Qlik technologies IPO

Beursgang Qlik Technologies inschrijven

De opkomende Qlik Technologies beursgang is het gesprek van de dag voor veel beleggers. De listing is lang verwacht door beleggers. Je kunt als belegger wachten tot de Qlik Technologies beursgang officieel van start gaat op de desbetreffende datum, of je kunt kiezen te profiteren van een lagere waarde bij het inschrijven op de beursgang. 

Qlik Technologies aandelen kopen kan bij een inschrijving op de beursintroductie tegen een introductieprijs. Wanneer je zeker weet dat je wilt beleggen in de Qlik Technologies koers is het altijd verstandig je in te schrijven op een beursintroductie.

IPO template

Geschatte datum

Onbekend

Waarde op het moment

Onbekend

Beurs

Onbekend

Opgericht op

1993

Geschatte prijs

Onbekend

Qlik Technologies listing

Het team achter het IPO Qlik Technologies maakt zich klaar voor de Qlik Technologies listing welke binnenkort gepland staat. De verwachtingen zijn hooggespannen, en het langverwachte IPO debuut zal hopelijk een stijgende Qlik Technologies koers opleveren, maar garanties zijn er niet. Sommige IPO’s doen het erg goed, maar ook stellen sommige teleur. Wanneer we kijken naar voorgaande beursgangen zien we dat dit ook vaker het geval is, er zijn veel voorbeelden van bedrijven die een koersstijging ondergingen van 200-500 %. Een heel mooi voorbeeld hiervan is Ayden [ADYEN-NA (Adyen NV)] die voor de start van de beursgang in 2018 een een introductiekoers van 240 euro kreeg. Zodra het aandeel live ging op de beurs verdubbelde deze en een paar jaar later ligt de koers rond de 3000 euro.

Wil jij je laten inschrijven voor de beursgang Qlik Technologies? Onderstaande brokers kunnen jou hierbij helpen:

Onze 4 topplatformen

1

In 2013 lanceerde DEGIRO haar online broker in Nederland en sindsdien is het platform uitgerold over 18 Europese landen. Dit heeft ervoor gezorgd dat beleggers in deze landen kunnen profiteren van de zeer concurrerende tarievenstructuur.

5.0
5/5

2

eToro is een sociaal handelsplatform waar je kunt handelen in aandelen, valuta’s, indices, CFD’s en andere soorten effecten. Handelen doe je volledig online, en alles wordt eenvoudig beheerd via een smartphone of de webapplicatie.

5.0
5/5

3

BUX is Europa’s snelst groeiende neobroker. Sinds 2014 maken ze het voor Europeanen mogelijk om eenvoudig en betaalbaar meer met hun geld te doen. Ze veranderen de manier waarop naar beleggen wordt gekeken. 

5.0
5/5

4

Freedom Finance is een moderne, dynamische en betrouwbare broker met een professionele klantenservice. Ze hebben een ervaren team dat zich al jaren heeft gespecialiseerd in de Amerikaanse aandelenmarkt.

5.0
5/5

Qlik Technologies  waarde

De IPO Qlik Technologies prijs staat nog niet vast, maar beleggers hebben een hoge verwachting gebaseerd op het bedrijfsresultaat van het afgelopen jaar. Beleggers kunnen zich voor Qlik Technologies beursgang inschrijven, en zo profiteren van een lagere Qlik Technologies prijs.

Wanneer gaat Qlik Technologies naar de beurs

Wanneer Qlik Technologies IPO officieel gelanceerd wordt is nog niet bekend, we zullen hier bij Beursig.com direct de publicatiedatum bekend maken wanneer wij hiervan op de hoogte zijn gebracht.

Verwachtingen Qlik Technologies koers

Wanneer we kijken naar de afgelopen maanden zien we dat er een positieve verwachting is voor de Qlik Technologies waarde. Toch kunnen we moeilijk een langer termijn voorspelling geven of adviseren wanneer beleggers moeten investeren in Qlik Technologies. 

Wij adviseren beleggers dan ook om zelf diepgaand onderzoek te doen voordat je besluit Qlik Technologies IPO te kopen. investeren in Qlik Technologies kan zorgen voor een rendement maar net zoals alle beleggingen kun je dit niet zeker weten. Beleg daarom nooit met geld wat je niet kunt missen, en zorg dat je in staat bent om grondige analyses te verrichten. 

Qlik Technologies aandelen kopen

Zodra de Qlik Technologies beursgang live is, zul je bij alle online brokers de Qlik Technologies koers kunnen vinden en deze kunnen toevoegen aan jouw beleggingsportefeuille. Wij bespreken hier op de website de verschillende brokers, en welke betrouwbaar zijn om te kiezen als belegger. Zo zal er bij eToro of Freedom Finance Qlik Technologies  aandelen te vinden zijn nadat de beursgang van Qlik Technologies officieel is.

Disclaimer: Aandelen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud. De website biedt geen financiële producten aan en geen financieel advies. In enkele gevallen werkt Aandelen.nl samen met affiliate-partners waar het een vergoeding voor krijgt. Voor vragen en opmerkingen, neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De beursgang datum van Qlik Technologies is nog niet bekend gemaakt. Wanneer dit bekend is zullen wij dit hier delen.

De prijs van een aandeel van Qlik Technologies is nog onbekend. Wanneer de aandeelprijs bekend is zal deze hier gedeeld worden.

Bij één van de brokers, zoals DeGiro en eToro die wij in dit artikel bespreken, zul je een aandeel van Qlik Technologies veilig kunnen kopen, neem een kijkje bij de brokers voor de exacte datum dat de aandelen van Qlik Technologies online zullen staan.

Het inschrijven voor de beursgang van Qlik Technologies zal mogelijk zijn wanneer ze officieel op de beurs genoteerd staan. Het inschrijven voor de beursgang van Qlik Technologies zal mogelijk zijn bij DeGiro en eToro