Brokers vergelijken

Brokers vergelijken: voor succesvol beleggen

Vergelijk zelf eenvoudig brokers en kies de broker die het beste bij u past.
Tip: bij de meeste aanbieders kunt u een gratis account aanmaken of een gratis informatiepakket aanvragen. Doe dit gerust en geheel vrijblijvend, zodat u een goede keuze kunt maken.

Maak uw keuze: Brokers België of Brokers Nederland

Brokers BelgieBrokers België

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
DEGIRO beleggingsfondsenDEGIRO is een snel groeiende broker en biedt zeer lage tarieven. Er zijn veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu zeer lage tarieven >
Nu zeer lage tarieven >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Lynx beleggen

LYNX biedt u direct online toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 verschillende landen. Beleg met één simpele muisklik in aandelen, opties of futures. Zeer lage tarieven.Vraag het Gratis informatiepakket aan! Gratis informatiepakket!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Medirect beleggen

MeDirect Bank is een onafhankelijke fondsenbank. Het is mogelijk om te beleggen in 500 Fondsen en kant-en-klare Modelportefeuilles. Er zijn geen in- of uitstapkosten, of transactiekosten.Open een gratis beleggersrekening en ontvang tot € 500,- Welkomstpremie! Open gratis rekening en ontvang tot € 500,- welkomstpremie
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Brokers NederlandBrokers Nederland

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
DEGIRO beleggenDEGIRO is een snel groeiende broker en biedt zeer lage tarieven. Er zijn veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven
Profiteer van ongekend lage tarieven!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Broker Binck

Binck is al jarenlang één van de meest populaire brokers van Nederland. Voor zowel de startende als de ervaren beleggers is het eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed! Gratis € 200,- transactietegoed + boek "Beleggen in 2017"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Broker Binck Fundcoach

Met Binck Fundcoach kunt u zelf bouwen aan uw vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's. U krijgt alle hulp en ondersteuning bij het vinden van de juiste beleggingsfondsen.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Geen servicefee eerst 3 maanden
Lees meer, klik hier!

of direct starten

 

Goed om te weten
Beursig.com is een informatieve website over beleggen en is geen financiële vergelijkingswebsite. We bieden enkel een overzicht van brokers waar u op de website van de aanbieder zelf een vergelijking kan maken. Daarnaast geven we op Beursig.com geen financieel advies in enige vorm.

Bent u werkzaam bij een broker of aanbieder van een beleggingsproduct en wilt u in het Beursig overzicht? Neem vrijblijvend contact op met iPublishing om de mogelijkheden te bespreken >