Beursgang Starlink inschrijven

De opkomende Starlink beursgang is het gesprek van de dag op Wallstreet. De Starlink listing is lang verwacht door beleggers, en de Starlink koers verwachting is positief voor de komende maanden. Je kunt als belegger wachten tot de Starlink beursgang officieel van start gaat door de Starlink IPO datum 24-11 of je kunt kiezen te profiteren van een lager Starlink waarde bij het inschrijven op de beursgang. 

Starlink aandelen kopen kan bij een inschrijving op de beursintroductie tegen een introductieprijs. Wanneer je zeker weet dat je wilt beleggen in de Starlink  koers is het altijd verstandig je in te schrijven op een beursintroductie.

 

Starlink listing

 

Het team achter het IPO Starlink maakt zich klaar voor de Starlink listing welke staat gepland op IPO 24-11. De verwachtingen zijn hooggespannen, en het langverwachte IPO debuut zal hopelijk een stijgende Starlink koers opleveren. Wanneer we kijken naar voorgaande beursgangen zien we dat dit ook vaker het geval is, er zijn veel voorbeelden van bedrijven die een koersstijging ondergingen van 200-500 %. Een heel mooi voorbeeld hiervan is Ayden [ADYEN-NA (Adyen NV)] die voor de start van de beursgang in 2018 een een introductiekoers van 240 euro kreeg. Zodra het aandeel live ging op de beurs verdubbelde deze en een paar jaar later ligt de koers rond de 3000 euro.

Wil jij je laten inschrijven voor de beursgang Starlink? Onderstaande brokers zoals Freedom Finance kunnen jou hierbij helpen:

AanbiederVoordelenRatingMeer informatie
 width=


BUX 0

Voordelen

Lage kosten en een van de beste apps

9.7Bekijk
Bux 0
 width=


Freedom Finance

Een nieuwe en zeer professionele broker

9.4Bekijk
Freedom Finance
 width=


Etoro

Zeer uitgebreid platform

9.1Bekijk
etoro

Starlink waarde

 

De IPO Starlink prijs staat nog niet vast, maar beleggers hebben een hoge verwachting gebaseerd op het bedrijfsresultaat van het afgelopen jaar. Beleggers kunnen zich voor Starlink beursgang inschrijven voor de Starlink IPO datum en zo profiteren van een lagere Starlink prijs.

 

Wanneer gaat Starlink naar de beurs

 

Het Starlink IPO datum staat gepland op 16-11 maar zou nog kunnen veranderen. We zullen hier bij Beursig.com enige verandering in datum altijd tijdig publiceren. 

 

Verwachtingen Starlink koers

Wanneer we kijken naar de afgelopen maanden zien we dat er een positieve verwachting is voor de Starlink waarde. Toch kunnen we moeilijk een langer termijn voorspelling geven of adviseren wanneer beleggers moeten investeren in Starlink . 

Wij adviseren beleggers dan ook om zelf diepgaand onderzoek te doen voordat je besluit Starlink IPO te kopen. investeren in Starlink kan zorgen voor een rendement maar net zoals alle beleggingen kun je dit niet zeker weten. Beleg daarom nooit met geld wat je niet kunt missen, en zorg dat je in staat bent om grondige analyses te verrichten. 

 

Starlink aandelen kopen

 

Zodra de Starlink beursgang live is, zul je bij alle online brokers de Starlink koers kunnen vinden en deze kunnen toevoegen aan jouw beleggingsportefeuille. Wij bespreken hier op de website de verschillende brokers, en welke betrouwbaar zijn om te kiezen als belegger. Zo zal er bij Freedom Finance Starlink aandelen te vinden zijn na Starlink beursgang datum.

  

Op deze pagina vindt je onder andere: