Sanofi

Beleggen in aandelenbeurzen Europa: DAX, FTSE 100, CAC40, etc.NewB76
Forum elite
Forum elite
Berichten: 3163
Lid geworden op: 21 jul 2018 13:41
waarderingen: 1233

Re: Sanofi

Bericht door NewB76 ¬Ľ

The contaminant, N-nitrosodimethylamine or NDMA, is a probable human carcinogen and the FDA has been investigating levels of it in ranitidine since the summer of 2019.
"We didn't observe unacceptable levels of NDMA in many of the samples that we tested," Dr. Janet Woodcock, director of the FDA's Center for Drug Evaluation and Research, said in Wednesday's announcement.
"However, since we don't know how or for how long the product might have been stored, we decided that it should not be available to consumers and patients unless its quality can be assured," Woodcock said in part

Zoals U kunt lezen zijn we in de USA.
1/ mogelijk carcinogen voor de mens
2/ we stelden geen onaanvaardbare dosissen vast van de stof
3/ maar we weten niet of het lang gestockeerd blijft dan kan het zijn .....
We nemen het uit de markt in 2020

En dan de volgende stap : klachten, processen enz
Virgeni liked last!


uynod
Forum actieveling
Forum actieveling
Berichten: 567
Lid geworden op: 08 nov 2017 11:35
waarderingen: 257

Re: Sanofi

Bericht door uynod ¬Ľ

Heeft iemand een idee hoe de onderzoeken die voortkwamen uit de overname van Kiadis verlopen?
Puur uit nieuwsgierigheid en heb zelf niks opgezocht.
Misschien iemand die Sanofi volgt, die deze info weet en wilt delen?
Uranium (UEC, Global Atomic, Fission Uranium, Fission 3.0, Purepoint Uranium, Goviex, Laramide)
Chinese stocks: XPEV, Bilibili, Baozun.
American Tech.
Diversen: Barrick, Newmont, Abrasilver, Endeavour
Cash: 10%.

sjos
Forum elite
Forum elite
Berichten: 4780
Lid geworden op: 20 jan 2012 11:51
waarderingen: 1136

Re: Sanofi

Bericht door sjos ¬Ľ

Sanofi : potentiel de rebond

Publié le 1 févr. 2023
Le laboratoire pharmaceutique, qui a relevé à plusieurs reprises ses prévisions de bénéfice pour 2022 (il est attendu en forte progression de 16 %, à changes constants), devrait continuer à améliorer sa rentabilité sur 2023-2024, conformément à son plan stratégique, qui entre dans sa seconde phase. Son activité, insensible à la conjoncture, est tirée par la montée en puissance du produit vedette Dupixent, (dermatite, asthme sévère, polypes nasaux…).
Les premières victoires judiciaires sur l'affaire du Zantac sont de bon augure, et la pression sur le titre devrait continuer à se réduire. La situation financière est très solide. Sanofi, qui ne supporte plus de dette, dispose d'une capacité financière estimée à 20 milliards pour réaliser des acquisitions, afin de construire ses relais de croissance...

bron: https://investir.lesechos.fr/actu-des-v ... -de-rebond

Momenteel: 85,140 ‚ā¨ -1,88 %
Buy and Hold blijft mijn strategie, tenzij een aandeel 20 percent gestegen is in een periode van enkele weken/maanden na aankoop.

Jean-Luc
Forum newbie
Forum newbie
Berichten: 6
Lid geworden op: 19 mar 2023 07:48
waarderingen: 3

Re: Sanofi

Bericht door Jean-Luc ¬Ľ

Persbericht: Nirsevimab: Sanofi, AstraZeneca en Sobi vereenvoudigen contractuele afspraken
Gepubliceerd op 11 april 2023 om 08:00

Nirsevimab : Sanofi, AstraZeneca en Sobi vereenvoudigen contractuele overeenkomsten

Wijziging van bestaande samenwerkingsovereenkomst met AstraZeneca geeft Sanofi volledige commerci√ęle controle over nirsevimab en verbeterde flexibiliteit in de VS
Bestaande samenwerkingsovereenkomst met AstraZeneca blijft van kracht voor nirsevimab-activiteiten buiten de VS
Parijs, 11 april 2023 . Sanofi heeft zijn contractuele regelingen met betrekking tot de ontwikkeling en commercialisering van Beyfortus (nirsevimab) in de Verenigde Staten (VS) vereenvoudigd.

Onder de nieuwe en geactualiseerde regelingen zal Sobi haar deelnameovereenkomst met AstraZeneca be√ęindigen, en zullen Sanofi en AstraZeneca de samenwerkingsovereenkomst bijwerken zodat Sanofi de volledige commerci√ęle controle heeft over nirsevimab in de VS Sanofi is tegelijkertijd een directe royaltyovereenkomst aangegaan met Sobi om te delen een deel van de Amerikaanse netto-omzet van nirsevimab.

Met betrekking tot gebieden buiten de VS blijft de bestaande samenwerkingsovereenkomst tussen AstraZeneca en Sanofi die relatie beheersen.

De nieuwe en bijgewerkte contractuele overeenkomsten hebben geen invloed op de registratie en lancering van nirsevimab in de VS, waar alle partijen zich blijven inzetten om Beyfortus op tijd beschikbaar te maken voor alle baby's voor het RSV-seizoen 2023/24.

Over Beyfortus
Beyfortus¬ģ (nirsevimab), een langwerkend onderzoeksantilichaam dat is ontworpen om alle baby's vanaf de geboorte tot en met hun eerste RSV-virusseizoen met een enkele dosis te beschermen tegen RSV-infecties, wordt gezamenlijk ontwikkeld door Sanofi en AstraZeneca. Beyfortus is ontwikkeld om pasgeborenen en zuigelingen directe antilichaambescherming te bieden en hen te beschermen tegen infecties van de onderste luchtwegen veroorzaakt door RSV. Monoklonale antilichamen vereisen geen activering van het immuunsysteem om directe en snelle bescherming tegen infectie te bieden . Beyfortus heeft in de Europese Unie een vergunning voor het in de handel brengen gekregen voor de preventie van door RSV veroorzaakte aandoeningen van de onderste luchtwegen bij pasgeborenen en zuigelingen vanaf de geboorte tijdens hun eerste RSV-seizoen.

In maart 2017 kondigden AstraZeneca en Sanofi een overeenkomst aan voor de ontwikkeling en commercialisering van Beyfortus. Volgens de overeenkomst leidt AstraZeneca alle ontwikkelings- en productieactiviteiten, terwijl Sanofi verantwoordelijk is voor marketingactiviteiten en omzetverantwoording. Volgens de voorwaarden van de wereldwijde overeenkomst heeft Sanofi een vooruitbetaling gedaan van ‚ā¨ 120 miljoen, een mijlpaalbetaling van ‚ā¨ 30 miljoen en een wettelijke betaling van ‚ā¨ 25 miljoen. Sanofi zal tot ‚ā¨ 440 miljoen betalen, onder voorbehoud van het behalen van een aantal regelgevende en verkoopdoelstellingen. Beide bedrijven delen kosten en baten met betrekking tot de Alliantie in bepaalde gebieden.

Over Sanofi
Wij zijn een innovatief wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg, gedreven door één doel: we streven naar de wonderen van de wetenschap om het leven van mensen te verbeteren. Ons team, verspreid over zo'n 100 landen, is toegewijd aan het transformeren van de geneeskunde door te werken om het onmogelijke in het mogelijke te veranderen. We bieden potentieel levensveranderende behandelingsopties en levensreddende vaccinbescherming aan miljoenen mensen wereldwijd, terwijl we duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid centraal stellen in onze ambities.
Sanofi is genoteerd op EURONEXT: SAN en NASDAQ: SNY

Mediarelaties
Sandrine Guendoul | + 33 6 25 09 14 25 | [email protected]
Evan Berland | +1 215 432 0234 | [email protected]
Victor Rouault | + 33 6 70 93 71 40 | [email protected]

Plaats reactie