Beursgang Rivian inschrijven

Beursgang Rivian inschrijven

De opkomende Rivian beursgang is het gesprek van de dag op Wallstreet. De Rivian  listing is lang verwacht door beleggers, en de Rivian koers verwachting is positief voor de komende maanden. Je kunt als belegger wachten tot de Rivian beursgang officieel van start gaat door de Rivian IPO datum 08-11 of je kunt kiezen te profiteren van een lager Rivian waarde bij het inschrijven op de beursgang. 

Rivian aandelen kopen kan bij een inschrijving op de beursintroductie tegen een introductieprijs. Wanneer je zeker weet dat je wilt beleggen in de Rivian koers is het altijd verstandig je in te schrijven op een beursintroductie.

 

Rivian listing

 

Het team achter het IPO Rivian maakt zich klaar voor de Rivian listing welke staat gepland op IPO 08-11. De verwachtingen zijn hooggespannen, en het langverwachte IPO debuut zal hopelijk een stijgende Rivian koers opleveren. Wanneer we kijken naar voorgaande beursgangen zien we dat dit ook vaker het geval is, er zijn veel voorbeelden van bedrijven die een koersstijging ondergingen van 200-500 %. Een heel mooi voorbeeld hiervan is Ayden [ADYEN-NA (Adyen NV)] die voor de start van de beursgang in 2018 een een introductiekoers van 240 euro kreeg. Zodra het aandeel live ging op de beurs verdubbelde deze en een paar jaar later ligt de koers rond de 3000 euro.

Wil jij je laten inschrijven voor de beursgang Rivian? Onderstaande brokers kunnen jou hierbij helpen:

AanbiederVoordelenRatingMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bux 0

Voordelen

Lage kosten en een van de beste apps

9.7Bekijk
Bux 0
 width=


Freedom Finance

Een nieuwe en zeer professionele broker

9.4Bekijk
Freedom Finance
 width=


Etoro

Zeer uitgebreid platform

9.1Bekijk
etoro

Rivian waarde

 

De IPO Rivian prijs staat nog niet vast, maar beleggers hebben een hoge verwachting gebaseerd op het bedrijfsresultaat van het afgelopen jaar. Beleggers kunnen zich voor Rivian beursgang inschrijven voor de Rivian  IPO datum en zo profiteren van een lagere Rivian prijs.

 

Wanneer gaat Rivian naar de beurs

 

Het Rivian IPO datum staat gepland op 08-11 maar zou nog kunnen veranderen. We zullen hier bij Beursig.com enige verandering in datum altijd tijdig publiceren. 

 

Verwachtingen Rivian koers

Wanneer we kijken naar de afgelopen maanden zien we dat er een positieve verwachting is voor de Rivian waarde. Toch kunnen we moeilijk een langer termijn voorspelling geven of adviseren wanneer beleggers moeten investeren in Rivian. 

Wij adviseren beleggers dan ook om zelf diepgaand onderzoek te doen voordat je besluit Rivian IPO te kopen. investeren in Rivian kan zorgen voor een rendement maar net zoals alle beleggingen kun je dit niet zeker weten. Beleg daarom nooit met geld wat je niet kunt missen, en zorg dat je in staat bent om grondige analyses te verrichten. 

 

Rivian aandelen kopen

 

Zodra de Rivian beursgang live is, zul je bij alle online brokers de Rivian koers kunnen vinden en deze kunnen toevoegen aan jouw beleggingsportefeuille. Wij bespreken hier op de website de verschillende brokers, en welke betrouwbaar zijn om te kiezen als belegger. Zo zal er bij eToro of Freedom Finance Rivian aandelen te vinden zijn na Rivian beursgang datum.

  

Op deze pagina vindt je onder andere: