BUX Zero, broker voor commissievrij beleggen in aandelen en ETF’s

BUX Zero is ideaal voor beleggers die commissievrij of met zeer lage kosten willen beleggen in aandelen en ETF’s. BUX heeft ruim 350.000 gebruikers in Europa en is hiermee de grootste mobiele broker in Europa.

Brokers BelgieStart met commissievrij beleggen

Brokers Nederland Start met commissievrij beleggen

 

Orders zonder transactiekosten

BUX Zero heeft de Zero Order in het leven geroepen zodat iedereen zonder transactiekosten kan beleggen. Dit type order kent geen transactiekosten voor alle Europese aandelen en ETF’s. Dit type order wordt aan het eind van de beursdag uitgevoerd tussen 16:00 en 17:00. Wanneer u na 16:00 een order plaatst dan wordt de order de volgende dag uitgevoerd. Amerikaanse aandelen hebben dit type order niet omdat hier de markt- en limietorders al kosteloos zijn!

Limietorders

Bij een limietorder voert uzelf een prijs in waarvoor u het aandeel of de ETF wilt kopen. In het geval van een kooporder geeft u uw maximum prijs in en bij een verkooporder een minimum prijs. Deze orders worden uitgevoerd met een commissie van slechts 1 euro! Voor de Amerikaanse aandelen worden geen transactiekosten in rekening gebracht!

Marktorders

De marktorder noemt men ook wel bestensorder. Dit is een order die uitgevoerd zal worden voor de best mogelijke prijs van dat moment. Ook hiervoor zijn de transactiekosten 1 euro per order voor zowel de Europese aandelen en ETF’s. Ook voor dit soort orders is er geen commissie bij Amerikaanse aandelen.

Forex toeslag

Als u Amerikaanse aandelen koopt of verkoopt, of wanneer u dividend ontvangt, dan zal BUX de bedragen omrekenen van euro naar dollar of omgekeerd. Hiervoor rekent BUX een toeslag van 0,25% op de euro/dollar spot koers.

BUX Zero kosten

Hieronder ziet u een overzicht van de tarieven voor de verschillende soorten orders, producten en beurzen.

 EU AandelenUS AandelenETF’s
Zero Orders€ 0€ 0
Marktorders€ 1€ 0€ 1
Limietorders€ 1€ 0€ 1
Storten & Opnemen€ 0€ 0€ 0
Bewaarloon€ 0€ 0€ 0
Real-time koersen€ 0€ 0€ 0
FX Toeslag0,25%

In een paar stappen beginnen met commissievrij beleggen

U kunt nu ook snel en eenvoudig beginnen met beleggen. Via onderstaande link kunt u direct de app openen in de Play Store of App Store (deze keuze gaat automatisch). Activeer uw account, stort een bedrag en begin vandaag nog met beleggen zonder of met zeer lage commissies!

Brokers BelgieStart met commissievrij beleggen

Brokers Nederland Start met commissievrij beleggen

Vergelijk met andere brokers

DEEL MET VRIENDEN