BitYard is een relatief nieuwe cryptocurrency, derivaten, en copy trading exchange uit Singapore. Gericht op gebruikers die ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak zoeken, is het een uiterst gebruiksvriendelijk platform dat de handel in de top 400 + cryptocurrencies ondersteunt, margehandel in crypto, indices en grondstoffen met maximaal 100x leverage. Ook crypto-to-crypto conversies, copy trading fiat stortingen en opnames, biedt lage tarieven, en geweldige promoties voor zowel particuliere als professionele handelaren.

Wie is BitYard?

BitYard werd opgericht in het jaar 2019 in Singapore. Verschillende BitYard beoordelingen suggereren dat BitYard de reputatie heeft een vooraanstaande, leidende crypto contracten uitwisseling te zijn. Het bedrijfsfilosofie is een “complexe contracten via eenvoudige handel” aanbieden.

 

Het streeft ernaar de complexe handelservaring voor zijn gebruikers te vereenvoudigen door verschillende handels tools aan te bieden.

Het BitYard-merkconcept is “BitYard = Simple”, en hun concept “BitYard is de beste voor beginners” is voor hun klanten.

 

Verder biedt deze beurs een makkelijk te gebruiken interface, en de belegger heeft geen problemen of barrières om dit platform te betreden, en ook biedt het een concurrerende handelsprijs voor haar klanten.

Is BitYard veilig genoeg?

 

Dit is een van de belangrijkste vragen die elke belegger moet stellen. De veiligheid van jouw fondsen en de zekerheid die de beurs biedt, is van het allergrootste belang.

 

Dus, hoe doet BitYard het?

 

Er zijn een aantal dingen die we graag individueel bekijken wanneer we dit beoordelen. Deze omvatten de veiligheid van de beurs, licenties, risicobeheer en veiligheid voor de gebruiker.

 

Het eerste dat we zien is dat BitYard licenties heeft van 4 verschillende land regulatoren. Deze omvatten het graag van de Verenigde Staten, Estland, Singapore en Australië.

 

BitYard Financiële Licenties. 

 

Je kunt de volledige licenties terug vinden op hun website. Deze regelingen zijn belangrijk omdat ze aantonen dat BitYard de autoriteit heeft om in deze regio’s als een geldservice bedrijf te opereren. Je kunt er zo dus zeker van zijn dat ze er niet met jouw geld vandoor zullen gaan.

 

Veiligheid van de uitwisseling 

 

Gezien het feit dat je cryptocurrency naar de exchange stuurt, zul je er zeker van willen zijn dat ze je crypto beschermen. Dit is waarom Bityard meerdere wallets gebruikt die offline worden opgeslagen in zogenaamde “cold storage”.

 

“Cold opslag” is misschien wel de beste manier om de fondsen te beschermen tegen een hacker, omdat het niet toegankelijk is vanaf het internet. BitYard bewaart de meerderheid van de fondsen in koude opslag met slechts een kleiner deel in “hot wallets” die worden gebruikt om opnames te betalen / stortingen te doen.

 

Als het op marktrisico aankomt, is Bityard niet zoals andere leveraged beurzen in die zin dat ze geen verzekeringsfonds hebben. In plaats daarvan hebben ze real time risico-auditing en risicomanagement tools die marktposities en blootstelling monitoren.

 

Zoals je gemerkt zult hebben, heeft BitYard volledige SSL encryptie wat betekent dat wanneer je documenten verstuurt of met hen communiceert – het een veilige communicatie is.

 

Veiligheid voor de gebruiker

 

Het is goed om te zien dat BitYard tools heeft voorzien om jouw account te beschermen tegen hackers.

 

De eerste hiervan is een two factor authenticatie. Als je via de telefoon inlogt, ontvangt je een sms ter verificatie van de aanmelding. Dit betekent dat zelfs als de hacker jouw wachtwoord heeft, hij niet kan inloggen.

 

Een ander niveau van beveiliging is het instellen van een pin om geldopnames te kunnen accepteren. Dit is een extra beschermingslaag en kan ongeoorloofde opnames van je rekening voorkomen. Houd er wel rekening mee dat de pin anders moet zijn dan het wachtwoord.

 

Partners

 

Het platform is samenwerkingen aangegaan met grote bedrijven zoals CoinMarketCap, TradingView, Blockchair, Chainlink, CoinCodex, Travala.com, en nog veel meer. Dit laat de betrouwbaarheid van het platform des al te meer zien.

BitYard Highlights – Het one-stop handels platform

Natuurlijk is BitYard een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met de handel in cryptocurrencies. Met veel keus uit verschillende activa die verhandeld worden op het platform zoals Avax, BTC, ETH en Doge kan elke crypto belegger goed terecht.

 

Spotmarkt en Inverse Perpetual

 

Om nieuwe gebruikers gemakkelijk te laten navigeren en een goede gebruikerservaring te geven, heeft de interface van BitYard goede functionaliteiten en functies zoals een ondersteunende grafiek sectie. Naast cryptocurrencies biedt BitYard een platform waar gebruikers items kunnen verhandelen zoals goud, forex, zilver, ruwe olie, en enkele andere populaire grondstoffen.

 

En in overeenstemming met de zakelijke ideologieën van het beschikbaar maken van kansen voor elk type belegger, kunnen de kosten die in rekening worden gebracht op transacties zo laag zijn als 0,05%. Dit zodat alle geïnteresseerde gebruikers kunnen beginnen met handelen vanaf 5 USDT.

Copytrading

 

Een andere fantastische optie van BitYard is de voorziening van copy trading die nieuwe gebruikers toestaat om bestaande beleggers te volgen. Door hun beleggingen te volgen kunnen deze leren hoe beleggingen worden gedaan voordat ze hun fondsen inzetten op het platform.

 

Lite trading CFD’s

 

Lite Trading CFD’s zijn handelsinstrumenten die een handelaar in staat stellen te speculeren op de marktbewegingen van een aandeel. Dit kan een tastbaar product zijn (bijvoorbeeld tarwe, maïs, petroleum) of een monetaire actief (bijvoorbeeld aandelen, obligaties, bitcoins), tegen een vaste potentiële tijd en kost.

 

Deposito’s met FIAT (Banxa)

 

Sinds kort werkt BitYard samen met Banxa, ’s werelds grootste provider van betalingssystemen (PSP) voor de virtuele valutamarkt. Dit om gebruikers wereldwijd meer opties te geven om fiat betalingen te kiezen. Denk hierbij aan de grootste en populairste valuta’s, waaronder USD, EUR, CAD en AUD.

 

BitYard kosten 

 

BitYard heeft geen slippage kosten en rekent rond de 0.05%. De openings- en sluiting kosten kunnen worden berekend als margin hefboom 0,05%. Deze kosten worden vooraf afgetrokken bij het openen van een positie, en er worden geen kosten afgetrokken bij het sluiten. 

 

Als je een positie minder dan 12 uur aanhoudt, worden er geen overnight kosten in mindering gebracht. Aan de andere kant, als je een positie langer dan 12 uur hebt aangehouden en na 22:55 hebt gesloten, wordt je via deze formule in rekening gebracht:

 

Marge * Hefboom * 0,045% * Dagen

Verder biedt BitYard een lage trading entry van ongeveer 5 USDT.

 

Roadmap BitYard

 

BitYard streeft ernaar de beste cryptocurrency exchange te zijn die een overvloed aan functies, financiële activa en gebruikers van over de hele wereld ondersteunt. De roadmap bevat aanwijzingen van een grid trading systeem samen met verschillende andere nieuwe ontwikkelingen die gaande zijn.

Bityard Affiliate Programma

 

Zoals vele platforms, krijgt je zodra je jezelf aanmeld, een affiliate code.

 

Het programma is verdeeld in twee levels:

 

– Eenvoudige affiliatie waarmee we meerdere mensen aanraden dit platform te gebruiken: met dit type ontvang je 40% van de handelscommissies van de persoon die zich heeft aangemeld.

– De andere mogelijkheid is die van multilevel, die de mogelijkheid biedt om indirect commissies te verdienen.

 

Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken, is het noodzakelijk om een uitstekende affiliate geschiedenis te kunnen laten zien.

 

Conclusie

 

Al met al is het duidelijk dat BitYard een serieuze mededinger is onder verschillende nieuwe handelsplatformen die zijn gelanceerd. Het is slechts een kwestie van tijd voor BitYard om langzaam toe te treden tot de lijst van wereldwijde entiteiten zoals Binance, Huobi, en Coinbase.