Total, om een waterstoftankstation met dubbele druk te leveren en te installeren op de locatie van een van zijn klanten.

Dit 200 kg/dagstation, speciaal ontworpen om aan de behoeften van de teams van Total te voldoen, zal tegelijkertijd alle soorten voertuigen bijtanken dankzij het high-flow dual-pressure systeem (twee distributiedrukken: 350 en 700 bar). Het zal met name een uitgebreide waterstofopslagcapaciteit van 190 kg hebben en zal zijn ontworpen om gemakkelijk verwijderbaar en transporteerbaar te zijn, en vervolgens snel opnieuw worden geïnstalleerd op andere locaties, wat een primeur in Europa zal zijn.

Het station wordt binnen korte tijd, uiterlijk in juni 2021, opgeleverd en in gebruik genomen, dankzij de erkende efficiëntie van de industriële organisatie van HRS,die opnieuw zijn unieke vermogen aantoont om snel in te spelen op de marktvraag.

Deze eerste samenwerking met Total is een volgende stap in de inzet van waterstofmobiliteit en een extra bijdrage aan de energietransitie.

Hassen Rachedi, voorzitter en CEO van HRS,merkt op: "Deze nieuwe order van een van 's werelds toonaangevende energiebedrijven is een grote voldoening voor HRS. We zijn er trots op dat we er in slechts een paar maanden in geslaagd zijn om een vervoerbaar station van de laatste generatie te ontwikkelen, dat voldoet aan de details van het project van Total. Deze eerste samenwerking belooft potentiële gezamenlijke en ambitieuze waterstofprojecten. »

Philippe Callejon, Director of Mobilities and New Energy bij Total Marketing France, zei: "Als multi-energiebedrijf en leverancier van mobiliteitsoplossingen is Total een pionier in de ontwikkeling van waterstof als brandstof, met name in Duitsland sinds 2002. Om de ontwikkeling van het waterstofecosysteem te vergemakkelijken, is het noodzakelijk om interne vloten te combineren met adequate infrastructuur. Met deze transporteerbare en krachtige HRS-oplossing kan Total haar klanten een innovatieve oplossing van tijdelijk verhuuraanbod turnkey en snel inzetbaar bieden, om tegemoet te komen aan hun experimentele operationele behoeften (busvloten, huishoudelijke afvalcontainers, zware vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen ...). »

OVER HRS

Hydrogen-Refueling-Solutions(HRS),voorheen TSM, is opgericht in 2004 en is een pionier op het gebied van waterstofmobiliteit. Als Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations is het bedrijf al meer dan 10 jaar op weg om het vervoer koolstofvrij te maken.

Met een unieke knowhow en ervaring heeft HRS een compleet assortiment waterstoftankstations ontwikkeld dat door alle soorten brandstofcelvoertuigen kan worden gebruikt en perfect is afgestemd op de behoeften van een snelgroeiende Europese markt. Op de champ-sur-drac-locatie heeft HRS een massaproductiecapaciteit die tot 60 eenheden per jaar kan assembleren in recordtijd, tot 8 weken. In het boekjaar 2019-2020 realiseerde het bedrijf een omzet van 2,6 miljoen euro. Op 31 december 2020 telde het bedrijf 34 werknemers. ISIN-code: FR0014001PM5 - emoon: ALHRS

Over TOTAL

Totaal en waterstof

Total is geïnteresseerd in de productie van koolstofarme waterstof - blauw of groen - geproduceerd met behulp van koolstofneutrale processen, gebaseerd op gassen met CO2-afvang en -begraving, of op basis van intermitterende hernieuwbare elektriciteit. De groep werkt al enkele jaren aan de ontwikkeling van gevallen van concrete toepassingen, met name voor decarbonisatie van industriële processen en voor mobiliteit en gas. Total is dus betrokken als industriële gebruiker, bij zijn raffinaderijen en als speler in de ontwikkeling ervan als brandstof, met name in Duitsland met H2 Mobility. Total is ook actief lid van verschillende initiatieven en beroepsverenigingen die zich inzetten voor Waterstof: de Hydrogen Council, Hydrogen Europe, de European Clean Hydrogen Alliance en France Hydrogen. In juni 2020 werd een business unit voor hernieuwbare waterstof opgericht, binnen de divisie Gas, Renewables and Power.

Hsa? over Total Marketing Frankrijk

Total Marketing France is de dochteronderneming van Total die zich toelegt op de operationele activiteiten van de Groep in het grootstedelijk Frankrijk. De 6.600 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de exploitatie van het totaal van 3.500, TOTAL Access en ELAN-netwerk, de ontwikkeling van multi-energie mobiliteitsoplossingen (laadstations voor elektrische voertuigen, NGO's, enz.), de levering en marketing van brandstoffen voor professionals en particulieren, de verkoop van houtpellets, de verkoop van binnenlandse stookolie en industrieën. , de afzet van smeermiddelen voor auto's en activiteiten op het werk voor energiediensten. Ze doen er alles aan om dicht bij hun klanten te zijn, te leven in het ritme van hun energiebehoeften, hen de meest economische en innovatieve oplossingen te bieden om een geprefereerde multi-energiespeler te zijn op de mobiliteits- en verwarmingsmarkten in Frankrijk.
In port:Avantium, Deceun,Deutsche Bank,CARNIVAL CORP ,INPOST S.A., LUFTHANSA,econocom,
EVS,Ontex,UCB , Weight Watchers, X-Fab, Greenyard , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ecopak.
Verkocht:Basic-Fit , Petroleo Brasileiro S/A ADR A.
cash :25%



Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3229
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3657

Re: HYDROGEN-REFUELING-SOLUTIONS SA

Bericht door vogelspotter »

Actusnews Draad le 19/03/2021

2 nieuwe stations
toegewezen aan
HRS als onderdeel van het ZEV-programma en presentatie van de toekomstige productie- en onderzoekslocatie

Champ-sur-Drac, 19 maart 2021 - HRS, Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations,ontving vandaag de president van Grenoble-Alpes Metropole, Christophe Ferrari en de president van Hympulsion, Thierry Raevel, in het gezelschap van Guy Jullien, vice-president van Grenoble-Alpes Metropole die verantwoordelijk is voor de economie, industrie en economische veerkracht, Pierre Verri, vicevoorzitter van Grenoble-Alpes Florent Cholat, burgemeester van Champagnier, Francis Dietrich, burgemeester van Champ-sur-Drac, Jacques Nivon, voormalig burgemeester van Champ-sur-Drac en Gaby Vitinger, locoburgemeester van Champ-sur-Drac, tijdens een bezoek aan zijn Champ-sur-Drac-site en een presentatie van het toekomstige productie- en onderzoekscentrum.

Bij deze gelegenheid konden gasten de faciliteiten van HRS bezoeken en de unieke expertise van het bedrijf zien in het ontwerpen van waterstoftankstations met hoge capaciteit, gebaseerd op de integratie van complexe multi-expertises in hoge- en lagedrukomgevingen, en vervolgens hun massaproductie op zijn locatie met een capaciteit van 60 stations per jaar. Dit bezoek maakte veel uitwisselingen mogelijk tussen de gekozen vertegenwoordigers en enkele van de 34 werknemers van het aanwezige bedrijf.
Tijdens het bezoek presenteerde Hassen Rachedi, voorzitter en CEO van HRS, de toekomstige productie- en onderzoeks- en ontwikkelingslocatie die zal worden gebouwd op de naburige stad Champagnier. Deze unieke ontwikkelingsruimte voor waterstofmobiliteit beslaat 2,6 hectare. Het zal de productiecapaciteit verhogen tot 120 stations per jaar, dit is voldoende om te voldoen aan de Europese plannen voor de Europese uitrol van waterstofstations tegen 2030 en om een site te ontwikkelen die gewijd is aan onderzoek en ontwikkeling en Fablab op een oppervlakte van 10.000 m2 op één gebied voor de implementatie van waterstof, plus 4.300m2 kantoor- en woonruimtes voor toekomstige werknemers (ongeveer 100 in 2025) en een testzone. Het wordt aangevuld met een waterstofstation van 1.000 kg/dag, aangedreven door een elektrolysor, waar alle soorten voertuigen kunnen komen opladen (toeristenvoertuig, intern wagenpark, vrachtwagen...). Deze nieuwe site zal operationeel zijn in het fiscale jaar 2022/2023 en gefinancierd worden door het historische succes van de HRSIPO.

Daarnaast kondigde Hympulsion-voorzitter Thierry Raevel de toekenning aan van twee nieuwe 200 kg/dagstations aan HRS als onderdeel van het ZERO Emission Valley (ZEV)-programma, het grootste groene waterstofstationproject van Frankrijk dat gericht is op het stimuleren van waterstofmobiliteit in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Ze komen bovenop de 3 stations die al aan HRS zijn toegewezen en medio 2022 moeten worden opgeleverd.

Hassen Rachedi, voorzitter en CEO van HRS,merkt op: "Dit bezoek aan de site is een groot succes, we zijn erg blij dat we een delegatie van Grenoble-Alpes Metropole hebben kunnen ontvangen onder leiding van zijn president, de heer Christophe Ferrari, en de president van Hympulsion, de heer Thierry Raevel, die de drager is van het meest ambitieuze project van Frankrijk op het gebied van groene waterstof. De twee nieuwe stations die ons zijn toegekend, tonen opnieuw de technologische vooruitgang van onze stations en de unieke knowhow van onze teams. Bovendien zal onze nieuwe site die vandaag is gepresenteerd en beschikbaar is tegen 2022-2023, ons in staat stellen onze productie van stations vertienvoudigd te verhogen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar koolstofarme mobiliteit. »

Thierry Raevel, president van Hympulsion zei: "Als president van Hympulsion ben ik erg blij dat ik vandaag de oprichting van de toekomstige HRS-productielocatie hier in Champagnier in de Grenoble Metropolis kan vieren. De technische uitmuntendheid van HRS op basis van zijn onderzoeks- en innovatiemogelijkheden, gecombineerd met zijn operationele uitmuntendheid gedreven door zijn president en CEO Hassen Rachedi, maken van HRS een belangrijke partner van Hympulsion. Ik ben ook verheugd vandaag aan te kondigen aan Mr Hassen Rachedi, de bestelling voor twee extra stations. We hopen er een te kunnen installeren op het grondgebied van de Metropolis. Samen dragen we dus bij aan een meer harmonieuze ontwikkeling van het milieu en creëren we banen op dit gebied. »

OVER HRS

Hydrogen-Refueling-Solutions(HRS),voorheen TSM, is opgericht in 2004 en is een pionier op het gebied van waterstofmobiliteit. Als Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations is het bedrijf al meer dan 10 jaar op weg om het vervoer koolstofvrij te maken.

Met een unieke knowhow en ervaring heeft HRS een compleet assortiment waterstoftankstations ontwikkeld dat door alle soorten brandstofcelvoertuigen kan worden gebruikt en perfect is afgestemd op de behoeften van een snelgroeiende Europese markt. Op de champ-sur-drac-locatie heeft HRS een massaproductiecapaciteit die tot 60 eenheden per jaar kan assembleren in recordtijd, tot 8 weken. In het boekjaar 2019-2020 realiseerde het bedrijf een omzet van 2,6 miljoen euro. Op 31 december 2020 telde het bedrijf 34 werknemers. ISIN-code: FR0014001PM5 - emoon: ALHRS
In port:Avantium, Deceun,Deutsche Bank,CARNIVAL CORP ,INPOST S.A., LUFTHANSA,econocom,
EVS,Ontex,UCB , Weight Watchers, X-Fab, Greenyard , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ecopak.
Verkocht:Basic-Fit , Petroleo Brasileiro S/A ADR A.
cash :25%

Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3229
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3657

Re: HYDROGEN-REFUELING-SOLUTIONS SA

Bericht door vogelspotter »

Actusnews Draad le 25/03/2021


HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS (HRS)

Eerste bestelling bij Plug Power voor een waterstoftankstation voor een logistiek centrum voor massadistributie.

Champ-sur-Drac, 25 maart 2021 - HRS, Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations,kondigt aan dat het een nieuwe bestelling heeft ontvangen van het Amerikaanse bedrijf Plug Power om een 200 kg/dag waterstoftankstation, 350-bar, te leveren en te installeren in een supermarktlogistiek centrum in Frankrijk.

Dit station zal worden gebruikt om waterstof te leveren aan een vloot vorkheftrucks die zijn uitgerust met de brandstofceloplossing van Plug Power, een van 's werelds toonaangevende brandstofcelbedrijven. Dankzij de bewezen productiecapaciteit van HRS en een efficiënte industriële organisatie zal het station naar verwachting op 30 juni 2021 operationeel zijn.

Hassen Rachedi, voorzitter en CEO van HRS, merkte op: "We zijn bijzonder blij dat we door Plug Power zijn geselecteerd voor een eerste referentieorder. Het is een nieuwe erkenning van onze knowhow en ons vermogen om de ontwikkeling van waterstof in mobiliteit te ondersteunen. We hebben grote ambities in de veelbelovende logistieke markt, om waterstof te leveren aan interne vloten enco2-uitstootte elimineren. »

OVER HRS

Hydrogen-Refueling-Solutions(HRS),voorheen TSM, is opgericht in 2004 en is een pionier op het gebied van waterstofmobiliteit. Als Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations is het bedrijf al meer dan 10 jaar op weg om het vervoer koolstofvrij te maken.

Met een unieke knowhow en ervaring heeft HRS een compleet assortiment waterstoftankstations ontwikkeld dat door alle soorten brandstofcelvoertuigen kan worden gebruikt en perfect is afgestemd op de behoeften van een snelgroeiende Europese markt. Op de champ-sur-drac-locatie heeft HRS een massaproductiecapaciteit die tot 60 eenheden per jaar kan assembleren in recordtijd, tot 8 weken. In het boekjaar 2019-2020 realiseerde het bedrijf een omzet van 2,6 miljoen euro. Op 31 december 2020 telde het bedrijf 34 werknemers. ISIN-code: FR0014001PM5 - emoon: ALHRS

Contactpersonen

ACTUS Investor Relations Finance and Communication Grégoire SAINT-MARC hrs@actus.fr Tel. 01 53 67 36 94

Communications Anne Catherine GOOD acbonjour@actus.fr
Tel. 01 53 67 36 93
In port:Avantium, Deceun,Deutsche Bank,CARNIVAL CORP ,INPOST S.A., LUFTHANSA,econocom,
EVS,Ontex,UCB , Weight Watchers, X-Fab, Greenyard , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ecopak.
Verkocht:Basic-Fit , Petroleo Brasileiro S/A ADR A.
cash :25%

Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3229
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3657

Re: HYDROGEN-REFUELING-SOLUTIONS SA

Bericht door vogelspotter »

Actusnews Wire le 26/04/2021

HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS (HRS)

HRS versnelt naar groene waterstof met HYGO-project

Champ-sur-Drac, 26 april 2021 - HRS, Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations, kondigt aan dat het de opdracht heeft ontvangen voor een waterstoflaadstation en de installatie van de leidinginfrastructuur die de elektrolyser verbindt voor verschillende industriële en mobiliteitstoepassingen. Deze opdracht maakt deel uit van het HYGO Vannes project om het gebruik van Groene Waterstof te ontwikkelen in Morbihan, Bretagne.

HyGO (bestaande uit de SEM van Morbihan Energy en ENGIE Solutions) zal met deze investering groene waterstof leveren aan de Michelin-site en het waterstoftankstation in Vannes (56). Het doel is om tot 300 kg/dag groene waterstof te produceren door elektrolyse om:

het aandrijven van een openbaar groen waterstofdistributiestation voor lichte voertuigen en vrachtwagens. Het station komt aan de rand van de Michelin-fabriek, ZI du Prat in Vannes;
om het industriële gebruik van Michelin te gebruiken, dat het op zijn site zal gebruiken voor zijn thermische behandelingsproces.
In dit verband heeft ENGIE Solutions via haar duurzame mobiliteitsaanbod GNVERT - de toekomstige exploitant - de keuze van HRS geformaliseerd voor de levering van een laatste generatie station (bi pressure 350 en 700 bar) met een capaciteit van 200 kg/dag waarvan de inbedrijfstelling naar verwachting eind 2021 zal plaatsvinden.

Deze oplossing is de winnaar van ademe's projectoproep voor eco-waterstof mobiliteitssystemen en krijgt financiële steun van 780k euro. ADEME zal ook toekomstige kopers van brandstofcel elektrische voertuigen begeleiden die dit laadstation gebruiken als onderdeel van een totale envelop van 992k euro.

Hassen Rachedi, voorzitter en CEO van HRS: "De ontwikkeling van groene waterstof versnelt en we zijn van plan een belangrijke rol te spelen bij de uitrol van mobiliteitsinfrastructuren. We ondersteunen dit HYGO-project al enkele maanden en zijn erg blij met de uitvoering ervan. Dit is een zeer ambitieus project waarbij de groene waterstof die ter plaatse wordt geproduceerd, verschillende toepassingen zal aandrijven, zowel industrieel als mobiliteit, wat een primeur zal zijn in Frankrijk.

OVER HRS

Hydrogen-Refueling-Solutions(HRS),voorheen TSM, is opgericht in 2004 en is een pionier op het gebied van waterstofmobiliteit. Het bedrijf, een Europese ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations, is al meer dan 10 jaar op weg om het vervoer koolstofvrij te maken.

Met een unieke knowhow en ervaring heeft HRS een compleet assortiment waterstoftankstations ontwikkeld die door alle soorten brandstofcelvoertuigen kunnen worden gebruikt en perfect zijn afgestemd op de behoeften van een snelgroeiende Europese markt. Op de locatie in Champ-sur-Drac heeft HRS een massaproductiecapaciteit die in recordtijd tot 60 eenheden per jaar kan assembleren, tot 8 weken. In het boekjaar 2019-2020 realiseerde het bedrijf een omzet van 2,6 miljoen euro. Op 31 december 2020 t had het bedrijf 34 werknemers. ISIN-code: FR0014001PM5 - mnemonic: ALHRS

Contactpersonen

ACTUS Investor Relations Financiën en Communicatie Grégoire SAINT-MARC hrs@actus.fr Tel. 01 53 67 36 94
In port:Avantium, Deceun,Deutsche Bank,CARNIVAL CORP ,INPOST S.A., LUFTHANSA,econocom,
EVS,Ontex,UCB , Weight Watchers, X-Fab, Greenyard , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ecopak.
Verkocht:Basic-Fit , Petroleo Brasileiro S/A ADR A.
cash :25%

Gebruikersavatar
vogelspotter
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3229
Lid geworden op: 26 aug 2015 19:37
Locatie: Limburg
waarderingen: 3657

Re: HYDROGEN-REFUELING-SOLUTIONS SA

Bericht door vogelspotter »

BRIEF-Grenoble-Alpes Métropole Authorises Transfer To HRS Of 2.6 Hectare Plot Of Land
18:23 (01/06) - Bron: Reuters
June 1 (Reuters) - Hydrogen-Refueling-Solutions SA
:
* NEW STAGE REACHED FOR THE FUTURE PRODUCTION AND RESEARCH
CENTRE
* ANNOUNCES GRENOBLE-ALPES MÉTROPOLE HAS AUTHORISED TRANSFER
TO
HRS OF A 2.6 HECTARE PLOT OF LAND IN ZAC "SAUT DU MOINE" IN
CHAMPAGNIER
* THE SITE IS INTENDED TO HOUSE ITS FUTURE PRODUCTION AND
RESEARCH
CENTRE, ONE OF LARGEST IN EUROPE IN TERMS OF HYDROGEN, BY
2022-2023
* THIS NEW SITE WILL ENABLE US TO TRIPLE PRODUCTION TO 180
STATIONS PER YEAR BY 2023, AND TO DEVELOP, IN PARTICULAR,
LARGE-CAPACITY STATIONS OF ONE TONNE OR MORE
* FINAL ACQUISITION OF THE LAND IS SCHEDULED FOR MID-JUNE,
THE
BUILDING PERMIT WILL BE FILED IMMEDIATELY

Source text for Eikon:
Further company coverage:

(Gdansk Newsroom)
((gdansk.newsroom@thomsonreuters.com; +48 58 769 66 00;))
In port:Avantium, Deceun,Deutsche Bank,CARNIVAL CORP ,INPOST S.A., LUFTHANSA,econocom,
EVS,Ontex,UCB , Weight Watchers, X-Fab, Greenyard , Prosus , HYDROGEN REFUELING SOLUTIONS ,
Ecopak.
Verkocht:Basic-Fit , Petroleo Brasileiro S/A ADR A.
cash :25%









Plaats reactie