>>> Uw advertentie hier? <<<

Beursupdate: Brusselse beurs lager geopend

(ABM FN) De Brusselse beurs is donderdag conform verwachting licht lager geopend. Kort na opening van de beurzen koerste de Bel20 index 0,3 procent lager op 3.492,15 punten.

Onder de steraandelen spoot Argen-X 7,1 procent omhoog naar 114,70 euro. Kepler Cheuvreux is volgens handelaar Bert van der Pol van Mijn-Effecten gestart met het volgen van Argen-X met een koopadvies en een koersdoel van 140,00 euro. Het gemiddelde koersdoel van alle analisten voor Argen-X is volgens Van der Pol 139,36 euro.

Proximus maakte een pas op de plaats.

Aperam en ING Groep gaven het meest aan beurswaarde prijs met verliezen tot een procent.

In de BelMid won Mithra Pharmaceuticals 0,7 procent, net als Agfa-Gevaert.

Sipef verloor 1,6 procent op 45,00 euro, nadat KBC Securities het koersdoel verlaagde van 60,00 naar 57,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Onder de kleinere aandelen schoot Bone Therapeutics 15,7 procent omhoog. Het bedrijf heeft de primaire doelen bereikt in een klinische studie naar de werking van zijn celtherapieproduct ALLOB. Behandeling met het product ALLOB leverde significante klinische en radiologische verbetering op, volgens de fase IIa-studie. Ook werd de behandeling goed verdragen door patiënten, zoals ook eerder al was gebleken.

MDxHealth verloor 2,8 procent.

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.