Beursblik: Barclays start volgen Argen-X

(ABM FN) Barclays is gestart met het volgen van Argen-X met een Gelijkgewogen advies en een koersdoel van 120 euro. Dit bleek maandag uit een analistenrapport van de Britse bank.

Volgens Barclays is het middel efgartigimod, dat Argen-X ontwikkelt tegen auto-immuunziekten, het beste in zijn soort qua werkzaamheid en veiligheid. De analisten rekenen erop dat Argen-X de eerste Fase 3 onderzoeksresultaten in de tweede helft van 2020 bekendmaakt met vermoedelijk een positieve response en zonder de hoofdpijnklachten die bij soortgelijke middelen zijn opgetreden.

Gezien de huidige marktkapitalisatie van 4,2 miljard euro en het gebrek aan katalysatoren tot de Fase 3 resultaten verschijnen, is Argen-X momenteel eerlijk gewaardeerd en zal het aandeel in de komende 12 maanden vermoedelijk ook niet veel verder stijgen, aldus Barclays.

Argen-X noteerde maandag 1,1 procent lager op 111,70 euro.

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
Lees verder na de tabel

Beleggen met zéér aantrekkelijke tarieven
(klik op broker en vraag vrijblijvend informatie aan)
MeXeMDEGIROLYNX
Inbev à €6.000€3,60€4,28€6,00
Extra’s o.a.3 maanden
gratis coaching
Geen kosten bij ETF
en turbo kernselectie
Gratis tips en geen
wisselkoersmarge
bekijk hier meer brokers

Direct het laatste beursnieuws: