DEGIRO broker, online beleggen en aandelen kopen voor elke belegger

Wie wil geld beleggen in onder andere aandelen, obligaties, opties of indexbeleggen kan terecht bij broker DEGIRO. Online beleggen kan prima bij DEGIRO en deze broker is geschikt voor beleggen voor beginners tot de ervaren belegger. Aandelen kopen met realtime aandelenkoersen is natuurlijk ook inbegrepen.

< direct naar de website van DEGIRO >

Waarom beleggen bij DEGIRO?

Het platform is geschikt voor ervaren beleggers en beleggen voor beginners. Aanbod van nieuws, analyses en adviezen is misschien wat beperkt maar dit ziet u terug in de zeer lage tarieven. U kunt 60 tot 100 procent besparen ten opzichte van andere brokers. Zo is er een kernselectie van ETF’s/trackers en ook voor turbo’s waarin u gratis kunt beleggen. Uw effecten worden bewaard in een apart bewaarbedrijf, hierdoor zijn de beleggingen van de belegger beschermd bij een faillissement.

DEGIRO LYNX Binck Bolero
Aandelen ING à €1.000 €2,30 €6,00 €8,00 €7,50
Aandelen Inbev €10.000 €5,00 €6,00 €16,00 €15,00
Turbo à €1.000 €2,30 €5,40 €8,00 €7,50
1 calloptie AEX €0,95 €0,99 €2,75 €3,00
Beleg met ongekend lage tarieven, klik hier voor meer informatie

DEGIRO in het kort

DEGIRO is een online broker welke in 2008 werd opgericht en oorspronkelijk was gericht op de professionele markt. Sinds het einde van 2013 is de broker ook actief op de particuliere markt. Dit is niet onopgemerkt gebleven want zij zijn al snel uitgegroeid tot één van de grootste brokers in de Benelux. De populariteit is vooral te danken aan het feit dat zij lage transactiekosten hebben en tot de goedkoopste brokers behoren.

Mogelijkheden

Beleggers kunnen voor verschillende zaken terecht bij DEGIRO. Naast een beleggingsrekening kan er ook een pensioenrekening worden geopend, dit laatste is vooralsnog alleen voor Nederlandse klanten. Zoals beschreven is het aanbod van beleggingsproducten groot en kunt u tot honderden euro’s per jaar besparen op transactiekosten. Bent u al overtuigd en wilt u een rekening openen of informatie aanvragen, dan kan dat via onderstaande links.

Binnen 10 minuten bij DEGIRO beleggen

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Wilt u zich misschien verder oriënteren naar anders brokers dan kan dat in ons brokeroverzicht. Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.