Advicenne noteert vanaf vandaag in Brussel

(ABM FN) De aandelen Advicenne zullen vanaf woensdag ook op de Brusselse beurs worden verhandeld. Dit meldde het Franse bedrijf woensdag voorbeurs in een persbericht.

De primaire beursnotering van de aandelen blijft wel de beurs van Parijs. Advicenne profiteert nu van een cross-listing op de twee grootste Euronext-markten voor bedrijven in de life sciences sector met als doel de zichtbaarheid van haar aandelen in België en in heel Europa te vergroten, aldus Advicenne.

“We zijn erg tevreden met het succes van deze cross-listing op de markten van Euronext Brussel en Parijs omdat het de zichtbaarheid van Advicenne in heel Europa zal vergroten en de liquiditeit van de aandelen zal ondersteunen”, aldus CEO Paul Michalet van Advicenne in een toelichting.

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Goed(-koop) beleggen? (klik voor info)


Direct het laatste beursnieuws: