Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel AB InBev

(ABM FN) Berenberg heeft het koersdoel voor AB InBev verhoogd van 90,00 naar 103,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Volgens de analisten is AB InBev nog steeds benadeeld door een hefboomeffect. Toch geloven ze dat de recente acties, zoals de verlaging van het dividend en de aanstaande beursgang in Azië de zaken geleidelijk veranderen.

Berenberg meent dat de beursgang in Azië een positieve impact zal hebben op de schuldafbouw van AB InBev. Verder benadrukt de bank dat de beëindiging van een exclusief contract tussen Heineken en Oxxo in Mexico waarschijnlijk ook positief zal zijn voor AB InBev.

Voor de analisten geeft de dominante positie van AB InBev op groeimarkten in Zuid-Amerika en Afrika een aantrekkelijke langetermijnpositie die nog niet ingeprijsd is.

Het aandeel AB InBev eindigde dinsdag op 75,97 euro.

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Goed(-koop) beleggen? (klik voor info)


Direct het laatste beursnieuws: