Beursblik: Kepler Cheuvreux zet Houden advies op Intervest

(ABM FN) Kepler Cheuvreux is gestart met het volgen van Intervest Offices & Warehouses en zette een Houden advies met een koersdoel van 22,00 euro op het aandeel.

De onderneming in logistiek vastgoed werd volgens de analisten “meer dan tien jaar gehinderd door de beperkte financiële slagkracht van de controlerende aandeelhouder, maar dit is eindelijk afgelopen”.

De focus op logistiek vastgoed heeft volgens Kepler Cheuvreux een positieve impact op de kasstroom. De bezettingsgraad is hoger en de contracten hebben een langere looptijd.

De recente kapitaalinjectie van 100 miljoen euro bevestigt volgens de analisten de ambities van Intervest en de herontwikkeling van het Ford-site in Genk kan het koersdoel aanjagen, aldus Kepler.

De uitdagende omstandigheden in de markt voor kantoren blijft, waarschuwden de analisten.

De koers van Intervest Offices & Warehouses daalde vrijdag 0,2 procent naar 20,80 euro.

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
Goed(-koop) beleggen? (klik voor info)


Direct het laatste beursnieuws: