Diversifieer je crypto portfolio — de 3 beste meme coins van oktober

Diversifieer je crypto portfolio — de 3 beste meme coins van oktober

Na in 2021 een grote impact te hebben gehad op de markt voor crypto, leek het even dat de rage rond meme coins vorig jaar een stille dood was gestorven. In 2023 zijn meme coins echter wraakzuchtig teruggekeerd, waardoor de belangstelling onder beleggers die investeren in crypto is aangewakkerd. Ondanks deze heropleving bieden de meeste meme coins voor beleggers echter weinig waarde op de lange termijn.

 

Dingen kunnen langzaam veranderen, nu een handvol meme coins op de markt komt en meer biedt dan een donzige meme om van te genieten, terwijl sommige gevestigde grote namen de noodzaak inzien om beleggers die investeren in crypto meer waar voor hun geld te bieden.

 

Na grondig onderzoek naar de waarde, het potentieel en de levensvatbaarheid op lange termijn van tientallen meme coins die momenteel op de markt zijn, zijn dit de drie beste meme coins voor oktober 2023:

 

  1. Shiba Memu
  2. Floki Inu
  3. Shiba Inu

 

1. Shiba Memu: een door AI gestuurde revolutie in de meme coins

 

Shiba Memu is de naam op ieders lippen terwijl het een gloednieuw tijdperk van meme coins inluidt. In tegenstelling tot veel concurrenten van meme coins, vertrouwt Shiba Memu niet op mensen om viraliteit op te bouwen. In plaats daarvan creëert Shiba Memu, met behulp van de allernieuwste AI technologieën, autonome marketingstrategieën op basis van het beleggerssentiment jegens het platform. Deze worden opgespoord door de uitzonderlijke mogelijkheden van natuurlijke taalverwerking (NLP) en sentimentanalyse van het platform.

 

Shiba Memu gebruikt deze gegevens om persberichten en posts op sociale media te maken, terwijl het communiceert met online gebruikers op internet om vragen te beantwoorden, potentiële investeerders over zichzelf te informeren en de betrokkenheid van de community te vergroten. Omdat machinaal leren deze slimme hond elke dag intelligenter laat worden door enorme hoeveelheden gegevens te analyseren, kan Shiba Memu zijn boodschap daarop afstemmen.

 

Shiba Memu steekt met kop en schouders boven andere meme coins uit, wat de opname ervan in de top van de lijst van beste meme coins in oktober 2023 rechtvaardigt, nog voordat deze op de prestigieuze BitMart crypto exchange wordt gelanceerd.

 

Na de recente lancering met een tokenprijs van $0,011125, heeft het native SHMU token enorme belangstelling gegenereerd tijdens de eerste 60 dagen van de presale, deels vanwege de overtuigende waardepropositie en deels vanwege de dagelijkse prijsstijgingen waardoor investeerders van de eerste dag van de presale al rendementen van meer dan 120% hebben gegenereerd.

 

Op veler verzoek heeft Shiba Memu een verlenging van de presale met nog eens 60 dagen aangekondigd, zodat meer investeerders kunnen profiteren van de vaste dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225 en bestaande investeerders hun geld potentieel kunnen verdubbelen. Met een ongeëvenaarde utility, revolutionair potentieel en verleidelijke prikkels voor degenen die investeren in de presale is SHMU de beste investeringsmogelijkheid voor meme coins voor oktober.

 

>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

 

2. Floki Inu: meerlaagse meme coin met echte utility

Floki Inu is nog een door Shiba Inu geïnspireerde meme coin die de markt overspoelt. Geïnspireerd door de hond van Elon Musk, Floki, begon Floki Inu als een eenvoudig meme token dat fans en verzamelaars nog een donzige Shiba Inu meme bood. Sinds de release heeft Floki Inu zich ontwikkeld tot een groot, ingewikkeld Web3 ecosysteem en een zeer toegewijde supportersbasis opgebouwd, de ‘Floki Vikings’.

 

Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat Floki Inu een play-to-earn NFT-metaverse, een virtuele digitale marktplaats en een educatief platform heeft gelanceerd in de vorm van zijn metaverse universiteit. Hier kunnen gebruikers het bewustzijn van het potentieel van het Floki Inu ecosysteem vergroten en tegelijkertijd leren over het uitgebreide universum van crypto.

 

Andere ontwikkelingen zijn onder meer de onlangs gelanceerde FlokiFi Locker, een DeFi oplossing waarmee gebruikers hun crypto tokens en NFT’s veilig kunnen opslaan. FlokiFi Locker is ontworpen om het vertrouwen in de DeFi-sector te bevorderen en heeft al lovende kritieken gekregen in de hele sector en heeft al partnerschappen opgebouwd met onder meer ApeSwap, Chainlink en Radioshack.

 

Met de loyale en toegewijde Floki Vikings fanbase die de deugden van Floki Inu online pusht en het ontwikkelingsteam dat zich inzet voor het bouwen van een breed, meerlaags Web3 ecosysteem, is Floki Inu ongetwijfeld een van de beste meme coininvesteringen voor oktober.

 

3. Shiba Inu: daagt de suprematie van Dogecoin uit

Shiba Inu, niet te verwarren met Shiba Memu of Floki Inu, is een meme coin die de afgelopen jaren is ontwikkeld. Het is de belangrijkste uitdager geworden van de suprematie van Dogecoin, verreweg de grootste meme coin op basis van marktkapitalisatie. Door de recente lancering van de layer-2 blockchain oplossing Shibarium is SHIB opnieuw in de schijnwerpers komen te staan.

 

Shibarium werkt op het Polygon netwerk en wil schaalbaarheid aan netwerken toevoegen. Sinds de livegang in augustus is het al een hit gebleken bij ontwikkelaars, met vóór begin september meer dan 100.000 wallet adressen.

 

Deze layer voor utility zou ervoor kunnen zorgen dat Shiba Inu Dogecoin inhaalt, dat nog steeds vertrouwt op de charmes van zijn harige meme en de steun van beroemdheden van Elon Musk vanwege de voortdurende viraliteit. Shiba Inu blijft ondertussen het eigen ecosysteem diversifiëren met een mobiel spel, gedecentraliseerde crypto exchange en tokens van broers en zussen, allemaal onderdeel van zijn crypto sfeer.

 

Met een gepassioneerde en toegewijde community, het SHIB leger, dat het native SHIB token blijft steunen, blijft Shiba Inu een van de meest evolutionaire coins in de sector, die zijn plaats op de lijst van beste meme coins om te kopen in oktober volledig verdient.

 

Mis de beste meme coin aankopen van oktober niet

Met de release van steeds meer aansprekende projecten en gevestigde namen die de noodzaak van diversificatie erkennen, is de meme coin ongetwijfeld een blijvertje. Terwijl honderden meme coins de markt overspoelen, vallen deze drie projecten echt op.

 

Als je op zoek bent naar de beste meme coins die je in oktober kunt kopen, zoek dan niet verder dan:

 

  1. Shiba Memu
  2. Floki Inu
  3. Shiba Inu

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: