Binance Review

binance logo

De markt voor het wisselen van digitale valuta is op het moment ruimschoots gevuld met een scala aan keuzes.  Daarom kan het kiezen van het juiste handelsplatform een behoorlijke klus zijn voor zowel beginnende als ervaren gebruikers van cryptocurrency.

 

Binance is zo’n cryptocurrency platform voor het verhandelen van verschillende cryptocurrencies. Het werd opgericht in 2017 en was in eerste instantie gevestigd op de Kaaimaneilanden. Vanwege de regelgevende hindernissen die gepaard gaan met crypto currencies in China en Japan, opereert Binance nu vanuit het Europese eiland Malta.

 

Binance is momenteel de grootste en meest toonaangevende crypto-beurs ter wereld met betrekking tot handelsvolume en liquiditeit.

binance homepage

Binance uitleg

Binance is een groot ecosysteem dat uit vele segmenten bestaat. De Binance-uitwisseling is qua volume de grootste crypto-uitwisseling en behoort tot de meest erkende wereldwijd. Trust Wallet is de officiële portemonnee van Binance waar gebruikers hun digitale activa op een veilige en gedecentraliseerde manier kunnen verzenden, ontvangen en opslaan. Andere segmenten van het ecosysteem zijn Binance Chain, Binance Academy, Launchpad, Binance Labs, Binance Research en Binance Charity.

 

Binance ondersteunt de meest populaire cryptocurrencies en gebruikers kunnen deze eenvoudig verhandelen. Het platform is super gebruiksvriendelijk, ook voor beginners en biedt een enorme sortering aan crypto-paren, innovatieve producten, functies, concurrerende tarieven en responsieve klantenondersteuning.  Het platform biedt ook ondersteunende diensten voor gebruikers om rente te verdienen of transacties uit te voeren met behulp van cryptocurrencies.

 

De Binance exchange is eenvoudig genoeg voor nieuwkomers om te gebruiken en biedt voldoende munten en functies om ook ervaren handelaren tevreden te houden, en is hierdoor dus geschikt dus  crypto-handelaren van vrijwel elk ervaringsniveau. Het handelen op het Binance platform brengt je vanzelf van beginner tot expert via de basis- en geavanceerde instellingen. Degenen die Binance voor het eerst bezoeken, zullen snel merken dat het platform twee opties biedt voor digitale valutahandel: basis en geavanceerd.

 

Iedereen met een achtergrond in digitale valuta en met een beetje kennis van hoe uitwisselingen werken, zou het platform en de verschillende services ervan moeten kunnen gebruiken. Het belangrijkste verschil tussen de basis- en de geavanceerde versie is dat de geavanceerde versie een meer diepgaande technische analyse van de waarde van digitale valuta in de loop van de tijd biedt.  Op dit moment biedt het dashboard voor de basisversie verschillende grafieken en grafieken voor de paren die u verhandelt, orderboeken en handelsgeschiedenis.

 

Binance inloggen

  • Om gebruik te kunnen maken van de exchange, moeten gebruikers eerst een account aanmaken en een Binance login creëren. Het proces hierachter is vrij eenvoudig en ongecompliceerd en je hoeft jouw account niet te verifiëren voor niveau 1, wat een dagelijkse opnamelimiet van 2BTC inhoud.
  • Voor niveau 2, dat tot 100 BTC per dag toestaat, moet je wel een identiteitsbewijs met foto uploaden en wachten tot je wordt goedgekeurd voordat je kunt inloggen. Er zijn nog hogere limieten, maar om dat te regelen moet je rechtstreeks contact met hen opnemen.
  • De tijd voor verificatie kan variëren, afhankelijk van hoe druk het support team van de site is, dus zorg ervoor dat je vooruit plant mbt Binance geld opnemen en zorg ervoor dat deze stap is voltooid voordat je grote bedragen stort en verhandelt op de beurs.

binance phone

Hoe werkt Binance?

Zodra je account actief is kun je je Binance-account financieren. Hoewel je kunt kiezen uit een groot aantal digitale valuta, is het raadzaam om in eerste instantie bij BTC of ETH te blijven.

 

Om geld op jouw account te storten, ga je naar de link “Fondsen” > “Stortingen / Opnames” bovenaan de site en zoek je de valuta die je wilt verzenden en klik je vervolgens ernaast op “Storten” waarna je het portefeuille-adres krijgt.

 

Je kunt dan geld naar dit adres sturen om te beginnen met handelen op het platform.  Afhankelijk van de valuta die je stort, zal het even duren tot het verschijnt omdat dit afhankelijk is van de blockchain van die valuta. Sommige valuta’s zoals Ethereum zijn sneller dan Bitcoin, wat even kan duren.

Zoals eerder vermeld, ondersteunt Binance ook tal van tokens, als onderdeel van ICO-lijsten. Met dit in gedachten kunnen handelaren het platform gebruiken om deze tokens ook met winst te verhandelen.

 

bnb coin

Binance voegt momenteel erg snel nieuwe munten en tokens toe, wat meestal betekent dat je ze goedkoop kunt kopen, wat later meer winst oplevert. Handelaren kunnen het platform gebruiken voor onder andere Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple en meer.

 

 

Als je het Binance Smart-Chain-netwerk wilt gebruiken en ermee wilt communiceren, is het essentieel om wat BNB in ​​je portemonnee te hebben. Je kunt Binance kosten betalen met BNB bijvoorbeeld bij het doen van overboekingen.

 

Is de Binance wallet veilig?

Ja en nee. Binance is absoluut een van die beurzen die hun beveiliging zeer serieus nemen, en daarom is Binance een goed platform om te gebruiken voor het verhandelen van cryptocurrencies. Dat gezegd hebbende, hoe veilig het platform ook is, ze zijn altijd een populair doelwit voor hackers. Zo mag Binance momenteel niet actief zijn in het Verenigd Koninkrijk.

 

De Britse Financial Conduct Authority (FCA) heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat beleggers in crypto hun geld zouden kunnen verliezen omdat er geen 100% beveiliging gegarandeerd kan worden. Verder is Binance één van de weinige handels platformen die geen nep volume nabootsen of zich bezighouden met andere licht dubieuze zaken.

 

Het bedrijf streeft voortdurend naar transparantie in haar activiteiten en heeft in de loop van de tijd heeft bewezen betrouwbaar en verantwoordelijk te zijn voor zijn klanten en heeft de normen en voorschriften nageleefd.

 

Ontworpen in een architectuur met meerdere lagen en meerdere clusters met een hoge verwerkingscapaciteit biedt het de mogelijkheid om bijna 1,4 miljoen bestellingen per seconde te verwerken. Wanneer gebruikers voor de eerste keer inloggen, verschijnt er ook een pop-up waarin ze worden gevraagd om de 2FA (tweefactor authenticatie) in te schakelen die helpt bij het verhogen van de accountbeveiliging.

 

Binance geld opnemen

Binance is een crypto-naar-crypto handelsplatform dat handel tussen digitale valuta’s aanbiedt. Winsten worden onttrokken aan de beurs in cryptocurrency die kan worden overgedragen naar een hardware wallet. Om crypto op te nemen, kunnen gebruikers de munt uit hun portemonnee selecteren en op de knop ‘opnemen’ klikken. Zodra de adresgegevens zijn ingevoerd en de transactie is bevestigd, worden de digitale fondsen verzonden. De snelheid van crypto opnames hangt af van het munt- en netwerkgebruik op het moment van het verzoek. Opname kosten variëren meestal voor elke digitale valuta. Er wordt bijvoorbeeld 0,0005 in rekening gebracht voor Bitcoin-opnames en 0,005 wordt in rekening gebracht voor ETH-opnames.

 

Binance uitbetalen naar bank of naar Coinbasecoinbase logo

Binance staat toe dat cryptocurrency-activa op de exchange worden overgezet naar een ander wallet-adres, wat een hardware wallet of een andere exchange zoals Coinbase kan zijn. Het geld kan worden omgezet in traditioneel contant geld of in een portemonnee worden bewaard. Binance staat momenteel niet toe dat fiat wordt ingetrokken van Binance naar Coinbase of een andere uitwisseling. Gebruikers moeten geld overmaken naar een bankrekening die vervolgens op Coinbase kan worden gestort.

 

Binance fees en limieten

Binance gebruikt een op niveaus gebaseerde vergoedingsstructuur die is gebaseerd op het handelsvolume. De huidige handelsvergoeding voor nieuwe accounts is 0,1% voor elke transactie (bijv. kopen/verkopen) met behulp van een maker- en nemersysteem. Gebruikers kunnen echter een verdere korting op de kosten krijgen door de volgende activiteiten op de beurs uit te voeren:

 

  • Verhoog het handelsvolume van 30 dagen (tot 20% korting op de kosten)
  • Bewaar Binance Coins (BNB) op het platform (25% korting op de kosten)
  • Ontvang smeergeld via het Binance-verwijzingsprogramma (20% korting op de kosten)

 

Een persoon met een maandelijks handelsvolume van meer dan 50 BTC ontvangt bijvoorbeeld 0,01% korting bij het plaatsen van limietorders of het toevoegen van liquiditeit aan het orderboek van Binance. Degenen die ervoor kiezen om via het Binance-token te betalen, kunnen 50% korting krijgen op de handelskosten, wat absoluut geweldig nieuws is. Dit zijn zeker enkele van de laagste tarieven die op dit moment beschikbaar zijn.

 

Binance iDEAL

Binance is een populair handelsplatform vanwege de wereldwijde beschikbaarheid, ondersteuning voor meerdere fiat-valuta’s en een breed scala aan manieren om geld over te schrijven naar een rekening en de verscheidenheid aan betalingsmethoden. Binance biedt individuen over de gehele wereld (in meer dan 180 landen) verschillende betalingsmethoden aan om fiat te storten en digitale valuta te kopen.

 

Deze functie wordt geleverd via een samenwerking met Simplex, een leider voor crypto-aankopen en ondersteunt stortingen van euro’s met iDEAL, bankoverschrijvingen, creditcards/betaalkaarten, SEPA, iDeal, bankoverschrijvingen en contante stortingen. De ondersteunde valuta’s die direct kunnen worden verkregen en op een Binance-account kunnen worden gestort, zijn BTC, ETH, BNB, XRP, BUSD en USDT.

 

Features van de Binance exchange

Binance ondersteunt meer dan 150 digitale munten op de beurs die kunnen worden gekocht, verhandeld en verkocht.

 

Er is een breed scala aan paren die kunnen worden verhandeld tegen Bitcoin, altcoins, fiatgeld of stablecoins, zoals Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) en True USD.

 

Gebruikers zullen geen moeite hebben om handelsmogelijkheden te vinden en over het algemeen blijft Binance up-to-date door alle belangrijke ontwikkelingen en upgrades in de branche te dekken, en heeft het zichzelf gevestigd als de meest gebruikte toegangspoort tot markten voor digitale cryptocurrencies.

 

Binance heeft ook een gedecentraliseerde type exchange (DEX) die een andere operationele logica volgt dan de gecentraliseerde tegenhangers. Met DEX heeft men directe controle over zijn geld en handel je rechtstreeks vanuit je portemonnee en voer je je transacties rechtstreeks uit op de blockchain. Als zodanig worden ze als veiliger, veel minder kwetsbaar en vatbaar voor manipulatie maar zijn ze niet zo consistent in termen van transactie kosten en uitvoeringssnelheid (vanwege de onderliggende architectuur waarop ze draaien).

 

De Binance Exchange biedt ook cryptocurrency staking services die draaien op een proof-of-stake-consensus (zoals Algorand, Tezos, Cardano, Polkadot en Ethereum 2.0). Door een specifieke cryptocurrency uit te zetten, kun je zonder gedoe een passief inkomen verdienen

 

Al met al is Binance een van de meest gebruikte crypto-uitwisselingen ter wereld, die met de minste wrijving opereert en verreweg één van de meest voorspelbare betrouwbare handelsplatforms voor crypto-valuta is.

 

Het stopt nooit met het ontwikkelen en uitbreiden van zijn dienstverlening, wat bijdraagt ​​aan het arsenaal aan technische mogelijkheden en configuraties van soorten markt blootstelling die beschikbaar zijn, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sector.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: