Premiumaccount

Beursig.com is één van de grootste onafhankelijke beleggersfora in de Benelux waar duizenden beleggers wekelijks kennis en informatie delen, vragen stellen en analyses delen. In tegenstelling tot het algemeen toegankelijke forum hebben premiumaccounts toegang tot een eigen deel op het forum. Hier kan meer informatie worden gedeeld en kunnen er verzoeken worden gedaan voor technische analyses, etc.

Om de verdere ontwikkeling en onafhankelijkheid van de website te steunen is er de mogelijkheid om voor een klein bedrag een premiumaccount te nemen. Voor €15 per jaar (dat is slechts €1,25 per maand) heeft u een premiumaccount.

Daarnaast profiteert u met een premiumaccount van:

  • Een reclamevrij forum
  • Geen reclame = minder dataverbruik, snellere laadtijd en een nog betere gebruikerservaring
  • Een subforum alleen toegankelijk voor premiumaccounts
  • Het aantal privéberichten in de inbox zal 200 worden in plaats van de standaard 40
  • Het archief van de chat is in te zien en berichten in de chat kunnen gewijzigd worden
  • Zichtbaarheid naar andere forumbezoekers met een andere kleur

Betalen kan via PayPal of een bankoverschrijving, de prijs voor een jaarlijks abonnement is €15. Na betaling zal het premiumaccount binnen 24 uur worden geactiveerd. Betalen via een bankoverschrijving is ook mogelijk, neem hiervoor contact op met de beheerder via een privébericht (klik hier). Het forumreglement blijft ook van toepassing voor premiumaccounts.

Eerst vrijblijvend uittesten? Geen probleem, stuur een privébericht naar de beheerder en u kunt een dag testen.

 

Belangrijk! Vul uw accountnaam in bij de beschrijving van de betaling zodat wij kunnen nagaan welke betaling bij welk account hoort!
Zie hieronder een impressie van het forum met een premiumaccount: